Dodaj do ulubionych

Syndyk sprzedaje majątek ząbkowskiego developera.

09.02.12, 21:06
Za perkowski.pl gdzie można znaleźć piękny anons "Syndyk sprzedaje majątek ząbkowskiego developera. Można kupić tanio i pewnie." Pewnie dlatego, że ktoś z rodziny kupił tam mieszkanie... Bo w innym przypadku raczej nasz "Pierwszy" by się nie pochylił.
Obserwuj wątek
    • wilec_2008 Re: Syndyk sprzedaje majątek ząbkowskiego develop 27.02.12, 20:44
      a tak Cię to boli człowieku?!!!Poprostu ciesz się, że może nie zostałeś oszukany przez oszusta i złodzieja. Po co robisz antyreklamę czemuś o czym nie masz zielonego pojecia? Każdy chce żyć spokojnie i bez długów. Akurat mam jakieś doświadczenie zawodowe w tej kwestii i mieszkania od syndyka są wolne od obciążeń. A Tobie widocznie żal kreatywności mieszkańców Garden Plazy,że próbują radzić sobie w sytuacjji, w której znaleźli się nie ze swojej winy! Tam gdzie mogą umieszczają ogłoszenia. Wylewaj swój jad gdzie indziej.........
      • owner01 Re: Syndyk sprzedaje majątek ząbkowskiego develop 28.02.12, 15:40
        Boli mnie co innego, że jest tyle inny spraw, gdzie notable miejscowy mający możliwości się nie pochylają, a wręcz odwracają głowę. Żałuję tych co muszą przejść przez takie przygody, a wątpię w szczere chęci tych pierwszych.
        • bamse13 Re: Syndyk sprzedaje majątek ząbkowskiego develop 28.02.12, 20:11
          A zastanowiles sie moze ze to mieszkancy osiedla Garden Plaza zwrocili sie rowniez do Burmistrza z prosba o umieszczenie tej informacji na stronie internetowej. A zwrocili sie nie tylko do niego, ale tez do wielu innych osob i podmiotow
          • owner01 Re: Syndyk sprzedaje majątek ząbkowskiego develop 29.02.12, 11:25
            Zastanowiłem. A czy w każdym przypadku, jak mieszkańcy w potrzebie zwracają się o pomoc to daje wpis na swojej stronie? Nie. I to mnie zastanowiło bardziej.
            Mimo to życzę wszystkim pokrzywdzonym rychłego wyjścia z dołka. Bez względu na to jak.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka