Dodaj do ulubionych

Szukam dobrego informatyka

04.03.11, 09:28
Witam!
Szukam dobrego informatyka z Ząbek, który pomoże mi rozwiązać problem jaki wystąpił u mojego laptopa, a przy tym nie zrujnuje mojego portfela :) Otóż sprawa wygląda tak: wczoraj komputer się zawiesił, siostra włączyła opcję uruchom ponownie i do dzisiaj trwa wylogowywanie :( Dodam, że komputer miał już wymieniany w tamtym roku dysk twardy, a poza tym obecnie "zacina się" touchpad. Komputer jest mi potrzebny (nawet bardzo!) do pisania pracy licencjackiej. Zastanawiam się czy komputer będzie nadawał się do użytkowania.
Może wie ktoś co mogło mu się przydarzyć i czemu nie działa?? Klawisze CTRL+ALT+DEL nie dziąją, odłączanie z prądu też :)
Informatycy i inni znawcy, proszę pomóżcie :)
Obserwuj wątek
    • fuks0 Re: Szukam dobrego informatyka 04.03.11, 09:44
      > wczoraj komputer się zawiesił, siostra włączyła opcję uruchom ponow
      > nie i do dzisiaj trwa wylogowywanie

To go wyłącz przyciskiem.
      • netgater Re: Szukam dobrego informatyka 04.03.11, 10:32
        Odłączanie zasilania by zadziałało, gdyby nie fakt, że notebook ma baterię w środku ;)
        Żeby skutecznie wyłączyć notebooka:
        - przytrzymać wyłącznik przez 5s
        - lub: odłączyć zasialanie i wyjąć na chwilę baterię

--------------------------------------------------------------
    • 2.justyna Re: Szukam dobrego informatyka 04.03.11, 10:39
      Pan Rafał tel. 512-415-852 złota rączka, miły kontakt, jedyny który jak zrobił to działało bez zastrzeżeń.Polecam.
    • maniche79 Re: Szukam dobrego informatyka 04.03.11, 13:59
      Witam

Jesli miala bys problem dalej pisz na maila maniche79@gazeta.pl Chetnie Ci pomoge. Jestem z zabek i mieszkam na rogu POwstancow i Kopernika. Pracuje zawodowo jako informatyk.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka