Dodaj do ulubionych

BANDYCI U BRAM

15.09.13, 23:00
no to pieknie było na zebraniu, jak się dowiedzieliśmy od pani ze Skarby państwa panowie wisniewski, gnas, ciastowicz i serafin okłamali urzędnika państwowego! Extra początek dzialanlosci, jestem zachywcona! i jeszcze się okazduje ze narobili dlugow za nieterminowe platnosci, trawa nieskoszona wokół posesji, a tak było piekeni! Ludzie czy wy nie widzicie co się dzieje? To Pan Michał na wyremontował klatki, schody, windy, plot wokół parkinu postawil, bramy na pilota, oswieltnie, monitorkin mamy, ja nie mogę, kto pytam się, jak nie on przez te lata nam postawil budynki na nogi! Oba, a jestem z 11tki! I ta swołocz na nie go jeszcze ma czelność pluc! Niech się zapadną pod zienie! A jak się dowiedziałam od sąsiadki to Pan Serafin z Ciastowiczem chcą nas sprzedać bandytom! Podobno znaleźli inwestora, na razie milcza ale już wici poszlu! Wiecie kto nas kupi? MAFIA PRUSZKOWSKA! Sprzedali nas Ciastowicz z Serafinem, lapowki grube pobrali od Mafii za to, żeby mogla na naszym terenie sklepy mieć i inne! Ale pary z geby nie puszcza! Tylko się pod nosem uśmiechają! I dlatego tak zebrania wyglądają, dlatego takie parcie maja, a Gnas będzie robil wszystkie naprawy elektryczne w budynkach, żeby dorobić do eemryturki! NEPOTYZM! mafie Wam nowy zarząd na glowe chce sprowadzić! Już raz nam w 11tce antyterrozysci mieszkanie opróżniali u sasiadow, ale widocznie to mało! Ale przyjdzie bicz na nowy zarząd, bo mafia tak wspólnoty kupuje a potem PRZEJMUJE! I będziemy placicz haracze nie czynsze! Ja nie chce! I niech Pan Michał sprawę wygra w sadzie a tamtych do prokuratury, bo sasiadka powiedziela, ze ma dowody, ze jest pewna tego co mówi!
Obserwuj wątek
    • idzienowe1966 Re: BANDYCI U BRAM 15.09.13, 23:03
      a jak wspólnoty mafia przejmueje, to wiecie co robi? tego zarządu co im to zalatwil natychmiast się pozbywa! Tak panie ciastowicz i Serafi, a nie trzeba filmow ogladac, zebywiedziec jakimi metodami, jaksie stawia opor!
      • rozum-1234 Re: BANDYCI U BRAM 06.11.13, 17:07
        Czy może ktoś z Panów się odnieść do tego wpisu
    • illuviasol77 Re: BANDYCI U BRAM 16.09.13, 10:29
      Czy nie zauważył Pan, ze Pan Michał również całej prawdy Pani pełnomocnik SP nie powiedział? Rzeczywiście zachowanie niektórych osób na zebraniu bylo poniżej jakiegokolwiek poziomu, bez względu na to co o kim myślimy to tak zachowywać sie nie wolno. To jest bardzo ciekawe, co Pan napisał. Nie zaprzeczam ze moze i tak jest, pierwszy raz o tym słyszę ale uważam ze tak istotna informacja, która Pan teraz przekazał warta jest podjęcia rozmowy na zebraniu ponieważ jeśli jest to prawda to powinni o tym wiedzieć wszyscy.
      • idzienowe1966 Re: BANDYCI U BRAM 16.09.13, 11:36
        po pierwsze Pani, po drugie nie wiem zczego Pan herrmann nie przekazal tej opani ze sKarby Panstwa, natomiast cayl ten nowy zarzad jest monco podejrzany, i ja sie domagam jego odwoloania, z reszta nie jest to konieczneP Panie WIsnieski, bo i tak jestescie tam nielegalnie! Precz zKomubnA!
    • idzienowe1966 Re: BANDYCI U BRAM 16.09.13, 11:43
      a poza tym bym chciala wiedziec, o kim jeszcze mowil pan Administrator, jak bylo sprawdozdanie za rok 2012, co Pan He Herman czytal, bo podono ktos sie zglosil do staego zarzady, ale oczywiscie pan ciasSTOWIcz musial mu przertwa, i krzyczal "planty na przyszlosc, plany na przyszlosc" a ja o tym nie wiezdialam, ze jest cos takiego, ludzi enie wiezdieli, ale im bardziej ten zarzad nowy nadaje na stary i mu utrudia, tym jest bardziej oczywuste ze maja kogos swojego! Kogo to już wiemy i co sie bedzie dzialo, niechs ei tlumacza i powidze i Ci nowi i administrrator tez niech powie kogo ma!
      • illuviasol77 Re: BANDYCI U BRAM 16.09.13, 12:14
        A zatem za "pana"przepraszam Panią. Natomiast na następnym zebraniu proponuje bliżej dyskusji usiąść, to by Pani usłyszała cala rozmowę wszystkich panów z obu zarządów, pana z komisji rewizyjnej i pani z SP. Nie majac pełnej wiedzy nie powinno sie oceniać innych. A wszelkie Pani wątpliwości powinna Pani poruszyć na zebraniu, nieprawdaz?
    • serafinjanusz Re: BANDYCI U BRAM 16.09.13, 18:22
      Na zebraniu jak było tak było, owszem kilku osobom nerwy puściły. Zachowania nie należy pochwalać, ale nie należy też pomijać tego czym mieszkańcy się kierują. Mieszkańcy próbują odwołać nieodwoływalny Zarząd od miesięcy :-) I wciąż wszędzie krążą pytania, a dlaczego wstrzymali głosowanie, a dlaczego nie ustąpią skoro zrezygnowali, a dlaczego nie odejdą skoro widzą że ich nie chcemy... przynajmniej raz dziennie słyszę to od Mieszkańców. Ale nikt na te pytania odpowiedzi nie zna.

O reszcie myślę że nie ma co dyskutować, jako że są to jedynie plotki bez pokrycia i bezcelowe obrażanie innych osób. A numer z mafią to już zupełnie szczyt finezji literackiej :-) Proponuję wstać na zebraniu i zadać pytanie o swoje wątpliwości.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka