Dodaj do ulubionych

prośba o wróżbę

20.01.13, 17:22
Witaj,
zaczął się nowy rok z ja mam poczucie stagnacji i nie potrafię sobie z nim poradzić, staram się coś zmienić na lepsze ale jakoś mi nie idzie. Może w kartach jest jakaś podpowiedź, sugestia czy w tym nowym roku coś się zmieni na lepsze, czy przestanę być sama i zbuduję związek, a może coś nowego w pracy?
pozdrawiam serdecznie. kasia
Obserwuj wątek
    • wyka_ptasia Re: prośba o wróżbę 23.01.13, 11:35
      Najlepiej jeśli na stabilną sytuację patrzy sie pod kątem możliwości, jakie ona daje, a nie ram, które ograniczają. Rozłożyłam Krzyż Celtycki i pierwsze 2 karty - Król Monet oraz V Monet pokazują właśnie taką sytuację. Można je także analizować, jako faktycznie mniej korzystną sytuację pod względem materialnym, np. większe wydatki mniejsze dochody, jak również w kwestii relacji międzyludzkich, partnerskich, także jako niezadawalające.
      Chyba także nie 'fundujesz' sobie zbyt wielu przyjemności, być może i one są dla ciebie ciężarem lub obowiązkiem z którego musisz się jakoś wywiązać - X Kijów. Tu choćby i siłą woli należałoby wykazać się większym zaangażowaniem, przemóc się. As Mieczy - odcięcie się od życia w własny świat to kierunek, który trzeba zmienić. As Monet - uciekają inne mozliwosci, wymykają się. Dwa Asy, które się pokazały - symbolizują dwa różne Dwory w Tarocie, ogólnie rzecz biorąc, na finanse, rodzinę więcej korzystnych mozliwości daje dwór Monet, ale właśnie to jest pokazane na pozycji, co umyka.
      To, co nadejdzie - VI Kijów - to najczęściej pozytywna informacja, karta pokazujaca na sytuację, kiedy trzeba wykazać się energią działania, które przynosi pozytywne rezultaty, choćby w kontaktach międzyludzkich, kiedy można po prostu zabłysnąć, dobrze też koresponduje z Asem Mieczy, pokazując nową taktykę działania. Kolejna karta Kaplanki pokazuje, że ukrywasz swoje talenty, zdolności, że trzymasz je dla siebie, nie chcesz ich wykorzystać. To tzw. karta martwej wiedzy, wiem w teorii co robić, ale nie praktukuje. Wolę siedzieć w ukryciu.
      Pojawiła się karta Kochanków, czyli związku, co przy tej VI Kijow daje bardzo dobre prognozy, co do zaistnienia relacji damsko-męskich. Ostatnie dwie karty wskazują, że możliwości powodzenia są: Król Kijów, czyli 1. możesz wznieść się działaniami do poziomu spełnienia swoich pragnień i ambicji, oraz po prostu wskazuje na pojawienie się mężczyzny, 2. III Pucharow - twoje cele zostaną spełnione, będą okazje do świętowania sukcesu, i życie towarzyskie bardziej rozkwitnie.
      Czego tobie życzę.
    • 50kasiek Re: prośba o wróżbę 23.01.13, 19:19
      Dziękuję bardzo za wyczerpującą odpowiedź, jest w niej dużo faktów o mnie, to prawda żyję we własnym wewnętrznym świecie do którego nie wpuszczam obcych, taki trochę samotnik-marzyciel. Uczę się walczyć o siebie a nie uciekać i nie jest to dla mnie łatwe. Czuję że dorosłam i mam potrzebę bycia z drugą osobą. Jest nawet mężczyzna młodszy odrobinę ode mnie na którego mogę zawsze liczyć i coś mi się wydaję że z jego strony to nie jest tylko przyjaźń, ale ja nie jestem przekonana czy zmieniać tę relację. Mam również nadzieję, że nauczę się wykorzystywać swój potencjał.
      Bardzo dziękuję jeszcze raz i życzę wielu pozytywnych rozkładów kart które dadzą ludziom nadzieję na lepsze jutro. Kasia.
      • wyka_ptasia Re: prośba o wróżbę 26.01.13, 13:47
        Życzę wszystkiego dobrego!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka