Dodaj do ulubionych

Uściński = megakompromitacja

19.11.10, 16:33
No nareszcie Pan Uściński uchylił rąbka tajemnicy i pokazał na swojej stronie (co prawda tak, że ledwie można to przeczytać), w jakiej sprawie "wygrał" z SiS. Otóż chodzi o to, że w swojej ulotce SiS napisał, że p. Uściński został odwołany z funkcji wicestarosty. Co prawda nie wiem, co w tej informacji może być nieprawdziwego, ale to nieistotne. Bo istotne jest to, że w żadnej ważnej dla nas mieszkańców sprawie dotyczącej wody i ścieków SiS nas nie oszukał.
Chyba tak mam to rozumieć?
Jak panu nie wstyd, panie Uściński, pisać, że w materiałach SiSu jest tyle kłamstw, a potem wykazać jedno jedyne "kłamstwo" (?!!!) w drobnej kwestii i to niedotyczącej istoty problemu (a dotyczącej jedynie pana).
Niech Pan lepiej powie, czy prawdą jest to, o co pytają pana internauci w innych wątkach (czy zostaliśmy oszukani w sprawie wody i ścieków), a nie zajmuje nas ciągle swoją osobą. Nie jest pan wicestarostą i tyle. A jak to się odbyło - to mnie naprawdę nie interesuje.
Obserwuj wątek
    • marian_zarzeczynski Re: Uściński = megakompromitacja 19.11.10, 16:50
      Nie wiem skąd taka informacja. Jestem pewny iż Pan Piotr Uściński niebawem zamknie wam jadaczki. Nasz Burmistrz Robert Perkowski umie dobierać sobie właściwych ludzi o odpowiednich kompetencjach i uczciwości. Czego efektem jest ten wyrok na korzyść Pana Piotra Uścińskiego.
      Pamiętajcie Burmistrz ROBERT PERKOWSKI to fachowiec umiejący dobierać sobie odpowiednich ludzi znających się na rzeczy. Taką osobą jest PAN UŚCIŃSKI. Bez dwóch zdań. O ile pamiętam to nie bez powodu głównym hasłem Burmistrza ROBERTA PERKOWSKIEGO w tamtych wyborach było "UCZCIWY, SKUTECZNY, KOMPETENTNY". Co też w całej rozciągłości wskazuje to orzeczenie sądowe. Takich też ludzi dobiera sobie!!
      • el_caminino Re: Uściński = megakompromitacja 19.11.10, 18:02
        marian_zarzeczynski napisał:
        Jestem pewny iż Pan Piotr Uściński niebawem zamknie wam jadaczki.

Nie sądzę. A wiesz, dlaczego? Bo zwyczajnie brakuje mu argumentów.
        Na swojej stronie p. Uściński wymienia 4 rzekome kłamstwa SiS (chociaż wcześniej starał się nam wmówić, że cały SiS to jedno... itd. itp.). I również na swojej stronie chwali się wygraniem tylko jednej sprawy dot. jednego z tych - według niego - "kłamstw". Rozumiem, że w sprawie trzech pozostałych sąd przyznał rację SiS. Czy tak?
        • marian_zarzeczynski Re: Uściński = megakompromitacja 19.11.10, 21:03
          I tak to wszystko jest bez znaczenia. Bo i tak OJCEM SUKCESU JEST ROBERT PERKOWSKI. ON umie się otaczać właściwymi ludźmi. Jest uczciwy, kompetentny i skuteczny. I tylko takich ludzi jak on sam się otacza. To jest logiczne.NIE MA INNEJ OPCJI. LUDZIE CZY WY NIEROZUMIECIE, ŻE ROBERT PERKOWSKI JEST CZŁOWIEKIEM NIEZASTĄPIONYM Jak myślicie, jakimi ludźmi taki człowiek może się otaczać?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka