Dodaj do ulubionych

Odbiór TV

25.09.09, 11:04
Niestety jak połowa mieszkańców naszego osiedla POWSTAŃCÓW 15 nie może korzystać z anteny siatkowej ponieważ mieszkamy po wschodniej stronie bloku.Anten zbiorczych nie ma i albo płacimy abonament albo wogóle nie mamy sygnału TV.Administracja budynku 15 B kategorycznie zabrania wystawiania anten na dach pod grożbą zlikwidowania.No i tak się utarło !!! Cisza i spokój nikt nic nie wie i nagle pojawia się antena siatkowa przyczepiona do komina wentylacyjnego !!!!!O trzech lat płacę abonament UPC i naprawdę boli mnie ta niesprawiedliwość że sąsiedzi nie płacą i też oglądają TV za darmo ! P.Administrator nie kwapi się interweniować w tej sprawie i mam wrażenie że dzieli lokatorów na LEPSZYCH I GORSZYCH .Może po prostu administracja wywiesi ogłoszenie na klatce z ceną za zamontowanie anteny siatkowej na dachu ! Chętnych na pewno będzie sporo nie tylko w naszym budynku bo na pewno znacznie taniej będzie niż płacić przymusowy abonament!
Obserwuj wątek
    • azimut Re: Odbiór TV 25.09.09, 13:14
      a czy jesteś pewien że administracja waszego osiedla tu zagląda? Może z
      takimi sprawami lepiej pójść do administracji bezpośrednio?
      • digital111 Re: Odbiór TV 25.09.09, 13:39
        Byłem niejednokrotnie i P.administrator kategorycznie zabraniał postawienie
        anteny sugerując ze nie wolno nic przykręcać ani wiercić dziur w kominach
        wentylacyjnych i jest zakaz wchodzenia na dach !!!!! Kilka lat temu pozrzucano
        wszystkie anteny po których pozostały tylko dziury.
        • azimut Re: Odbiór TV 25.09.09, 13:44
          i dlatego uznałeś że to jest odpowiednie miejsce do załtwienia tej
          sprawy?
          • digital111 Re: Odbiór TV 25.09.09, 15:45
            Chodzenie , proszenie wielokrotne stało się tak śmieszne że aż przykre ! Może
            forum popchnie coś w sprawie możliwości założenia anteny !!!!
    • baseciq Re: Odbiór TV 25.09.09, 14:27
      Idź na zebranie wspólnoty i porusz tą sprawę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka