kam_ea 07.12.09, 13:29 ...biście, od samego rańca chlaństwo porządna, prawdziwa melinawybiła 13 towarzystwo zległo Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
teletoobis Re: Zaje... 07.12.09, 13:34 nie przesadzaj, ja juz zdarzylem wytrzezwiec i znow moge siadac do biesiady Odpowiedz Link
iwoman Re: Zaje... 07.12.09, 13:36 tak zaległo towarzystwo, a ja jak zapisane w gwiazdach i regulaminie mojego ojca o 13 stawiam się gotowa do wypicia, z kim mam pić? z lustrem? jak tam jakaś okropna baba siedzi? i się gapi na mnie? tak jakoś spode łba. Nie chcę z nią pić bo później mam absmak w buzi Odpowiedz Link
teletoobis Re: Zaje... 07.12.09, 13:40 Nawet nie probuj z ta istota z lustra. Ty wiesz jak ona pozniej po wypiciu - czyli nastepnego dnia wyglada? Strach spojrzec. Lepiej juz postaw tu co masz do postawienia. Mnie mozesz wode, Leziowi mozesz postawic co innego Odpowiedz Link
kam_ea Re: Zaje... 07.12.09, 13:42 wode bedziesz pił? jak szef wróci to sie rozprawi z tymi co wode piją Odpowiedz Link
teletoobis Re: Zaje... 07.12.09, 14:22 to dobry pomysl! Tez lubie skrzydelka z Żabki i udka z Biedronki Odpowiedz Link
leziox Re: Zaje... 07.12.09, 14:11 A co,o tej porze kacorek rabie?To pewnie z wczoraj jeszcze byc musi,he? Nie,nie ma tu ani kc ani pzpr nawet,za to pan Miecio ma piwko po spekulacyjnej cenie dla spragnionych. Odpowiedz Link