Gość: Sam IP: 195.82.180.* 18.07.09, 18:27 Panowie Berezowski i Kopała powinni złożyć mandaty, bo są za odwołaniem Rady Miejskiej. Jeśli tak, to mogą przecież złożyć mandaty i przynajmniej w części zrealizować swoje cele. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: end Re: Panowie Kopała i Berezowski powinni złożyć ma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.09, 19:15 Panowie Kopala i Berezowski oraz J.Wieczorek i Goliszewski ratuja w mniejszym i wiekszym stopniu honor tej edycji RM przez podejmowanie dzialań na rzecz wyborcow. Bedą odwołani hurtem z całą resztą 20 szkodnikow i darmozjadów. Nie lamentują z tego powodu, bo wymaga tego interes miasta i mieszkanców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawski Re: Panowie Kopała i Berezowski powinni złożyć ma IP: *.clubnet.pl 18.07.09, 19:24 Ty end napisałeś, że tych czterech muszkieterów z tej edycji RM ratują honor tej rady - wyjaśnij na czym polega ratowanie tego honoru to po pierwsze, a po drugie mam pytanie piszesz, że będa odwołani razem z z resztą 20 szkodników, ale z tego co ja wiem to jest w sumie 25 radnych, czyli Twoim zdaniem jest jakiś jeden który nie ratuje honoru i nie jest szkodnikiem, który to? A jeszcze jedno skąd wiesz, ze będą odwołani przecież jeszcze nie zakończyła się akcja referendalna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: end Re: Panowie Kopała i Berezowski powinni złożyć ma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.09, 20:12 będa > odwołani razem z z resztą 20 szkodników, Faktycznie, mialo byc 21 Dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bryzia Re: Panowie Kopała i Berezowski powinni złożyć ma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.09, 21:11 > Faktycznie, mialo byc 21 > Dziekuje Nie, cos Ty, a Gornig? Wzial z kasy budzetu ponad 30 tys zl na swoja fundacje i nie oddal. Taki honorowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Panowie Kopała i Berezowski powinni złożyć ma IP: *.dip.t-dialin.net 18.07.09, 23:46 end napisał(a): > będa > > odwołani razem z z resztą 20 szkodników, > > Faktycznie, mialo byc 21 > Dziekuje Popatrz jaki ambitny jest ten szkodnik, tak sie dopraszał, aż go w końcu zarejestrowałeś pod nr: 21. Widać, ze mu ulżyło:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bryzia Re: Panowie Kopała i Berezowski powinni złożyć ma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.09, 21:09 > Ty end napisałeś, że tych czterech muszkieterów z tej edycji RM > ratują honor tej rady - wyjaśnij na czym polega ratowanie tego > honoru Na tym, ze cala reszta nawet nie slyszala co to jest honor. Dla nich "honor", to oszukac drugiego, oklamac i okrasc. Klasycznym przykladem czlowieka bez jakiegokolwiek honoru jest ZF. O PSW nawet nie ma co wspominac. A soro ty zadajesz takie pytania, to sam nie mas zbladego pojecia o honorze. Coz, tak cie wychowali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawski Re: Panowie Kopała i Berezowski powinni złożyć ma IP: *.clubnet.pl 19.07.09, 09:38 bryzia czytaj ze zrozumieniem, a jak nie rozumiesz co zostało napisane to zamilcz. Napisałem, że ciekawi mnie na czym polega ratowanie honoru, ale honoru tej rady, bo o tym napisał niejaki end;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: end Re: Panowie Kopała i Berezowski powinni złożyć ma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.09, 12:39 Jakzes taki ciekawski to popytaj mieszkancow gremialnie podpisujacych wniosek o przeprowadzenie referendum co sadza o obecnej Radzie Miasta Dowiesz sie na czym polega ratowanie honoru O ile wiesz co to honor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Panowie Kopała i Berezowski powinni złożyć ma IP: *.dip.t-dialin.net 19.07.09, 15:31 end napisał(a): > Jakzes taki ciekawski to popytaj mieszkancow gremialnie podpisujacych wniosek o > przeprowadzenie referendum co sadza o obecnej Radzie Miasta Nie namawiaj naszego Pawełka do takiej akcji, bo znowu wszystkich będzie opluwał;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawski Re: Panowie Kopała i Berezowski powinni złożyć ma IP: *.clubnet.pl 19.07.09, 18:05 Dla Ciebie kibicu informacja - zapamiętaj sobie raz na zawsze, że nie jestem żadnym Pawełkiem, zapamietaj to. A jak masz krótką pamięc to sobie to zapisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgadula zagadka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.09, 02:04 Ciekawski to Kos wywalony z Osiedla Trynek czy pan Wisniewski? Raczej Kos bo geba honorem promienieje mu z daleka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawski Re: Panowie Kopała i Berezowski powinni złożyć ma IP: *.clubnet.pl 19.07.09, 18:04 Pytam Ciebie, napisałeś na tym forum to bądź uprzejmy mi tutaj odpowiedzieć. A jak nie potrafisz odpowiedzieć to nie pisz. A pojęcia honoru mnie nie ucz bo dobrze wiem co to znaczy cżłowiek honorowy i obrońca honoru, mam za sobą 60 lat życia i wiem co to znaczy oj dobrze wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 silly end ma zwidy 18.07.09, 20:57 > Panowie Kopala i Berezowski oraz J.Wieczorek i Goliszewski ... > Bedą odwołani hurtem A kto niby ma ich odwołać? Masz jakieś zwidy? Wypiłeś za dużo, czy zakąsiłeś za mało? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: end Re: silly end ma zwidy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.09, 20:59 A kto niby ma ich odwołać? Wyborcy w referendum Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 Re: silly end ma zwidy 19.07.09, 09:21 > A kto niby ma ich odwołać? > > Wyborcy w referendum Zdecyduj sie, czy referendum ma odwołać prezydenta, czy radę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bryzia Re: Panowie Kopała i Berezowski powinni złożyć ma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.09, 21:05 > Panowie Berezowski i Kopała powinni złożyć mandaty, bo są za odwołaniem Rady Mi > ejskiej. Jeśli tak, to mogą przecież złożyć mandaty i przynajmniej w części zre > alizować swoje cele. Oto rozumowanie magisrackiego debila. Takim trudno wytłumaczyc nie tylko różnice miedzy konsultacjami, a sondażem, a nawet między sądażem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Panowie Kopała i Berezowski powinni złożyć ma IP: *.dip.t-dialin.net 18.07.09, 23:38 Sam napisał(a): > Panowie Berezowski i Kopała powinni złożyć mandaty, bo są za odwołaniem Rady Mi > ejskiej. Jeśli tak, to mogą przecież złożyć mandaty i przynajmniej w części zre > alizować swoje cele. Wujaszku Sam chyba nie masz wątpliwości, ze gdyby takie złożenie mandatów miało wpływ na natychmiastowe rozwiązanie tego kabaretu, to dawno by to już uczynili. A wiec, nie bądź taki nikczemny szkodniku jeden. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alka Wszyscy powinni zlozyc mandaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.09, 02:44 razem z Frankiewiczem i to w ramach oszczednosci. Nie trzeba by wowczas robic drogiego referendum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzys Re: Panowie Kopała i Berezowski powinni złożyć ma IP: *.sikornik.net 20.07.09, 08:11 dobrze powiedziane, jestem za! moze reeferendum za odwolaniem tylko tych dwoch panow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiedzmin Re: Panowie Kopała i Berezowski powinni złożyć ma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.09, 09:53 Gość portalu: krzys napisał(a): > dobrze powiedziane, jestem za! > moze reeferendum za odwolaniem tylko tych dwoch panow? To by sie wam podobalo magistraki, ale referendum wreszcie wam uswiadomi jak mieszkancy "uwielbiaja" cala wasza szajke Odpowiedz Link Zgłoś