podjadek57 24.07.16, 07:15 Szanowne Koleżanki, Szanowni Koledzy! Przepraszam za odnoszenie się do osób a nie problemów. Był to niewątpliwy mój błąd. Kłaniam się nisko Szanownym. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaika Re: Samokrytyka 31.07.16, 07:51 podjadek57 napisał: > Szanowne Koleżanki, Szanowni Koledzy! > > Przepraszam za odnoszenie się do osób a nie problemów. > Był to niewątpliwy mój błąd. > Kłaniam się nisko Szanownym. Przewodniczący egzekutywy dał Ci już odpust. I nawet obyło się bez zdrowasiek. P.S. Wszyscy (no, może nie wszyscy jedziemy na tym samym wózku pt. frustracja. Odpowiedz Link
oby.watel Re: Samokrytyka 31.07.16, 10:18 To bardzo ważne jest, żeby skakać sobie do oczu i obarczać odpowiedzialnością za to, że społeczeństwo zatraciło instynkt samozachowawczy. To pozwoli dokonać równie przemyślanych i rozsądnych wyborów w przyszłości. Chwalmy pana. Odpowiedz Link
podjadek57 Re: Samokrytyka 31.07.16, 11:47 Jeżeli kochać, to nie indywidualnie, Jak się zakochać, to tylko we dwóch. Odpowiedz Link
oby.watel Re: Samokrytyka 31.10.16, 08:33 Forum to miejsce wymiany poglądów. Kiedyś to forum tętniło życiem. A teraz przestało. Dlaczego? Odpowiedz Link
diabollo Re: Samokrytyka 31.10.16, 20:27 Nie wiem. Poza tym, że wolę czytać i wklejać niż od czasu do czasu napisać coś od siebie. Kłaniam się nisko. Odpowiedz Link
diabollo Re: Samokrytyka 02.11.16, 00:02 A taka postawa plus brzydkie słowa to mało prawdopodobny internetowy fajerwerki. Intelektualne zajawki to nisza nisz niszy ... do której potęgi? Kłaniam się nisko. Odpowiedz Link
oby.watel Re: Samokrytyka 02.11.16, 06:30 Pytam bo zastanawiam się jak sie dogadamy skoro ze sobą nie gadamy, a jeśli już, to za pomocą inwektyw? Odpowiedz Link