Gość: mik IP: *.adsl.inetia.pl 24.06.09, 07:28 Witam, mam pytanko, jak dlugo sie zalatwia rejestracje samochodu w naszym UM? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
opserfer Re: Rejestracja samochodu w UM 24.06.09, 08:05 kiedyś załatwiłem w 10 minut, alenie było kolejki. Jak jest kolejka to zazwyczaj około 20 minut. Są cztery stanowiska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pitzeolit Re: Rejestracja samochodu w UM IP: *.centertel.pl 24.06.09, 08:48 Ja stałem ponad 1h. Zależy jak trafisz czasami jest wolne i z marszu a czasami ludzie nowe samochody rejestrują i to trwa najdłużej... Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 Re: Rejestracja samochodu w UM 24.06.09, 09:52 Po pierwsze nie nalezy iśc do urzędu w poniedziałek rano. Dużo ludzi kupuje auta w weekendy. We wtorek już jest zazwyczaj spoko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Rejestracja samochodu w UM IP: 217.149.44.* 24.06.09, 11:21 całość załatwia się z 10 minut?! Nie chce mi się wierzyć... Ile czasu się czeka na decyzję/blachy a nie stoi w kolejce- oto jest pytanie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Re: Rejestracja samochodu w UM IP: *.ck.polsl.pl 24.06.09, 11:52 Jak masz ze sobą całą dokumentację to czeka sie właśnie tyle. Wszystko jest załatwiane na miejscu. Jeśli nie masz dowodu opłaty to musisz doliczeć czas stania w kolejce do kasy. Spis potrzebnych dokumentów i ich wersję elktroniczną możesz pobrać ze strony UM i wypełnić w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Re: Rejestracja samochodu w UM IP: *.xdsl.centertel.pl 24.06.09, 18:06 Tragedia. Mają ustawowy miesiąc na wypełnienie kilku papierków i wyprodukowanie kilku papierków w Warszawie, a ja po raz kolejny muszę czekać ponad miesiąc. I nikt za to nie beknie, co innego gdybym ja nie dopełnił jakiegoś ustawowego terminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mik Re: Rejestracja samochodu w UM IP: *.adsl.inetia.pl 24.06.09, 22:38 dzieki za info , udalo sie w 20 min., co prawda poczekam miesiac na dowod rejestracyjuny :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Re: Rejestracja samochodu w UM IP: *.ck.polsl.pl 30.06.09, 12:27 Możliwe, że będzie szybciej. PWPW ma miesiąc na wydrukowanie i dostarczenie blankietu do UM. Na stronie www.pojazd.pwpw.pl/ możesz na bieżąco śledzić stan załatwienia swojego wniosku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fuji Re: Rejestracja samochodu w UM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.09, 15:17 Co do terminów to masz racje ! Największa kaszana jest w Wydziale Komunikacji - tam terminy mają w d... Odpowiedz Link Zgłoś