Dodaj do ulubionych

Sztuczna inteligancja

• leziox Re: Sztuczna inteligancja 05.01.20, 22:34
      Z niewolnika nie ma dobrego pracownika.
      Nawet sztuczna inteligencja lubi się opierdalać.
      Szczerze?
      Wolę wersję czarno-białą.
      • cambria1.2 Re: Sztuczna inteligancja 05.01.20, 22:37
        Sztuczna od sztuki czy od sztuczek?
        • cambria1.2 Re: Sztuczna inteligancja 05.01.20, 22:37
          Fiolety i bordo ładnie migają. Moje kolory wink
          • znikam_wracam Re: Sztuczna inteligancja 06.01.20, 08:41
            Barwy niespokojne
            potargały film
            ...
      • znikam_wracam Re: Sztuczna inteligancja 06.01.20, 08:13
        Też nie przepadam za kolorowaniem w ogólności.
        W szczególności zaś wątek stanowi hołd dla ludzi, którym się wydaje, że SI na domowym komputerku w 12h uzyska coś ciekawego.
        • cambria1.2 Re: Sztuczna inteligancja 06.01.20, 09:08
          SI na domowym komputerku niech pogra w kulki. Kolory są, niemigające.
          • znikam_wracam Re: Sztuczna inteligancja 06.01.20, 09:20
            To by było ciekawe. Gromadzisz czerwone i cyk fuch są różowe. W połowie.
            • gryf-land1 Re: Sztuczna inteligancja 06.01.20, 10:44
              A mi się podoba w kolorze. 🙂👍
              • znikam_wracam Re: Sztuczna inteligancja 06.01.20, 10:48
                Ja nie mówię, nie. Tylko po co - 100 razy widziałem czarno-białe i niech takie zostanie smile
                PS - nie pamiętam gdzie, ale nawet profesjonalistom się trafił gruby babol. Z wielkiej flagi Włoch - zrobili francuską smile Albo na odwrót - nie pamiętam.
                • gryf-land1 Re: Sztuczna inteligancja 06.01.20, 10:58
                  Pierwszy raz jakieś odcinki oglądałem chyba na wideo. Najbardziej zapamiętałem psa i jego imię. Fajny film.
                  • znikam_wracam Re: Sztuczna inteligancja 06.01.20, 10:59
                    A nie Marusię ?!?!
                    • gryf-land1 Re: Sztuczna inteligancja 06.01.20, 11:27
                      Wtedy jeszcze Marusie nie były mi w głowie, a wszystkie dziewczyny uważałem za głupie 😀
                      • znikam_wracam Re: Sztuczna inteligancja 06.01.20, 11:30
                        Za mądra to ona może i nie była, ale "za jej Poli Raksy twarz"...
                        Aż boję się spytać, czy kojarzysz? smile
                        • znikam_wracam Re: Sztuczna inteligancja 06.01.20, 11:37
                          o mam:

www.youtube.com/watch?v=AJQ4OVcEiDQ&feature=youtu.be&t=153
                          • gryf-land1 Re: Sztuczna inteligancja 06.01.20, 11:45
                            Aaaaa .... rozumiem. Chłopaki - fani się podkochiwali w aktorce. Nie znam całego filmu, ale laska niezła.
                            • znikam_wracam Re: Sztuczna inteligancja 06.01.20, 11:50
                              Ale to jest utwór późniejszy od serialu. To już nie chodziło o fanów aktorki, ona się potem nieco rozmyła - tylko każdy - w mojej terminologi "pokoleń" - wiedział o kim śpiewa Perfect.
                              Dzisiaj to się pewnie zmienia co kilka lat...
                        • gryf-land1 Re: Sztuczna inteligancja 06.01.20, 11:39
                          Kojarzę. To blondynka, która chyba była zakochana w Janku. Niezła laska. Tak oceniam dzisiaj. Wtedy miałem chyba z 10 lat, więc takie sercowe sprawy były dla mnie zupełnie obojętne. Podziwiałem czołg i psa.

• znikam_wracam Re: Sztuczna inteligancja 06.01.20, 11:47
                            No i widzisz jak trudne jest kolorowanie. Marusia była zwana Agoniok = płomyk. Nie tylko z racji osobowości, ale po prostu była ruda...
                            • gryf-land1 Re: Sztuczna inteligancja 06.01.20, 11:51
                              znikam_wracam napisał:

> No i widzisz jak trudne jest kolorowanie. Marusia była zwana Agoniok = płomyk.
                              > Nie tylko z racji osobowości, ale po prostu była ruda...
                              🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹

Upssss .... Ruda ???
                              • znikam_wracam Re: Sztuczna inteligancja 06.01.20, 11:52
                                No, teraz już wiesz, czemu czołg 102 Rudy smile
                                • gryf-land1 Re: Sztuczna inteligancja 06.01.20, 11:58
                                  znikam_wracam napisał:

> No, teraz już wiesz, czemu czołg 102 Rudy smile
                                  🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹

No masz ! Tego nie wiedziałem. Po tylu latach się dowiaduję skąd nazwa Rudy 102. Ale jaja! Dzięki.
                                  • znikam_wracam Re: Sztuczna inteligancja 06.01.20, 12:01
                                    https://img20.dmty.pl//uploads/201712/1514112327_tiwvaw_600.jpg
                                    • gryf-land1 Re: Sztuczna inteligancja 06.01.20, 12:08
                                      O to coś mi przypomina, bo chłopaki mówili, że jakby nie było Rudego 102, to byśmy wojnę przegrali, dlatego tak wybałuszałem gały na ten czołg.
                                      • znikam_wracam Re: Sztuczna inteligancja 06.01.20, 12:14
                                        To też nie do końca tak.
                                        W starciu 1:1 na ubitym polu - to jedyna nadzieja t-34 by była w tym, że uda mu się wziąć nogi za pas.
                                        Natomiast rzeczywista sytuacja gospodarczo-militarna polegała na tym, że raczej można się było spodziewać starcia 1 tygrys na 10 T-34. Ruscy w odróżnieniu do Hitlera nie bawili się w wunder-waffe; tłukli to swoje "gówno" masowo.
                                        I co z tego, że tygrys rozwali 2-3-4 ruskie czołgi, jak w tym czasie pozostałe zajdą go od wszelkich możliwych słabszych stron.
                                        No, bo zamiast tłuc tygrysy, to Hitler najpierw kazał robić pantery, potem tygrysy królewskie a w końcu absurdalne projekty myszy zarządzał...
                                        I całe szczęście smile
                            • znikam_wracam Re: Sztuczna inteligancja 06.01.20, 11:51
                              Aganiok, no.
    • gryf-land1 Re: Sztuczna inteligancja 06.01.20, 11:48
      😀👍

• znikam_wracam Re: Sztuczna inteligancja 06.01.20, 11:50
        O to to smile
        • gryf-land1 Re: Sztuczna inteligancja 06.01.20, 11:53
          No jakoś rude nie w moim typie, ale o gustach trudno rozmawiać. Na biało czarnym rudego nie widać, a na kolorowance jest blondynką.
          • znikam_wracam Re: Sztuczna inteligancja 06.01.20, 12:03
            Ja się nie wypowiem, bo pewnie jestem ostatni na świecie, który miałby typować po kolorze włosów.
            Ale nie powiem. Zielonookie rude mają często coś w sobie smile Spoko - blondynki też, ale wtedy to raczej niebieski występuje smile
            • gryf-land1 Re: Sztuczna inteligancja 06.01.20, 12:10
              😀😀😀 Dzisiaj to nie wiadomo jakie ma upierzenie, bo na głowie farba, a reszta wygolona, więc trudno wyczuć .
              • znikam_wracam Re: Sztuczna inteligancja 06.01.20, 12:23
                Tys prowda. Choć jest mała podpowiedź - odrosty smile
                • gryf-land1 Re: Sztuczna inteligancja 06.01.20, 12:27
                  No, ale jak grzebać w kłakach ? 😀 Że sprawdzam czy ma łupież ? 😀😃
                  • znikam_wracam Re: Sztuczna inteligancja 06.01.20, 12:35
                    Jak to nie jest profesjonalistka farbująca co tydzień to zobaczysz smile
                    • gryf-land1 Re: Sztuczna inteligancja 06.01.20, 12:49
                      Mam łypać ukradkiem gałami ? 😀 Czy czule rozgarniać szopę ? 😀 O rane ! To wyższa szkoła jazdy. 😜
                      • znikam_wracam Re: Sztuczna inteligancja 06.01.20, 12:52
                        Po tygodniu - najdalej 2 - to po prostu widać od razu - jak zwracasz uwagę. Jeśli mówimy o normalnej dziewczynie - to ona nie będzie co chwila latać się dofarbować. Wystarczy jej 90% powierzchni koloru.
                        Kogoś rzucę, jak se przypomnę jej nick...
    • gryf-land1 Re: Sztuczna inteligancja 06.01.20, 12:19
      Janusz Gajos(Janek-Jan Kos), Franciszek Pieczka(Gustlik-Gustaw Jeleń), Włodzimierz Press(Grigorij Saakaszwili)

Aż nie do wiary.

• gryf-land1 Re: Sztuczna inteligancja 06.01.20, 12:24
        "Janek" skończył 80 lat. Dżejsuuuuusssss ! Czas ucieka.

• znikam_wracam Re: Sztuczna inteligancja 06.01.20, 12:26
        Serial powstał w latach 1966–1970...
        • gryf-land1 Re: Sztuczna inteligancja 06.01.20, 12:29
          No to moi starzy byli jeszcze nastolatkami.
          • znikam_wracam Re: Sztuczna inteligancja 06.01.20, 12:34
            A ja pewnie oglądałem pierwsze powtórki w TV. Bo o video jeszcze u nas się nikomu nie śniło.
            • gryf-land1 Re: Sztuczna inteligancja 06.01.20, 12:42
              Znaczyć to jesteś deczko starszy ode mnie, a tak na marginesie. Jeśli nie będziesz miał mi za złe , jak mam się zwracać do Ciebie ? Bo "znikam_wracam" to jakoś mi niezręcznie.
              • znikam_wracam Re: Sztuczna inteligancja 06.01.20, 12:42
                Ty? smile
                • znikam_wracam Re: Sztuczna inteligancja 06.01.20, 12:44
                  W sumie z racji tradycji rodzinnych to możesz jeszcze "tej" smile
                  • gryf-land1 Re: Sztuczna inteligancja 06.01.20, 12:51
                    No nie. "Ty" to nie elegancko. Jesteś jak szarada. Ja mam na imię Sławek.
                    • znikam_wracam Re: Sztuczna inteligancja 06.01.20, 12:57
                      A ja imienia nie podaję. No taką miała mamusia fantazję, imię niepolskie, że co chwila mi się ludzie pytają, jak to się pisze/wymawia. Jak kto to zestawi z pewnymi wypowiedziami - to ja nie mam ochoty na kolejną stalkerkę w realu. Tak, ktoś kiedyś namierzył moje konkretne stanowisko pracy. Na szczęście to był ostatni miesiąc pracy tam, wszyscy ze zrozumieniem zaczęli odpowiadać - nie wiemy o kogo chodzi. Uff.
                      Zniku może być?
                      • leziox Re: Sztuczna inteligancja 06.01.20, 13:00
                        Ja słyszałem że te imię to coś na D., przynajmniej te dawniejsze ale tak naprawdę to chyba zapomniałem...
                        • znikam_wracam Re: Sztuczna inteligancja 06.01.20, 13:01
                          Dobrze słyszałeś. Z tym, że to jest imię wyśledzone na innym portalu. Błędnie zresztą smile
                          • leziox Re: Sztuczna inteligancja 06.01.20, 13:12
                            A bo co to się ludzie naprzepoczwarzają...Nazmieniają. A ja tu od 20 lat jestem ob. L.
                            • znikam_wracam Re: Sztuczna inteligancja 06.01.20, 13:15
                              U mnie to się zaczęło od ćwiczenia różnych stanów osobowości. Zapewne teraz jestem w innym niż na początku; no ale cóż...
                        • gryf-land1 Re: Sztuczna inteligancja 06.01.20, 13:10
                          leziox napisał:

> Ja słyszałem że te imię to coś na D., przynajmniej te dawniejsze ale tak napraw
                          > dę to chyba zapomniałem...

Nio. Jo tys i że się kończy na "ian". Ale co tam. Mamy Znika.
                          • znikam_wracam Re: Sztuczna inteligancja 06.01.20, 13:16
                            No to literka Ci się omskła smile
                      • gryf-land1 Re: Sztuczna inteligancja 06.01.20, 13:06
                        No tak. Rozumiem. Są hieny, które z powodu własnego nieciekawego życia, porażek czy głupoty, sznupią w czyimś życiorysie. Ja to przeszedłem i teraz to mi wisi jak kilo kitu na agrafce, a larwy, które żerują na innych olewam ciepłym. No to ok Zniku. Pierwszy chrzest na Melynie 😀👍

• znikam_wracam Re: Sztuczna inteligancja 06.01.20, 13:10
                          Sorki, popełniłem nowy wątek.
                    • leziox Re: Sztuczna inteligancja 06.01.20, 12:58
                      Wy to jednak w ogóle spać nie możecie. Od samego rana dyskusja na temat czterech pańcernych oraz psa, których notabene było kilka. Będę musiał chyba wystąpić o wniosek o nagrodę dla PT dyskutantuff za nadzwyczajną aktywność partyjną.
                      • znikam_wracam Re: Sztuczna inteligancja 06.01.20, 13:00
                        To ja poproszę. Się dowiesi do baretek na marynarze.
                      • gryf-land1 Re: Sztuczna inteligancja 06.01.20, 13:08
                        A Ty Lezio prześpisz królewstwo niebieskie! My tu wpadlim w trans, a Ty się przewracałeś na drugi bok 😡
                        • leziox Re: Sztuczna inteligancja 06.01.20, 13:14
                          Dlatego śniły mi się jakieś głupoty, że Turek za dwa wina grzane z cynamonem zażądał ode mnie 12 euro. Zacząłem robić straszną awanturę i w trakcie rzucania mięchem się obudziłem.
                          Tęskniliście?
                          suspicious big_grin
                          • gryf-land1 Re: Sztuczna inteligancja 06.01.20, 13:19
                            leziox napisał:

> Tęskniliście?
                            > suspicious big_grin
                            🍷🍷🍷😀👍🍷🍷🍷

No mowa! Myszy harcują jak kota nie czują.
                            • leziox Re: Sztuczna inteligancja 06.01.20, 13:20
                              Jak najbardziej, niech sobie harcują.
                              big_grin
                              Chyba nic nie jest mnie w stanie zmusić do wstania zbyt wcześnie. Poza rozpalonym żelazem przyłożonym do tyłka, pustkami na koncie lub wycieczką motocyklową w daleką dal
                              • gryf-land1 Re: Sztuczna inteligancja 06.01.20, 13:47
                                Tiaaaa .... jazda motorem to Twoja pasja. Wiem. Ale gorące żelazko też by się przydało .
                                • leziox Re: Sztuczna inteligancja 06.01.20, 14:11
                                  Nie tylko jazda motorem, poza tym lubię się włóczyć po różnych okolicach, inne hobby również posiadam.
                                  • dunajec1 Re: Sztuczna inteligancja 06.01.20, 18:49
                                    Co do imienia, jak przyjechalem tu gdzie jestem poznalem starszego pana no i do niego mowilem -pan- bo jak inaczej jak starzy od mojego ojca?
                                    Wiecie co mi powiedzial?
                                    "Panow to ruski wystrzelal, mow mi Aleks"
                                    A do mnie tez kazdy po imieniu, nawet zieciowie, nie chce inaczej.
                                    • cambria1.2 Re: Sztuczna inteligancja 06.01.20, 18:57
                                      Alex tak zna historię czy z Rosji przyjechał?
                                      • dunajec1 Re: Sztuczna inteligancja 06.01.20, 19:02
                                        On sie urodzil tutaj, tylko ze. slyszenia pewnie.
                                        • znikam_wracam Re: Sztuczna inteligancja 07.01.20, 07:13
                                          No a Ty nie słyszałeś, że Panów to myśmy zlikwidowali w 45? No dobra, my na polecenie ruskie.
                                  • gryf-land1 Re: Sztuczna inteligancja 06.01.20, 20:12
                                    leziox napisał:

> Nie tylko jazda motorem, poza tym lubię się włóczyć po różnych okolicach, inne
                                    > hobby również posiadam.

Widziałem bloga, imponujący i bardzo ciekawy. Dzięki Tobie zwiedziłem trochę świata. A co do innych Twoich hobby, to nie mam żadnych wątpliwości. Gratuluję werwy. 😉👍

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka