just-yna6 13.09.15, 18:46 Dzien dobry, Chcialam zapytac jak bedzie wygladalo moje zycie uczuciowe w najblizszym czasie (najblizsze miesiace, rok czasu?). Z gory dziekuje za odpowiedz. Pozdrawiam, Justyna Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
88ula Re: uczucia? 15.09.15, 17:43 Jak będzie wygladalo życie uczuciowe just-yny6 w najbliższym czasie (do pol roku)?: 1/ Jak jest? - 7 Kielichów - marzysz, żyjesz w iluzji, masz nierealistyczne marzenia, pewnie jakieś wyobrażenia o partnerze życiowym, może masz zbyt wyidealizowane i wygórowane wymagania o tym jaka to ma być osoba, może masz duże pragnienia i zbyt wiele cech, którymi określasz przyszłego partnera. 2/ Jak będzie? - 8 Kielichów - odejście, pozostawienie wszystkiego za sobą, wejście na inna drogę, uwolnienie się od starych wzorców i nawyków, zerwanie z tym co było. Moze powinnaś przestać myśleć o poprzednich związkach, rozpamiętywać, albo powinnaś odejść od swojego stereotypu, jak marzenia o wyidealizowanym partnerze, co widać w 7 kielichów. Porzucić stare myślenie by trochę je uporządkować, dopasować do realiów. 3/ Jaki finał? - Gwiazda - jest nadzieja, ze kogoś znajdziesz, ze będziesz mieć nowy impuls do działania, jest szansa na początek korzystnego związku, początek oczekiwania na coś co się miłego zdarzy, szansa na miłość. Pozdrawiam Odpowiedz Link
just-yna6 Re: uczucia? 15.09.15, 20:26 Dziekuje Pani za odpowiedz. Ma Pani wiele racji, nie ukrywam ze troche mnie tez to zasmucilo poniewaz nie jest latwo odrzucic pewien tok myslenia i "zaprogramowac" sie na cos innego Czy moge prosic o odpowiedzi na inne pytania? Jezeli tak to chcialabym wiedziec jak bedzie wygladac moja znajomosc z Rémi i co/czy on mysli o mnie? Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link
88ula Re: uczucia? 16.09.15, 00:09 1/ Wasza relacja w najbliższym czasie będzie (lub już jest) bez uniesień, są perspektywy i nadzieja na udany związek, ale tak sobie jakiś czas to będzie tkwić w rozważaniu i czekaniu - 3 buław. 2/ Remi uznaje ciebie za osobę z która można się dogadać, współpracować, milo spędzać czas, ze można by z tobą stworzyć związek (ale to może rozwijać się latami), ze razem moglibyście dążyć do celu, widzi ciebie pozytywnie - 3 monet. Jak na razie karty nie pokazują gorącej miłości, a jedynie szanse na rozwój związku. Myślę, ze dużo zależy od Ciebie (patrz 8 kielichów) Pozdrawiam. Odpowiedz Link
just-yna6 Re: uczucia? 16.09.15, 18:00 Dziekuje. Czy On zdobedzie sie na odwage aby porozmawiac ze mna o naszej relacji? Odpowiedz Link
88ula Re: uczucia? 16.09.15, 18:37 tak, jak napisałam, "dużo zależy od ciebie" . Powodzenia. Odpowiedz Link