Dodaj do ulubionych

Panowie Kopała i Berezowski powinni złożyć mandaty

IP: 195.82.180.* 18.07.09, 18:27
Panowie Berezowski i Kopała powinni złożyć mandaty, bo są za odwołaniem Rady Miejskiej. Jeśli tak, to mogą przecież złożyć mandaty i przynajmniej w części zrealizować swoje cele.
Obserwuj wątek
    • Gość: end Re: Panowie Kopała i Berezowski powinni złożyć ma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.09, 19:15
      Panowie Kopala i Berezowski oraz J.Wieczorek i Goliszewski ratuja w mniejszym i
      wiekszym stopniu honor tej edycji RM przez podejmowanie dzialań na rzecz
      wyborcow. Bedą odwołani hurtem z całą resztą 20 szkodnikow i darmozjadów. Nie
      lamentują z tego powodu, bo wymaga tego interes miasta i mieszkanców.
      • Gość: ciekawski Re: Panowie Kopała i Berezowski powinni złożyć ma IP: *.clubnet.pl 18.07.09, 19:24
        Ty end napisałeś, że tych czterech muszkieterów z tej edycji RM
        ratują honor tej rady - wyjaśnij na czym polega ratowanie tego
        honoru to po pierwsze, a po drugie mam pytanie piszesz, że będa
        odwołani razem z z resztą 20 szkodników, ale z tego co ja wiem to
        jest w sumie 25 radnych, czyli Twoim zdaniem jest jakiś jeden który
        nie ratuje honoru i nie jest szkodnikiem, który to? A jeszcze jedno
        skąd wiesz, ze będą odwołani przecież jeszcze nie zakończyła się
        akcja referendalna.
        • Gość: end Re: Panowie Kopała i Berezowski powinni złożyć ma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.09, 20:12
          będa
          > odwołani razem z z resztą 20 szkodników,

Faktycznie, mialo byc 21
          Dziekuje
          • Gość: bryzia Re: Panowie Kopała i Berezowski powinni złożyć ma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.09, 21:11
            > Faktycznie, mialo byc 21
            > Dziekuje
            Nie, cos Ty, a Gornig? Wzial z kasy budzetu ponad 30 tys zl na swoja fundacje i
            nie oddal. Taki honorowy.
          • Gość: kibic Re: Panowie Kopała i Berezowski powinni złożyć ma IP: *.dip.t-dialin.net 18.07.09, 23:46
            end napisał(a):

> będa
            > > odwołani razem z z resztą 20 szkodników,
            >
            > Faktycznie, mialo byc 21
            > Dziekuje

Popatrz jaki ambitny jest ten szkodnik, tak sie dopraszał, aż go w końcu zarejestrowałeś pod nr: 21. Widać, ze mu ulżyło:-)
        • Gość: bryzia Re: Panowie Kopała i Berezowski powinni złożyć ma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.09, 21:09
          > Ty end napisałeś, że tych czterech muszkieterów z tej edycji RM
          > ratują honor tej rady - wyjaśnij na czym polega ratowanie tego
          > honoru
          Na tym, ze cala reszta nawet nie slyszala co to jest honor. Dla nich "honor", to
          oszukac drugiego, oklamac i okrasc. Klasycznym przykladem czlowieka bez
          jakiegokolwiek honoru jest ZF. O PSW nawet nie ma co wspominac. A soro ty
          zadajesz takie pytania, to sam nie mas zbladego pojecia o honorze. Coz, tak cie
          wychowali.
          • Gość: ciekawski Re: Panowie Kopała i Berezowski powinni złożyć ma IP: *.clubnet.pl 19.07.09, 09:38
            bryzia czytaj ze zrozumieniem, a jak nie rozumiesz co zostało
            napisane to zamilcz. Napisałem, że ciekawi mnie na czym polega
            ratowanie honoru, ale honoru tej rady, bo o tym napisał niejaki end;)
            • Gość: end Re: Panowie Kopała i Berezowski powinni złożyć ma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.09, 12:39
              Jakzes taki ciekawski to popytaj mieszkancow gremialnie podpisujacych wniosek o
              przeprowadzenie referendum co sadza o obecnej Radzie Miasta
              Dowiesz sie na czym polega ratowanie honoru
              O ile wiesz co to honor
              • Gość: kibic Re: Panowie Kopała i Berezowski powinni złożyć ma IP: *.dip.t-dialin.net 19.07.09, 15:31
                end napisał(a):

> Jakzes taki ciekawski to popytaj mieszkancow gremialnie podpisujacych wniosek o
                > przeprowadzenie referendum co sadza o obecnej Radzie Miasta

Nie namawiaj naszego Pawełka do takiej akcji, bo znowu wszystkich będzie opluwał;-)
                • Gość: ciekawski Re: Panowie Kopała i Berezowski powinni złożyć ma IP: *.clubnet.pl 19.07.09, 18:05
                  Dla Ciebie kibicu informacja - zapamiętaj sobie raz na zawsze, że
                  nie jestem żadnym Pawełkiem, zapamietaj to. A jak masz krótką pamięc
                  to sobie to zapisz.
                  • Gość: zgadula zagadka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.09, 02:04
                    Ciekawski to Kos wywalony z Osiedla Trynek czy pan Wisniewski?
                    Raczej Kos bo geba honorem promienieje mu z daleka
              • Gość: ciekawski Re: Panowie Kopała i Berezowski powinni złożyć ma IP: *.clubnet.pl 19.07.09, 18:04
                Pytam Ciebie, napisałeś na tym forum to bądź uprzejmy mi tutaj
                odpowiedzieć. A jak nie potrafisz odpowiedzieć to nie pisz. A
                pojęcia honoru mnie nie ucz bo dobrze wiem co to znaczy cżłowiek
                honorowy i obrońca honoru, mam za sobą 60 lat życia i wiem co to
                znaczy oj dobrze wiem...
      • pr51 silly end ma zwidy 18.07.09, 20:57
        > Panowie Kopala i Berezowski oraz J.Wieczorek i Goliszewski ...
        > Bedą odwołani hurtem

A kto niby ma ich odwołać? Masz jakieś zwidy? Wypiłeś za dużo, czy
        zakąsiłeś za mało?
        • Gość: end Re: silly end ma zwidy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.09, 20:59
          A kto niby ma ich odwołać?

Wyborcy w referendum
          • pr51 Re: silly end ma zwidy 19.07.09, 09:21
            > A kto niby ma ich odwołać?
            >
            > Wyborcy w referendum

Zdecyduj sie, czy referendum ma odwołać prezydenta, czy radę?
    • Gość: bryzia Re: Panowie Kopała i Berezowski powinni złożyć ma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.09, 21:05
      > Panowie Berezowski i Kopała powinni złożyć mandaty, bo są za odwołaniem Rady Mi
      > ejskiej. Jeśli tak, to mogą przecież złożyć mandaty i przynajmniej w części zre
      > alizować swoje cele.
      Oto rozumowanie magisrackiego debila. Takim trudno wytłumaczyc nie tylko różnice
      miedzy konsultacjami, a sondażem, a nawet między sądażem.
    • Gość: kibic Re: Panowie Kopała i Berezowski powinni złożyć ma IP: *.dip.t-dialin.net 18.07.09, 23:38
      Sam napisał(a):

> Panowie Berezowski i Kopała powinni złożyć mandaty, bo są za odwołaniem Rady Mi
      > ejskiej. Jeśli tak, to mogą przecież złożyć mandaty i przynajmniej w części zre
      > alizować swoje cele.

Wujaszku Sam chyba nie masz wątpliwości, ze gdyby takie złożenie mandatów miało wpływ na natychmiastowe rozwiązanie tego kabaretu, to dawno by to już uczynili. A wiec, nie bądź taki nikczemny szkodniku jeden.
    • Gość: alka Wszyscy powinni zlozyc mandaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.09, 02:44
      razem z Frankiewiczem i to w ramach oszczednosci. Nie trzeba by wowczas robic
      drogiego referendum.
    • Gość: krzys Re: Panowie Kopała i Berezowski powinni złożyć ma IP: *.sikornik.net 20.07.09, 08:11
      dobrze powiedziane, jestem za!
      moze reeferendum za odwolaniem tylko tych dwoch panow?
      • Gość: wiedzmin Re: Panowie Kopała i Berezowski powinni złożyć ma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.09, 09:53
        Gość portalu: krzys napisał(a):

> dobrze powiedziane, jestem za!
        > moze reeferendum za odwolaniem tylko tych dwoch panow?

To by sie wam podobalo magistraki, ale referendum wreszcie wam uswiadomi jak
        mieszkancy "uwielbiaja" cala wasza szajke
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka