Dodaj do ulubionych

zaginął pies

20.12.10, 13:57
Dnia 17 grudnia 2010 r. w piątek, w okolicach SP2 zaginął pies. Mieszaniec, krótka czarna maść, podpalane łapy, średni do kolan, bez obroży, wykastrowany. Wabi się Alek, ma 4 lata i pół roku.
Jeśli ktokolwiek widział psiaka bardzo proszę o kontakt 509400589
Proszę o pomoc.
Obserwuj wątek
    • tusia2601 Re: zaginął pies 20.12.10, 20:44
      Na Twoim miejscu nie liczyłabym na jakąkolwiek pomoc ze strony forumowiczów z Ząbek, ponieważ kiedy mi zaginął pies, zamiast pomocy, czy jakich kolwiek słów otuchy usłyszałam tylko, że jestem nie odpowiedzialna, że pies powinien siedzieć na smyczy, nie szczekać nie sikać i w ogóle najlepiej nie żyć.
      Ale gorąco życze Ci powodzenia,żeby piesek na święta się znalazł.
      POWODZENIA!
      • husky_ Re: zaginął pies 20.12.10, 20:52
        Bo jesteś nieodpowiedzialna. Średnio raz w miesiącu znajomi podsyłają mi twoje ogłoszenia o zaginionym psie . Ostatnie dostałem 13 grudnia.
        ...............................................
        ZbigniewSwiderski.pl
        Fotografia ślubna, chrzty, reportaże itp.
        • mbwa-mwitu Re: zaginął pies 21.12.10, 08:33
          Przedwczoraj latał luzem husky po Jagiellońskiej i Maczka, kolejny wypuszczony aby "sobie wolno pobiegał", współczuje kierowcy, który na śliskiej drodze musiał gwałtownie hamować, aby nie przejechać psa:( Za takie numery właściciel powinien zapłacić potężny mandat!
        • tusia2601 Re: zaginął pies 26.12.10, 23:16
          husky_ : raz w miesiącu? o ile sobie przypominam, to on zaginął mi 2 razy, i tylko 2 razy roziwesiłam ogłoszenie.

A co Ty jakiś guru huskich, że znajomi dają właśnie Tobie ogłoszenia?
    • karmela_nova Re: zaginął pies 21.12.10, 09:38
      Będę się rozglądać za twoim pieskiem.
      Daj znać jak piesek się znajdzie.

To nie jest tak, że pomocy znikąd na forum, tylko większość wypowiadających się tu ludzi to ZGORZKNIALI MARUDERZY, KTÓRYCH NIKT NIE MA JUŻ OCHOTY SŁUCHAĆ WIEC WYLEWAJĄ TUTAJ SWOJE ŻALE.

• paty75 Re: zaginął pies 21.12.10, 16:50
      Piesek odnalazł się. Dziękuję za pomoc w poszukiwaniach :-)))
    • karmela_nova Re: zaginął pies 22.12.10, 09:02
      Bardzo się cieszę. Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka