Dodaj do ulubionych

prośba o wróżbę

27.11.11, 20:34
Bardzo proszę o wróżbę chciałabym odnowić znajomość ze starym znajomym z którym urwał się kontakt jakiś czas temu. Jak on zareaguje na mój telefon, czy będzie chciał porozmawiać,a może w ogóle nie powinnam ale miedzy nami pozostały nie załatwione do końca sprawy.Z góry bardzo dziękuje hania
Obserwuj wątek
    • wyka_ptasia Re: prośba o wróżbę 28.11.11, 11:04
      Witam,
      czyli , jak przebiegnie kontakt: ogólnie kontakt będzie polegał na powrocie do starych spraw, dociekanie prawdy, chęć zrozumienia przeszłości. Należy dobrze jeszcze raz przemyśleć ten krok, jako potrzebę kontaktu, oraz sposób poruszenia starych tematów, przemysleć taktykę.Spokojna rozmowa, bez uciekania w emocje, nazwanie rzeczy po imieniu bez niedomówień. Dla niego jako szansa na przedstawienie swojego stanowiska. Pomimo to,
      raczej każdy pójdzie swoją drogą.

• hanna-1965 Re: prośba o wróżbę 28.11.11, 14:13
        Serdeczne dzięki ma pani rację ta sprawa budzi u mnie wile emocji ale jest powiązana jeszcze z naszymi babciami i chodzi o sprawy finansowe, stale mi wychodzi w kartach że nie załatwione z sprawy z przeszłości ale odpuszczę. mam jeszcze jedno pytanie czy jemu albo komuś z jego rodziny nie zalezy na załatwieniu sprawy do końca czy tylko mnie to tak gnębi. A to ze każdy pójdzie w swoja strone to ja to wiem ale mam do niego duzy sentyment. jeszcze raz dziękuje i pozdrawiam hania.
        • wyka_ptasia Re: prośba o wróżbę 28.11.11, 17:09
          Czy jemu zależy na załatwieniu tej sprawy do końca? Na dziś nie widzi możliwości, potrzeby.
          Na przyszłości karty pokazują, że to się zmieni, zacznie mu zależeć na szybkim zamknięciu sprawy. Przy tym zakończeniu przy nim pokazały się pieniądze.
          Pozdrawiam.
          • hanna-1965 Re: prośba o wróżbę 28.11.11, 17:27
            Czyli mnie pominie, jeszcze raz bardzo dziekuje rozjaśniła mi pani bardzo sytuacje. pozdrawiam
            • wyka_ptasia Re: prośba o wróżbę 29.11.11, 11:06
              Witam,
              Ponieważ piszesz, że zajmujesz się też kartami to ci napiszę, że z przełożenia wyszły Diabeł i X Monet. A przy zmianie , o której napisałam - X Koło Fortuny, Król Kijów i As Monet. Stąd moja interpretacja.
              Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka