agusiadab 06.02.12, 22:09 Jak w temacie może ma ktoś jakieś tanie mieszkanko w Ząbkach ..... Po trudach rozstania szukamy z synkiem spokoju. nie używam maila gazetowego proszę zostawić kontakt na pewno się odezwę. Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gusiaa00 Re: samotna matka szuka spokoju 07.02.12, 08:10 kupno czy wynajem?? Mam sąsiadów, którzy sie wyprowadzają w marcu i tam jest do wynajęcia mieszkanie:) Odpowiedz Link Zgłoś
agusiadab Re: samotna matka szuka spokoju 07.02.12, 19:14 oczywiście że wynajem. Nie stać nas na kupno mieszkania :( nie muszę chyba mówić że szukamu malutkiego i taniego. Najchętniej w okolicach powstańców żeby do szkoły było blisko :) Odpowiedz Link Zgłoś
gusiaa00 Re: samotna matka szuka spokoju 09.02.12, 08:09 ja tez jestem mamą która sama wychowuje dziecko:) tylko to mieszkanie obok mnie m 52 m i wynajem z tego co wiem to ok 1700zł:(( Odpowiedz Link Zgłoś
aswiderek1 Re: samotna matka szuka spokoju 09.02.12, 12:42 Witam, mam niedużą kawalerkę do wynajęcia koszt wynajmu 800 zl. ( z ogrzewaniem ) , dochodzą tylko opłaty za prąd i kuchenkę gazową ( ok.110 zł. miesięcznie) Ale mieszkanie jest w okolicach stacji PKP - jeśli byłaby Pani zainteresowana proszę o kontakt na e-maila aswiderek38@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś