Dodaj do ulubionych

english way school

14.03.12, 15:08
Od jakiegoś czasu nosze się z zamiarem rozpoczęcia nauki języka angielskiego.
Proszę o opinie na temat szkoły językowej english way school przy ulicy Piłsudskiego niedaleko ronda z Powstańców.
Co możecie powiedzieć o tej szkole? Czy ktoś korzysta tam z kursów językowych?
Obserwuj wątek
    • english-way-school-zabki Re: english way school 14.03.12, 17:26
      Ja mogę polecić:-)

Więcej informacji można znaleźć tu:

www.englishway-szkola.pl

lub mailowo:

kontakt@englishway-szkola.pl

Dokładamy wszelkich starań, aby kursanci byli zadowoleni.

W dużej mierze, o wyniku nauczania decydują nauczyciele, a u nas zatrudniamy tylko osoby z pełnymi kwalifikacjami do nauczania języków obcych.

Pozdrawiam i zapraszam do English Way School!
      • stahokamien Re: english way school 14.03.12, 22:52
        Ja chodziłam do nich na niemiecki i byłam zadowolona, poleciłam nawet szkołę swojej znajomej, ale ona szybko zrezygnowała, bo akurat chodziła na kurs wakacyjny i okazało się, że po pewnym czasie nauczyciel poszedł na urlop i nie było komu prowadzić zajęć. Poza tym w wakacje kursy miały być tańsze a później okazało się, że tak nie było.
        Nie wiem jak jest z poziomem angielskiego ale ja naprawdę byłam bardzo zadowolona z niemieckiego, bo miałam bardzo dobrego lektora. A i warto skorzystać ze zniżki na dowód, zawsze trochę taniej :)
        • english-way-school-zabki Re: english way school 15.03.12, 11:29
          Odniosę się, żeby nie było nieporozumień.

Co do kursów wakacyjnych były i będą w tym roku - rzeczywiście oferujemy je o 30% taniej, ale oczywiście tylko w wakacje:-)

Jeśli ktoś kontynuuje później, we wrześniu to płaci normalną stawkę.

Nie rozumiem, jak się mogło "później" okazać, że kurs jest w innej cenie niż miało być, jeśli umowę podpisujemy i płatności ustalonej dokonujemy _przed_ rozpoczęciem kursu.

Bierzemy udział w akcji "Zniżka za dowód" i oferujemy zameldowanym mieszkańcom Ząbek rabat w wysokości 5% na wszystkie kursy, mamy również zniżkę rodzinną - 2% dla członków rodziny, którzy u nas się uczą.

Obecnie - czyli w marcu warto skorzystać z promocji - 30% taniej za całą pierwszą ratę przy zapisie do istniejącej grupy.

To się opłaca, bo rata obejmuje ok. 1,5 do 2,5 miesiąca (zależnie od liczby godzin).

Są wolne miejsce w grupach, a jeśli chodzi o ustalenie poziomu zaawansowania to zapraszam zainteresowanych na placement test, który można wykonać przez internet na naszej stronie:

www.englishway-szkola.pl/?test
          Pytań jest 50, stopień trudności się podnosi, więc robimy dokąd umiemy, można też "na czuja":-)))
          Po wypełnieniu wpisujemy swoje dane (mail lub nr tel.), kod i wysyłamy do szkoły.

My się z Państwem kontaktujemy i proponujemy grupę.

Można wejść na zajęcia próbne i dopiero zdecydować, czy grupa nam odpowiada. Oczywiście lektor również wyraża swoją opinię.

Taki sposób rekrutacji dotyczy raczej dorosłych, dzieci dobierane są pod kątem grup wiekowych.

No i dotyczy tylko angielskiego, a w ofercie mamy również inne języki.

Pozdrawiam forumowiczów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka