Dodaj do ulubionych

Świątecznie

• old.bear Re: Świątecznie 23.12.15, 09:48
      Dziękuję i nawzajem smile
      Zwłaszcza ten cel jest istotny w moim przypadku.
      • cambria1.2 Re: Świątecznie 23.12.15, 09:50
        Misiu, no toooo... CEL! PAL! I mimo wszystko - do przodu smile
        • old.bear Re: Świątecznie 23.12.15, 10:34
          Tak, do przodu smile
          Tylko cholera, jak na razie mam ostro pod górę uncertain
          • rudka-a Re: Świątecznie 23.12.15, 15:53
            Życzę WSZYSTKIM wspaniałych, spokojnych Świąt...
            Wszystkiego dobrego..
            smile
    • girl_42 Re: Świątecznie 23.12.15, 22:34
      No i...?
      Pożyczyli ...i poszli w kuchenne pielesze wink
      • old.bear Re: Świątecznie 23.12.15, 22:38
        Nie wszyscy, nie wszyscy ... wink
        • girl_42 Re: Świątecznie 23.12.15, 22:39
          Praca wre? wink
          • old.bear Re: Świątecznie 23.12.15, 22:49
            Nieeee, nie poddaję się świątecznemu terrorowi smile
            • girl_42 Re: Świątecznie 23.12.15, 22:58
              Oooo,to tak jak ja smile
              • czarek_sz Re: Świątecznie 24.12.15, 14:02
                Zdrowych trochę szalonych ale radosnych i spokojnych Świąt B N. Alleluja i do przodu ferajno wink
                • m.maska Re: Świątecznie 24.12.15, 17:18
                  https://fs5.directupload.net/images/user/151224/pxt3un7z.jpg
                  • leziox Re: Świątecznie 24.12.15, 19:04
                    O,o! Właśnie!
                    Nie o blichtr chodzi przecie.
                    Tylko o to jacy jesteśmy i dokąd zmierzamy.
                    I wszystkim miłych świątek.
                    Nie przeżryjta się i nie przepijta.
                    • al-szamanka Re: Świątecznie 24.12.15, 20:15
                      wesołych Świąt, Melynowicze smile

https://www.123gif.de/gifs/nikolaeuse/nikolaus-0050.gif
                      • leziox Re: Świątecznie 24.12.15, 20:16
                        Również Tobie miłych i spokojnych świąt, AL.
                        smile
    • anus-hka Re: Świątecznie 26.12.15, 12:50
      https://images02.bebzol.com/data/201512/182138-5030e5548d9620c22b2ce615da52b4a4.jpg
      • girl_42 Świąteczne ..... 26.12.15, 16:23
        https://36.media.tumblr.com/9f17345c063b6a5f23da554562f8951d/tumblr_nn9ztbCohY1u3bt1bo1_500.jpg
        • leziox Re: Świąteczne ..... 26.12.15, 16:37
          A task samodzielnie popisać coś?
          Da się jeszcze?
          Czy żyjemy kjm w czasach niemów wstawiających tylko coś skądś skopiowane?
          Ja zawsze już o tym mówiłem że mnie to dosyć irytuje.
          Przecież nie włazi się na forum po to aby oglądać jakieś jebane obrazki, tylko czytać kto co ma do powiedzenia i mu odpowiadać.
          Jeśli już nie można inaczej, to cała idea tego pierdolonego forum traci sens.
          I nie mówcie mi tylko abym się nie denerwował, bo jak patrzę na te linki, obrazeczki, bebzole, demotywatory to patrzę na moje bejsbole i marzę o ich użyciu na czyichś pleckach.
          I żeby nie było, że to tylko do Ciebie Girl, nie, to nie tylko do Ciebie, tylko do wszystkich których bawi mówienie obrazkami.
          Przenieście się kurwa do jaskiń. Tam będziecie się mogli wypowiedzieć że hej!
          • girl_42 Re: Świąteczne ..... 26.12.15, 16:41
            To popisz tu z nami a nie chowasz się pod stołemwink
            • leziox Re: Świąteczne ..... 26.12.15, 16:49
              Nie licytujmy się może kto tu i ile napisał, ale jeśli już tu jestem to siedzę i piszę ile mogę, ponieważ zawsze mam coś do powiedzenia. Jednak na widok kolejnego obrazka tracę motywację ponieważ dosłownie opadają mi ręce i dobrze że się to jeszcze nie zaczęło przenosić mi na kutasa. Ale kto wie.
              • cambria1.2 Re: Świąteczne ..... 26.12.15, 16:50
                Nie strasz... suspicious
                • leziox Re: Świąteczne ..... 26.12.15, 16:52
                  Są jeszcze inne hobby na świecie.
                  • cambria1.2 Re: Świąteczne ..... 26.12.15, 16:56
                    Na szczęście. Albo na nieszczęście.
              • girl_42 Re: Świąteczne ..... 26.12.15, 17:08
                Wybacz,nigdy jakoś nie wyrażałeś tego głośno.....
                • leziox Re: Świąteczne ..... 26.12.15, 17:12
                  Wyrażałem, tylko kto mnie słucha oraz pamięta co wyrażałem.
                  • girl_42 Re: Świąteczne ..... 26.12.15, 17:14
                    Ten kto czyta skwapliwie.
                    Ja niestety nie zawsze czytam,muszę się przyznać sad
          • m.maska Re: Świąteczne ..... 26.12.15, 19:50
            leziox napisał:

> A task samodzielnie popisać coś?
            > Da się jeszcze?
            > Czy żyjemy kjm w czasach niemów wstawiających tylko coś skądś skopiowane?
            > Ja zawsze już o tym mówiłem że mnie to dosyć irytuje.
            > Przecież nie włazi się na forum po to aby oglądać jakieś jebane obrazki, tylko
            > czytać kto co ma do powiedzenia i mu odpowiadać.
            > Jeśli już nie można inaczej, to cała idea tego pierdolonego forum traci sens.

Ales sie zezlil... prawdziwie swiatecznie... smile

> I nie mówcie mi tylko abym się nie denerwował, bo jak patrzę na te linki, obraz
            > eczki, bebzole, demotywatory to patrzę na moje bejsbole i marzę o ich użyciu na
            > czyichś pleckach.

Spokojnie Leziox, tak bywa, ze ktos wpadl na celniejsze pokazanie tego co wlasnie myslimy... to dlaczego nie skorzystac z takich pomyslow?

> I żeby nie było, że to tylko do Ciebie Girl, nie, to nie tylko do Ciebie, tylko
            > do wszystkich których bawi mówienie obrazkami.
            > Przenieście się kurwa do jaskiń. Tam będziecie się mogli wypowiedzieć że hej!

No co? po tysiacach lat takie rysunki beda pokazywac, vide Lascaux a co po nas zostanie? twarde dyski tylko sad
            • rudka-a Re: Świąteczne ..... 26.12.15, 20:43
              Spokojnieeee smile jeszcze jutro przegnębimy i nasze nerwy wrócą do stanu sprzed świąt smile
              • anus-hka Re: Świąteczne ..... 26.12.15, 22:26
                nooo dooobra.big_grin..nastepnym razem jak bede próbowała wkleic fajne cycki to je tylko opisze big_grin
                • m.maska Re: Świąteczne ..... 26.12.15, 22:40
                  anus-hka napisała:

> nooo dooobra.big_grin..nastepnym razem jak bede próbowała wkleic fajne cycki to je t
                  > ylko opisze big_grin

Koniecznie, reszte pozostaw wyobrazni Lezioxa...
                  • leziox Re: Świąteczne ..... 27.12.15, 00:31
                    Fajne cycki mimo wszystko wolę podziwiać w realu.
                    • anus-hka Re: Racja... 27.12.15, 01:36
                      cycki w realu najlepsze zwłaszcza organoleptycznie ujmując...a co do reszty....trza faktycznie zaczac mówic więcej bo straszą, że za 2 lub 3 pokolenia wymrze większośc jezyków na swiecie...i co wtedy??...ważnym kryterium jest populacja mówiących w danym języku noo...jest nas tu troche plus gospodarz co sie przed pismem obrazkowym broni..
                      ......a podobno j. polski należy do języków średniej popularności, tzw. III ligi...bo jeśli chodzi o I ligę ( gdzies to wyczytałam ) to ponad połowa ludności świata mówi jednym z siedmiu największych języków: chińskim, hindi, hiszpańskim, angielskim, arabskim, bengali lub portugalskim (w tej kolejności)....na melynie jezykiem polskim siem komunikujemy wiec trza może zadbac coby nie wymarł...big_grin...to co?? pomożemy??big_grin
                      • leziox Re: Racja... 27.12.15, 12:23
                        Coś mnie tu średniowczesną Gierkówką zaleciało z tą pomocą, no ale niech tam.
                        Bo Polacy nie gęsi i swój język mają...
                        Sam poeta się denerwował idiotycznymi zwyczajami Polaków którzy nie szanowali własnego języka, zachwycając się językami obcymi. A potem przyszły zabory...
                        I brakowało tego języka na codzień, zwłaszcza tam gdzie bywał zabroniony, bo któreś z kolejnych kurestw ościennych chciało abyśmy zniknęli z powierzchni Ziemi.
                        Nie udało się na szczęście, co nie znaczy że wszystko cacy. Kiedy widzę młodych półgłówków z ryjami zanurzonymi w ich telefonach, którym trzeba co i rusz ratować życie hamując przed durniem włażącym pod koła bo się zapatrzył, kiedy słucham ich pomruków naśladujących mowę ludzką, kiedy widzę co pisze i jak gimbaza na rozmaitych fejsbogach, no to ogarnia mnie irytacja pomieszana z rosnącym strachem.
                        Zaczyna się od podstaw, przedszkole, szkoła, poziom nauki się obniżył, pedagodzy debileją, wszystko w obrazkach i komputerze, już teraz ciężko wymagać od młodego kretyna aby napisał coś własnoręcznie na kartce, bo on woli wysłać smysa, nawet będąc oddalony od Ciebie o pół metra. Po co czytać książki, wszystko się wygogluje lub zajrzy do Wiki. Na cholerę rozmawiać ze znajomymi oko w oko jeśli bez trudu można przez komunikator i nawet nie trzeba trudzić się aby pójść do kogoś w odwiedziny, ale i tak lepiej nie bo tam trzeba będzie gadać ludzkim głosem, a taka zainfekowana internetem młoda maupa nie bardzo już wie, jak to się robi. Relacje międzyludzkie się rozluźniają z powodu powyższego, ludzkość cofa się w rozwoju interpersonalnym i dlatego tak się zirytowałem tym pismem obrazkowym, które zaczęło się wkradać na melynę w ilościach coraz większych.
                        Nie macie nic do powiedzenia, to poczekajcie, wymyślcie coś, od tego macie głowę i mózg w niej z którego trzeba korzystać, zanim się nie zamienił w tuszonkę poprzez jego nie używanie.
                        Ale trzeba do cholery pielęgnować ten nasz język, aby powiedzieć globalizacyjnym bydlakom usiłującym wszystko znormalizować w celu łatwiejszego kierowania milionami niewolników w różnych krajach:
                        Stop! Fuck you! Bo Polacy nie gęsi i swój język mają!
                        • leziox Re: Racja... 27.12.15, 19:23
                          A tymczasem to już prawie po świętach.
                          I dobrze.
                          • czarek_sz Re: Racja... 27.12.15, 21:51
                            Mówisz o języku, trzeba pielęgnować itd. Byłem w tym roku na Święta BN na Śląsku. Tam swoim slangiem nawijają ja swoim gdzie indziej jeszcze swoim a mimo to dogadujemy się chociaż bywa że krew leci smile Bo to wcale nie prawda że Polak Polakowi wilkiem. Polak Polakowi wilkiem jak jeden ma co wypić a drugiemu jęzor do pasa a w trzewiach gore po ostatniej imprezie. Ale ogólnie Polak Polak dwa bratanki pod warunkiem że jeden drugiego nie wyrąbie o pięćdziesiąt gram z flaszki na którą złożyli się na spółkę. Wtedy nie ma bratanków wtedy siekiery i noże latają - o pięćdziesiąt gram pierdolonej berbeluchy smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka