malgoniaa703 05.06.10, 21:22 W zwiazku malzenskim jestm od 3 lat, jestem szczesliwa, tyle tylko, ze mam dziwne przeczucia, ze maz odejdzie...mam pytanie, czy zostane wdowa?Malgorzata Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wyka_ptasia Re: Mam pytanie. 11.06.10, 13:16 To jest pytanie z zakresu tzw. spraw ostatecznych. Więc zapytałam , jak potoczy się związek. Karty pokazały początek drogi życiowej, pokazała się karta Kapłanki - duchowej protekcji, przy Rycerzu Kijów - pozytywnych zmianach. Przy czym Kapłanka także symbolizuje lęki i fantazje. Należy więc odwrócić uwagę ku innym sprawom. Odpowiedz Link
malgoniaa703 Re: Mam pytanie. 11.06.10, 15:52 Rzeczywiscie, powinnam myslec pozytywnie...ale mam za soba pierwszy zwiazek, ktory byl dla mnie dramatyczny w skutkach i teraz starsznie sie o wszystko martwie...mam jeszcze jedno pytanie. Otoz obenie mieszkamy za granica, ale myslimy o powrocie do kraju w roku 2012, czy to jest dla nas korzystne rozwiazanie, i czy czas odpowiedni? Pozdrawiam bardzo cieplutko. Odpowiedz Link