Dodaj do ulubionych

Firma sprzątająca Robson na osiedlu Kopernika

06.10.11, 08:26
Nie wiem jak reszta mieszkańców osiedla ale wydaje mi się czasami, że niektórzy Panowie oprócz porannej kawy piją coś więcej, może mi się tylko wydaje ale skoro zauważyłam dziwne zachowania i czasami jak ich mijałam wyraźnie czułam zapach alkoholu. Ja jestem abstynentką więc zapach alkoholu wyczuwam dosyć szczególnie. Czy tylko ja to widzę i czuję ?
Obserwuj wątek
    • extreme78 Re: Firma sprzątająca Robson na osiedlu Kopernika 06.10.11, 14:57
      A czy szanowni państwo nie mogą założyćć sobie odzielnego forum dla osiedla Kopernika tylko robić spam na ogólnym forum Ząbek?
      • kontrolka1981 Re: Firma sprzątająca Robson na osiedlu Kopernika 01.11.11, 06:58
        extreme78 napisał:

> A czy szanowni państwo nie mogą założyćć sobie odzielnego forum dla osiedla Kop
        > ernika tylko robić spam na ogólnym forum Ząbek?

Nie nie możemy i to nie jest spam. Forum dotyczy Ząbek więc osiedla na Powstańców także.
    • czarnymoskit Re: Firma sprzątająca Robson na osiedlu Kopernika 01.11.11, 09:54
      dlaczego piszesz raz "wyczułam", a raz "pograłbym", masz dwie osobowości?
      • kontrolka1981 Re: Firma sprzątająca Robson na osiedlu Kopernika 01.11.11, 17:59
        czarnymoskit napisała:

> dlaczego piszesz raz "wyczułam", a raz "pograłbym", masz dwie osobowości?

Nie mam, czasami mój mąż też pisze, ale w Ząbkach jak zwykle grają nieczysto
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka