Dodaj do ulubionych

prośba o pomoc

08.08.16, 19:18
Czy mogę prosić o rozkład na moje życie osobiste? czy spotkam kogoś? jeżeli tak to kiedy?
proszę o odpowiedź
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • 88ula Re: do ania515515 - prośba o pomoc 09.08.16, 17:24
      W listopadzie wróżyłam tobie i nie zapowiadała się żadna relacja partnerska. Teraz jest podobnie.
      5 monet + 4 mieczy - pokazują rezygnację, niechęć, brak wsparcia, trudne chwile oraz izolację, oddalenie duchowe, bezczynność, wycofanie. Nie spotkasz nikogo (w najbl. czasie) z kim mogłabyś zawiązać bliski układ. Skłaniam się bardziej do tego, iż karty wskazują na twoje zwątpienie, brak optymizmu na przyszłość, niż to, czy faktycznie kogoś poznasz. Twoje podejście jest bardzo pesymistyczne i brak wiary i entuzjazmu w tej kwestii, powoduje, że roztaczasz aurę nieprzystępności. Może niepowodzenia/rozczarowania, których doznałaś ze strony panów, powodują twoją izolację/wyciszenie, ale to nie ta droga. Trzeba w sobie coś zmienić, być bardziej pogodna, aby kogoś przyciągnąć.
      Bez względu na to ile razy zapytasz kart, to i tak one nie przyprowadzą tobie partnera, sama musisz być w tym aktywna, a nie wątpiąca.
      smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka