Dodaj do ulubionych

sezon grzewczy

10.09.10, 17:58
Witam
Czy już macie ciepło w mieszkaniach? Na osiedlu Kopernika jak zwykle tylko w bloku 62 jest zimno w pozostałych blokach już grzeją.
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • motyl-icaa Re: sezon grzewczy 10.09.10, 19:53
      witam, w 62a grzeją, rozumiem Cię bo sama miałam ten problem codziennie wydzwaniałam do administratora, zrób to samo a żeby szybko podziałało poproś też kilku sąsiadów. To jest jakaś paranoja SPEC włącza na drugi dzień jesli kilka osób zgłosi a tu...
      Miałam w mieszkaniu 17 st. a oni mówili że sie ociepli, w tym wypadku nie ma to znaczenia bo różnice w temperaturach między nocą a dniem jest duża, i dzieci znajomych się pochorowały.
      ponadt z tego co znalazłam ustawa o energetyce zapewnia dostawę ciepła przez cały rok (np. podgrzewanie wody) i tak samo ogrzewanie. łaski nikt nie robi w końcu to my płacimy!
      • motyl-icaa Re: sezon grzewczy 10.09.10, 19:54
        a i ztego co wiem na innych osiedlach i w innych miastach grzeja od 2 września
    • ranoma Re: sezon grzewczy 10.09.10, 22:31
      No niestety, ja mieszkam na osiedlu Powstańców 15 i u mnie nie grzeją...ale tu każdy blok ma własną kotłownię i grzeją dopiero kiedy temperatura przez jakiś czas (nie pamiętam dokładnie) będzie poniżej 10 stopni, więc nie wiem kiedy się doczekam na ciepełko w domu :(
      • motyl-icaa Re: sezon grzewczy 11.09.10, 13:03
        no właśnie tymbardziej skoro jest własna kotłownia tak jak na osiedlu kopernika możecie się domagać ciepła, tak jak napisałam wyżej ustawa o energetyce gwarantuje dostawę ciepła przez cały rok, zależy to tylko wyłącznie od finalnego odbiorcy, czyli tego kto płaci !!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka