Drodzy forumowicze.
Ciężka jest praca admina, bo nie ma dobrego sposobu na rozwiązanie sporu, jaki powstał ostatnio na forum.
Usunęłam kilkanaście (no, może kilkadziesiąt) wypowiedzi z wątku Julka47 i innych, które miały, ujmę to tak: podwyższony poziom agresji, lub zawierały za duży procent wycieczek osobistych, lub zawierały komentarze dotyczące mentalnych możliwości rozmówcy, lub nie dotyczyły tematu.
Apeluję do Was o spokój. Mamy na forum dwie strony, które się nie zgadzają, na ten temat myślę możemy się zgodzić. Bardzo proszę Was o ograniczenie złośliwości w stronę Julka47. Nie znaczy to, że całkowicie zgadzam się z jej komentarzami, ale ona jest jedna, w zasadzie reszta forum jest przeciwko. Jest to nieciekawa sytuacja i nie chciałabym, żeby dalej się zaostrzała.
Psie z łąki, jesteś bystrą kobietą, mi nie przeszkadzają Twoje złośliwości, ale proszę, w miarę możliwości, ogranicz je.
Dalsze wypowiedzi nie na temat lub dążące do pogłębiania sporu będą usuwane. Nie lubię usuwać komentarzy i robię to bardzo rzadko, ale jako że nie widzę możliwości wyjaśnienia sobie nieporozumień przez obie strony, zastosuję ten środek "zapobiegawczo".
Liczę na Waszą wyrozumiałość i życzę zdrówka