znikam_wracam 05.01.20, 21:38 (KOLOR!) Czterej Pancerni i Pies - odc.1 - "Załoga" Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leziox Re: Sztuczna inteligancja 05.01.20, 22:34 Z niewolnika nie ma dobrego pracownika. Nawet sztuczna inteligencja lubi się opierdalać. Szczerze? Wolę wersję czarno-białą. Odpowiedz Link
cambria1.2 Re: Sztuczna inteligancja 05.01.20, 22:37 Sztuczna od sztuki czy od sztuczek? Odpowiedz Link
cambria1.2 Re: Sztuczna inteligancja 05.01.20, 22:37 Fiolety i bordo ładnie migają. Moje kolory Odpowiedz Link
znikam_wracam Re: Sztuczna inteligancja 06.01.20, 08:41 Barwy niespokojne potargały film ... Odpowiedz Link
znikam_wracam Re: Sztuczna inteligancja 06.01.20, 08:13 Też nie przepadam za kolorowaniem w ogólności. W szczególności zaś wątek stanowi hołd dla ludzi, którym się wydaje, że SI na domowym komputerku w 12h uzyska coś ciekawego. Odpowiedz Link
cambria1.2 Re: Sztuczna inteligancja 06.01.20, 09:08 SI na domowym komputerku niech pogra w kulki. Kolory są, niemigające. Odpowiedz Link
znikam_wracam Re: Sztuczna inteligancja 06.01.20, 09:20 To by było ciekawe. Gromadzisz czerwone i cyk fuch są różowe. W połowie. Odpowiedz Link
znikam_wracam Re: Sztuczna inteligancja 06.01.20, 10:48 Ja nie mówię, nie. Tylko po co - 100 razy widziałem czarno-białe i niech takie zostanie PS - nie pamiętam gdzie, ale nawet profesjonalistom się trafił gruby babol. Z wielkiej flagi Włoch - zrobili francuską Albo na odwrót - nie pamiętam. Odpowiedz Link
gryf-land1 Re: Sztuczna inteligancja 06.01.20, 10:58 Pierwszy raz jakieś odcinki oglądałem chyba na wideo. Najbardziej zapamiętałem psa i jego imię. Fajny film. Odpowiedz Link
gryf-land1 Re: Sztuczna inteligancja 06.01.20, 11:27 Wtedy jeszcze Marusie nie były mi w głowie, a wszystkie dziewczyny uważałem za głupie 😀 Odpowiedz Link
znikam_wracam Re: Sztuczna inteligancja 06.01.20, 11:30 Za mądra to ona może i nie była, ale "za jej Poli Raksy twarz"... Aż boję się spytać, czy kojarzysz? Odpowiedz Link
znikam_wracam Re: Sztuczna inteligancja 06.01.20, 11:37 o mam: www.youtube.com/watch?v=AJQ4OVcEiDQ&feature=youtu.be&t=153 Odpowiedz Link
gryf-land1 Re: Sztuczna inteligancja 06.01.20, 11:45 Aaaaa .... rozumiem. Chłopaki - fani się podkochiwali w aktorce. Nie znam całego filmu, ale laska niezła. Odpowiedz Link
znikam_wracam Re: Sztuczna inteligancja 06.01.20, 11:50 Ale to jest utwór późniejszy od serialu. To już nie chodziło o fanów aktorki, ona się potem nieco rozmyła - tylko każdy - w mojej terminologi "pokoleń" - wiedział o kim śpiewa Perfect. Dzisiaj to się pewnie zmienia co kilka lat... Odpowiedz Link
gryf-land1 Re: Sztuczna inteligancja 06.01.20, 11:39 Kojarzę. To blondynka, która chyba była zakochana w Janku. Niezła laska. Tak oceniam dzisiaj. Wtedy miałem chyba z 10 lat, więc takie sercowe sprawy były dla mnie zupełnie obojętne. Podziwiałem czołg i psa. Odpowiedz Link
znikam_wracam Re: Sztuczna inteligancja 06.01.20, 11:47 No i widzisz jak trudne jest kolorowanie. Marusia była zwana Agoniok = płomyk. Nie tylko z racji osobowości, ale po prostu była ruda... Odpowiedz Link
gryf-land1 Re: Sztuczna inteligancja 06.01.20, 11:51 znikam_wracam napisał: > No i widzisz jak trudne jest kolorowanie. Marusia była zwana Agoniok = płomyk. > Nie tylko z racji osobowości, ale po prostu była ruda... 🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹 Upssss .... Ruda ??? Odpowiedz Link
znikam_wracam Re: Sztuczna inteligancja 06.01.20, 11:52 No, teraz już wiesz, czemu czołg 102 Rudy Odpowiedz Link
gryf-land1 Re: Sztuczna inteligancja 06.01.20, 11:58 znikam_wracam napisał: > No, teraz już wiesz, czemu czołg 102 Rudy 🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹 No masz ! Tego nie wiedziałem. Po tylu latach się dowiaduję skąd nazwa Rudy 102. Ale jaja! Dzięki. Odpowiedz Link
gryf-land1 Re: Sztuczna inteligancja 06.01.20, 12:08 O to coś mi przypomina, bo chłopaki mówili, że jakby nie było Rudego 102, to byśmy wojnę przegrali, dlatego tak wybałuszałem gały na ten czołg. Odpowiedz Link
znikam_wracam Re: Sztuczna inteligancja 06.01.20, 12:14 To też nie do końca tak. W starciu 1:1 na ubitym polu - to jedyna nadzieja t-34 by była w tym, że uda mu się wziąć nogi za pas. Natomiast rzeczywista sytuacja gospodarczo-militarna polegała na tym, że raczej można się było spodziewać starcia 1 tygrys na 10 T-34. Ruscy w odróżnieniu do Hitlera nie bawili się w wunder-waffe; tłukli to swoje "gówno" masowo. I co z tego, że tygrys rozwali 2-3-4 ruskie czołgi, jak w tym czasie pozostałe zajdą go od wszelkich możliwych słabszych stron. No, bo zamiast tłuc tygrysy, to Hitler najpierw kazał robić pantery, potem tygrysy królewskie a w końcu absurdalne projekty myszy zarządzał... I całe szczęście Odpowiedz Link
gryf-land1 Re: Sztuczna inteligancja 06.01.20, 11:53 No jakoś rude nie w moim typie, ale o gustach trudno rozmawiać. Na biało czarnym rudego nie widać, a na kolorowance jest blondynką. Odpowiedz Link
znikam_wracam Re: Sztuczna inteligancja 06.01.20, 12:03 Ja się nie wypowiem, bo pewnie jestem ostatni na świecie, który miałby typować po kolorze włosów. Ale nie powiem. Zielonookie rude mają często coś w sobie Spoko - blondynki też, ale wtedy to raczej niebieski występuje Odpowiedz Link
gryf-land1 Re: Sztuczna inteligancja 06.01.20, 12:10 😀😀😀 Dzisiaj to nie wiadomo jakie ma upierzenie, bo na głowie farba, a reszta wygolona, więc trudno wyczuć . Odpowiedz Link
znikam_wracam Re: Sztuczna inteligancja 06.01.20, 12:23 Tys prowda. Choć jest mała podpowiedź - odrosty Odpowiedz Link
gryf-land1 Re: Sztuczna inteligancja 06.01.20, 12:27 No, ale jak grzebać w kłakach ? 😀 Że sprawdzam czy ma łupież ? 😀😃 Odpowiedz Link
znikam_wracam Re: Sztuczna inteligancja 06.01.20, 12:35 Jak to nie jest profesjonalistka farbująca co tydzień to zobaczysz Odpowiedz Link
gryf-land1 Re: Sztuczna inteligancja 06.01.20, 12:49 Mam łypać ukradkiem gałami ? 😀 Czy czule rozgarniać szopę ? 😀 O rane ! To wyższa szkoła jazdy. 😜 Odpowiedz Link
znikam_wracam Re: Sztuczna inteligancja 06.01.20, 12:52 Po tygodniu - najdalej 2 - to po prostu widać od razu - jak zwracasz uwagę. Jeśli mówimy o normalnej dziewczynie - to ona nie będzie co chwila latać się dofarbować. Wystarczy jej 90% powierzchni koloru. Kogoś rzucę, jak se przypomnę jej nick... Odpowiedz Link
gryf-land1 Re: Sztuczna inteligancja 06.01.20, 12:19 Janusz Gajos(Janek-Jan Kos), Franciszek Pieczka(Gustlik-Gustaw Jeleń), Włodzimierz Press(Grigorij Saakaszwili) Aż nie do wiary. Odpowiedz Link
gryf-land1 Re: Sztuczna inteligancja 06.01.20, 12:24 "Janek" skończył 80 lat. Dżejsuuuuusssss ! Czas ucieka. Odpowiedz Link
znikam_wracam Re: Sztuczna inteligancja 06.01.20, 12:26 Serial powstał w latach 1966–1970... Odpowiedz Link
gryf-land1 Re: Sztuczna inteligancja 06.01.20, 12:29 No to moi starzy byli jeszcze nastolatkami. Odpowiedz Link
znikam_wracam Re: Sztuczna inteligancja 06.01.20, 12:34 A ja pewnie oglądałem pierwsze powtórki w TV. Bo o video jeszcze u nas się nikomu nie śniło. Odpowiedz Link
gryf-land1 Re: Sztuczna inteligancja 06.01.20, 12:42 Znaczyć to jesteś deczko starszy ode mnie, a tak na marginesie. Jeśli nie będziesz miał mi za złe , jak mam się zwracać do Ciebie ? Bo "znikam_wracam" to jakoś mi niezręcznie. Odpowiedz Link
znikam_wracam Re: Sztuczna inteligancja 06.01.20, 12:44 W sumie z racji tradycji rodzinnych to możesz jeszcze "tej" Odpowiedz Link
gryf-land1 Re: Sztuczna inteligancja 06.01.20, 12:51 No nie. "Ty" to nie elegancko. Jesteś jak szarada. Ja mam na imię Sławek. Odpowiedz Link
znikam_wracam Re: Sztuczna inteligancja 06.01.20, 12:57 A ja imienia nie podaję. No taką miała mamusia fantazję, imię niepolskie, że co chwila mi się ludzie pytają, jak to się pisze/wymawia. Jak kto to zestawi z pewnymi wypowiedziami - to ja nie mam ochoty na kolejną stalkerkę w realu. Tak, ktoś kiedyś namierzył moje konkretne stanowisko pracy. Na szczęście to był ostatni miesiąc pracy tam, wszyscy ze zrozumieniem zaczęli odpowiadać - nie wiemy o kogo chodzi. Uff. Zniku może być? Odpowiedz Link
leziox Re: Sztuczna inteligancja 06.01.20, 13:00 Ja słyszałem że te imię to coś na D., przynajmniej te dawniejsze ale tak naprawdę to chyba zapomniałem... Odpowiedz Link
znikam_wracam Re: Sztuczna inteligancja 06.01.20, 13:01 Dobrze słyszałeś. Z tym, że to jest imię wyśledzone na innym portalu. Błędnie zresztą Odpowiedz Link
leziox Re: Sztuczna inteligancja 06.01.20, 13:12 A bo co to się ludzie naprzepoczwarzają...Nazmieniają. A ja tu od 20 lat jestem ob. L. Odpowiedz Link
znikam_wracam Re: Sztuczna inteligancja 06.01.20, 13:15 U mnie to się zaczęło od ćwiczenia różnych stanów osobowości. Zapewne teraz jestem w innym niż na początku; no ale cóż... Odpowiedz Link
gryf-land1 Re: Sztuczna inteligancja 06.01.20, 13:10 leziox napisał: > Ja słyszałem że te imię to coś na D., przynajmniej te dawniejsze ale tak napraw > dę to chyba zapomniałem... 🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹 Nio. Jo tys i że się kończy na "ian". Ale co tam. Mamy Znika. Odpowiedz Link
gryf-land1 Re: Sztuczna inteligancja 06.01.20, 13:06 No tak. Rozumiem. Są hieny, które z powodu własnego nieciekawego życia, porażek czy głupoty, sznupią w czyimś życiorysie. Ja to przeszedłem i teraz to mi wisi jak kilo kitu na agrafce, a larwy, które żerują na innych olewam ciepłym. No to ok Zniku. Pierwszy chrzest na Melynie 😀👍 Odpowiedz Link
leziox Re: Sztuczna inteligancja 06.01.20, 12:58 Wy to jednak w ogóle spać nie możecie. Od samego rana dyskusja na temat czterech pańcernych oraz psa, których notabene było kilka. Będę musiał chyba wystąpić o wniosek o nagrodę dla PT dyskutantuff za nadzwyczajną aktywność partyjną. Odpowiedz Link
znikam_wracam Re: Sztuczna inteligancja 06.01.20, 13:00 To ja poproszę. Się dowiesi do baretek na marynarze. Odpowiedz Link
gryf-land1 Re: Sztuczna inteligancja 06.01.20, 13:08 A Ty Lezio prześpisz królewstwo niebieskie! My tu wpadlim w trans, a Ty się przewracałeś na drugi bok 😡 Odpowiedz Link
leziox Re: Sztuczna inteligancja 06.01.20, 13:14 Dlatego śniły mi się jakieś głupoty, że Turek za dwa wina grzane z cynamonem zażądał ode mnie 12 euro. Zacząłem robić straszną awanturę i w trakcie rzucania mięchem się obudziłem. Tęskniliście? Odpowiedz Link
gryf-land1 Re: Sztuczna inteligancja 06.01.20, 13:19 leziox napisał: > Tęskniliście? > 🍷🍷🍷😀👍🍷🍷🍷 No mowa! Myszy harcują jak kota nie czują. Odpowiedz Link
leziox Re: Sztuczna inteligancja 06.01.20, 13:20 Jak najbardziej, niech sobie harcują. Chyba nic nie jest mnie w stanie zmusić do wstania zbyt wcześnie. Poza rozpalonym żelazem przyłożonym do tyłka, pustkami na koncie lub wycieczką motocyklową w daleką dal Odpowiedz Link
gryf-land1 Re: Sztuczna inteligancja 06.01.20, 13:47 Tiaaaa .... jazda motorem to Twoja pasja. Wiem. Ale gorące żelazko też by się przydało . Odpowiedz Link
leziox Re: Sztuczna inteligancja 06.01.20, 14:11 Nie tylko jazda motorem, poza tym lubię się włóczyć po różnych okolicach, inne hobby również posiadam. Odpowiedz Link
dunajec1 Re: Sztuczna inteligancja 06.01.20, 18:49 Co do imienia, jak przyjechalem tu gdzie jestem poznalem starszego pana no i do niego mowilem -pan- bo jak inaczej jak starzy od mojego ojca? Wiecie co mi powiedzial? "Panow to ruski wystrzelal, mow mi Aleks" A do mnie tez kazdy po imieniu, nawet zieciowie, nie chce inaczej. Odpowiedz Link
cambria1.2 Re: Sztuczna inteligancja 06.01.20, 18:57 Alex tak zna historię czy z Rosji przyjechał? Odpowiedz Link
dunajec1 Re: Sztuczna inteligancja 06.01.20, 19:02 On sie urodzil tutaj, tylko ze. slyszenia pewnie. Odpowiedz Link
znikam_wracam Re: Sztuczna inteligancja 07.01.20, 07:13 No a Ty nie słyszałeś, że Panów to myśmy zlikwidowali w 45? No dobra, my na polecenie ruskie. Odpowiedz Link
gryf-land1 Re: Sztuczna inteligancja 06.01.20, 20:12 leziox napisał: > Nie tylko jazda motorem, poza tym lubię się włóczyć po różnych okolicach, inne > hobby również posiadam. 🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹 Widziałem bloga, imponujący i bardzo ciekawy. Dzięki Tobie zwiedziłem trochę świata. A co do innych Twoich hobby, to nie mam żadnych wątpliwości. Gratuluję werwy. 😉👍 Odpowiedz Link