Dodaj do ulubionych

Podziękowanie

17.11.10, 22:49
Szanowni Mieszkańcy Miasta Ząbki

Niniejszym chciałbym Państwu bardzo serdecznie podziękować za wieloletnią współpracę na płaszczyźnie samorządowej, a także za zaufanie, jakim mnie obdarzyliście. Dzięki temu dwukrotnie zostałem wybrany do Rady Miasta Ząbki i mogłem pełnić tę funkcję przez 8 lat.
W szczególności moje podziękowania kieruje do:
- Krzysztofa Słomki i Waldemara Stachery – za wyrozumiałość i wiedzę o samorządzie, którą mi przekazali;
- Wojciecha Miłuńskiego i Marcina Krawczyka - dwóch mieszkańców szczególnie wspierających moją działalność.

Z poważaniem
Adam Szarubko
radny w latach 2002-2010
Obserwuj wątek
    • ratatuj.1 Podziękowanie ? 18.11.10, 10:18
      szarubko.adam napisał:

> Szanowni Mieszkańcy Miasta Ząbki
      >
      > Niniejszym chciałbym Państwu bardzo serdecznie podziękować za wieloletnią współ
      > pracę na płaszczyźnie samorządowej,

A może Pan się pochwalić, tym co zrobił Pan przez 8 lat? Pana nazwisko jako radnego pada po raz pierwszy na tym forum.
    • szarubko.adam Re: Podziękowanie 18.11.10, 13:45
      Moje działania na terenie Ząbek to między innymi zaangażowanie w następujące inwestycje:
      - budowa Placu Zabaw przy Powstańców 15
      - budowa ronda Powstańców - Żołnierska
      - budowa ulicy Kopernika ( w pierwszej kadencji -płyty monowskie)
      - budowa ulicy Generała Maczka
      - budowa ulicy Powstańców
      - budowa szkoły podstawowej przy ul. Kościelnej
      - jeden z organizatorów komunikacji na terenie Ząbek ( w pierwszej kadencji linia X )
      - uregulowania w zakresie wpisania dróg Ząbkowskich do zasobu dróg publicznych , wcześniej nie było takich regulacji
      - przygotowanie uchwały o utrzymaniu czystości w gminach( w pierwszej kadencji)

To tylko mała cząstka mojej działalności samorządowej. I nie prawdą jest że jestem na tym forum pierwszy raz . Ja wole działać niż pisać i odpisywać. Dlatego jeszcze raz wszystkim dziękuje i życzę mieszkańcom Miasta Ząbki samych sukcesów. Ponadto informuję iż na więcej postów nie odpisuje.

Adam Szarubko
      • ratatuj.1 Re: Podziękowanie 18.11.10, 15:27
        Dziękuje za odpowiedź
      • owner01 Re: Podziękowanie 18.11.10, 19:42
        Moje działania na terenie Ząbek to między innymi zaangażowanie w następujące in
        > westycje:
        > - budowa Placu Zabaw przy Powstańców 15
        Pierwszego, który zlikwidowała jedna ze wspólnot? M.in. przy udziale jednego z kandydatów na radnego, członka zarządu wspólnoty?
        > - budowa ronda Powstańców - Żołnierska
        Może za krótko tu mieszkam, ale ronda tam nie widziałem...
        > - budowa ulicy Generała Maczka
        Z płyt "monowskich" czy tą "Perkowską"?
        > - budowa ulicy Powstańców
        Tu też nie bardzo jest się czym chwalić...
        > - uregulowania w zakresie wpisania dróg Ząbkowskich do zasobu dróg publicznych
        > , wcześniej nie było takich regulacji
        Chyba nie było tak, źle...
        > To tylko mała cząstka mojej działalności samorządowej. I nie prawdą jest że jes
        > tem na tym forum pierwszy raz . Ja wole działać niż pisać i odpisywać. Dlatego
        > jeszcze raz wszystkim dziękuje i życzę mieszkańcom Miasta Ząbki samych sukcesó
        > w. Ponadto informuję iż na więcej postów nie odpisuje.
        Wierzę i liczę, że te prawdziwe zasługi są w niewymienionej "większej cząstce" działalności.
        Dziękujemy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka