Gość: czerkista IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.09, 15:13 Tir zabil kierowce sam. osobowego: wiadomosci.onet.pl/2699,1897888,smiertelny_wypadek_w_sosnowcu__zablokowana_dk-94,wydarzenie_lokalne.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
opserfer cóż za spammerski czekista 15.01.09, 15:35 hehe - wiedziałem, że tego uyjesz. To niezwykle głupie z twojej strony, ale wiedziałem, że taki jesteś :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic do przylepa! IP: *.dip.t-dialin.net 15.01.09, 15:50 :-))) Wiedziałem zmywaku, ze sie znowu przylepisz. Napiwek od prezia zapewniony. Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 chamski kibic znów w akcji 15.01.09, 18:17 > Wiedziałem zmywaku Znów kibicu stoisz nad zmywakiem i wygłaszasz swoj być albo nie być? Odpowiedz Link Zgłoś
opserfer Re: do przylepa! 15.01.09, 21:11 a ja wiedziałem, że ty się przylepisz :)))) i nadal nie masz co liczyć na napiwek znad zmywaka :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: do przylepa! IP: *.dip.t-dialin.net 15.01.09, 21:45 Podaruj ten twój wypocony napiwek od prezia, lepiej bredzącemu yntelygentowi, bo ci cuś zazdrości. Wygląda na to, ze prezio tego bidulę, tak nie docenia jak ciebie. Aha, tylko nie pobita sie o ten zmywak:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 kibic czysci zmywak z fusów 16.01.09, 00:14 Skończyłeś wróżyć z fusów, to posprzątaj zmywak kibicu, bo sanepid cię przymknie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic strach rostaka51 przed sanepidem:-) IP: *.dip.t-dialin.net 16.01.09, 09:30 > posprzątaj zmywak kibicu, bo sanepid > cię przymknie. Chciałeś ten zmywak to masz, a wiec teraz nie szukaj tak głupich frajerów jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 kibic daje głos 16.01.09, 23:10 Koniecznie musisz tutaj szczekać? Jakaś nowa odmiana, bo ciekawe jak szczekasz, kiedy najpierw spadłeś na drzewo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic pr51 spada z drzewa;-) IP: *.dip.t-dialin.net 17.01.09, 00:09 pr51 napisał: > Koniecznie musisz tutaj szczekać? Czego znowu na mnie szczekasz? Przecie to nie ja, a on: opserfer 16.01.09, 12:04 Odpowiedz zmywak jest twój - nie dygaj. Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 kibic miał ciężki dzień i nie jarzy 17.01.09, 16:21 > > Koniecznie musisz tutaj szczekać? > > Czego znowu na mnie szczekasz? Miałeś ciężki dzień i coś nie jarzysz. Ja o szczekaniu, a ty o odwracaniu kota ogonem. > opserfer 16.01.09, 12:04 Odpowiedz > zmywak jest twój - nie dygaj. Co to ma do twojego szczekania na Forum? Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 czerkista sciaga do Gliwic tragedie 15.01.09, 18:16 Była jedna i wystarczy. Czemu czerkisto chcesz nastepną ściągnąć do Gliwic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka Re: czerkista sciaga do Gliwic tragedie IP: 79.191.238.* 15.01.09, 19:47 Chyba umiesz czytac Frankiewicz sciaga do Gliwic wiele tragedii, a najwiekszą tragedia dla Gliwic jest jego 17letnia dzialalnosc Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 majka pisze bez jajka 16.01.09, 00:11 > Chyba umiesz czytac Nawet ze zrozumieniem bełkotu oszołomów, nie wyłączając majki. > Frankiewicz sciaga do Gliwic wiele tragedii Według gliwickich oszołomów ściągnął do Gliwic halę z Chorzowa, most spod Wrocławia, tira spod kielc i jeszcze kilka wypadków, które mi teraz umknęły z pamięci, bo pamiętanie bredni oszołomów nie jest moim celem istnienia. Kapujesz majeczko? > najwiekszą tragedia dla Gliwic > jest jego 17letnia dzialalnosc Faktycznie tragedią jest ściagnięcie do Gliwic strefy i dwóch autostrad. Zapewne majeczko wolałabyś zdechnąc w jaskini na jakimś zadupiu, bez pracy i bez autostrady. Ale nie każdemu to odpowiada. Kapujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka Re: majka pisze bez jajka IP: 79.191.245.* 16.01.09, 10:06 > Faktycznie tragedią jest ściagnięcie do Gliwic strefy i dwóch > autostrad. TAK!!! to jest wlaasnie tragedia Gliwic i gliwiczan Piekne miasto ze spolecznoscia inteligencka zostalo zamienione w robotniczoplebejska STREFE i wezel atostradowotirostradowy Zapewne majeczko wolałabyś zdechnąc w jaskini na jakimś > zadupiu, bez pracy i bez autostrady NIE!! chcialam NADAL zyc w pieknym miescie z miejscami pracy i warunkami godziwej egzystencji dla absolwentow jednej z najlepszych uczelni technicznej w Polsce, przyciagajacych swoja przestrzenia publiczna naukowcow, artystow, lekarzy, projektantow itp.,a nie niewolnikow-roboli i dogladaczy autostrad Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 Re: majka pisze bez jajka 16.01.09, 23:12 > Piekne miasto ze spolecznoscia inteligencka zostalo zamienione w > robotniczoplebejska STREFE i wezel atostradowotirostradowy Jakoś ta inteligencja była zbyt denna, żeby stworzyć krzemową dolinę, to i klasa robotnicza musiała sama wziąć sprawy w swoje ręce, a wielki kapitał nie przeszkadzał i jeszcze pomógł! Ale nie dziwię się, bo zamiast tworzyć krzemową dolinę, to spłodziła bezradnego radnego od pisania donosów na prezia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkanka I taka IP: 79.191.252.* 15.01.09, 21:19 miasta.gazeta.pl/katowice/1,35019,6166482,Czarny_czwartek_na_drogach_dla_ciezarowek.html Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 jak piesz mieszkanka, to niezła rąbanka 16.01.09, 00:12 nieźle sfiksowała przy pisaniu swoich bredni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o mój bosze chce sprowadzić Sosnowiec do Gliwic? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.09, 15:36 chce sprowadzić Sosnowiec do Gliwic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkanka Jakim prawem podniesiono nośność mostu na Orlick IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.09, 16:21 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50318&w=89857623 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: Taka tragedie Frankiewicz sciaga do Gliwic IP: 79.191.104.* 16.01.09, 21:26 Tylko patrzec jak Frankiewicz zgarnie szmal i ucieknie do Australii. Odpowiedz Link Zgłoś