Dodaj do ulubionych

Agitatorzy polityczni

19.10.10, 13:22
proszeni są o przeprowadzanie dyskusji polityczno-wyborczo-itd. w zaciszu lokali lub wynajętych salkach w tłumie - oczywiście jak się ktoś zjawi poza samymi sfrustrowanymi zainteresowanymi. Tematy dot. preferencji partyjnych lub przynależności czyli tzw. ogólników, które po wyborach stają się mało istotne proszę poruszać na zebraniach jw.
Pozdrawiam zdrowo myślących.
Obserwuj wątek
    • marian_zarzeczynski Re: Agitatorzy polityczni 26.10.10, 14:57
      Już to wyjaśniałem. Są to istotne rzeczy. Są jakieś grupy siły które chcą za wszelką cenę zmienić politykę miasta prowadzoną przez Naszego Burmistrza wpływając na niego poprzez wybory. Koniecznie chcą kogoś na tym stanowisku kto nie był jeszcze Burmistrzem Ząbek! Czy to im się uda zależy właśnie od nas! Są to sprawy z którymi żyje każdy z nas i jest potrzeba chwili aby temu się przeciwstawić. Należy działać na wszystkich frontach przeciwstawiając się z całą mocą. Ty też żyjesz w Ząbkach i ciebie też się dotyczy to co dzieje się wokół Naszego Burmistrza. To się dotyczy naszego życia w tym mieście. Tylko jego reelekcja zapewni Ząbkom równomierny rozwój.
    • ross-jac Re: Agitatorzy polityczni 26.10.10, 18:20
      "Łubu dubu, niechaj żyje prezes klubu" w domyśle( Nasz Burmistrz) jak pisze pan Zarzeczyński i oby nie poślizgnął Pan na własnej "wazelinie". Przychylam się do zdania, że forum powinno zajmować się sprawami mieszkańców i ułatwiać im życie, a nie być tubą propagandową PO czy też PIS. Przypominam Panu Zarzeczyńskiemu fakt zbierania pod kościołem podpisów przez zastępcę burmistrza Pana Mickiewicza-co było faktem skandaliczny, a nie wyciągnięcie konsekwencji z tego faktu przez burmistrza jeszcze większym.
      • marian_zarzeczynski Re: Agitatorzy polityczni 28.10.10, 09:08
        Co za bełkot jakie podpisy pod jakim kościołem. Nim zarzucisz Naszemu Burmistrzowi czy wiceburmistrzowi takie rzeczy to naprawdę zastanów się kilka razy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka