Dodaj do ulubionych

Niebezpieczny prezent

13.08.14, 10:36
Mezczyzno! Pamietaj!
Dajac kobiecie w prezencie(nawet w dobrym zamiarze) krem na usuwanie cellulitu ryzykujesz zyciem i zdrowiem.
A juz na pewno brakiem bzykanka.
Albowiem kobieta na pytanie-czy mam cellulity?-oczekuje od mezczyzny tylko i wylacznie zaprzeczenia chociazby to nie byla prawda.
Biada tym, ktorzy tego nie rozumieja.
Obserwuj wątek
    • rudka-a Re: Niebezpieczny prezent 13.08.14, 11:17
      Czyli ze mną cos nie tak confused
      bo mam lusterko i ono brutalnie "ściąga mnie na ziemie". Wściekłabym się raczej, gdyby mężczyzna wmawiał mi, że jestem gładziutka, jak prześcieradło po prasowaniu...
      albo zaniepokoiła się, czy aby coś z oczkami sie nie dzieje. smile
      ile tego kremu?..jedno, małe opakowanie? smile to za mało na usuniecie..wiaderko kremiku też chyba nie pomoże...to trza naciągnąć, jak gumkę w majtkach smile))
      • leziox Re: Niebezpieczny prezent 13.08.14, 11:59
        Naukowo jest stwierdzone ze do tej pory nie wynaleziono tak naprawde skutecznego kremu na ten kobiecy koszmarek, a wszystko co stoi po sklepach i kosztuje cholerne pieniadze, to tylko pic na wode i fotomontaz.
        To tak samo jak z innymi kremami rzekomo likwidujacymi zmarszczki.
        • czarek_sz Re: Niebezpieczny prezent 13.08.14, 14:30
          Dla mnie niebezpieczny prezent to byłby np koniak zakupiony przez ofiarodawcę na świńskim targu od jakiegoś Rumuna albo Kazacha. Wiadomo że po secie nie mówiąc o dwóch takiego trunku byłbym nie tylko wór ale w czarnym worze bym był. Dosłownie. Na początku 90 tych takich podróbek było po kokardkę i trup padał gęsto także w mojej fabryce.
          • leziox Re: Niebezpieczny prezent 13.08.14, 17:09
            Nie ma co pozornie oszczedzac bo na metylaku tez juz niejeden zajechal nie na wytrzezwialke ale wprost do nieba.
            • anus-hka Re: Niebezpieczny prezent 13.08.14, 17:24
              Najlepszy specyfik na te kobieca przypadłość to jest ruch połączony z przyjemnością...udowodnione naukowo
              • leziox Re: Niebezpieczny prezent 13.08.14, 23:22
                No tak, bzykanko od tylca znakomicie ujedrnia dupcie.
                • anus-hka Re: Niebezpieczny prezent 13.08.14, 23:30
                  Albo bieganie na zakupach z kartami kredytowymi big_grin
                  • leziox Re: Niebezpieczny prezent 13.08.14, 23:55
                    No moze, ale to musza byc karty osobiste kobiety-które nie dotycza wspolnego konta.
                    • anus-hka Re: Niebezpieczny prezent 13.08.14, 23:58
                      Z cudzymi bedzie biegała szybciej...coby sie ich własciciel nie rozmyslił smile
                      • leziox Re: Niebezpieczny prezent 14.08.14, 00:00
                        Dlatego tez moje karty kredytowe leza bezpieczne zabetonowane w tylko mnie znanym miejscu.
                        • anus-hka Re: Niebezpieczny prezent 14.08.14, 00:02
                          I bardzo debrze smile ale z w związku z tym pewnie nie widzisz cellulitu?
                          • leziox Re: Niebezpieczny prezent 14.08.14, 00:04
                            I tak nie widze, u 16-latek bardzo rzadko wystepuje.
                            • anus-hka Re: Niebezpieczny prezent 14.08.14, 00:40
                              No tak z takiej odległosci to mało co widac
                              • leziox Re: Niebezpieczny prezent 14.08.14, 00:57
                                Nie jestem dalekowidzem na szczescie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka