avene 03.10.12, 17:46 Witam, mam pytanie. Jacy lekarze rodzinni przyjmują obecnie w przychodni na Orlej. Chodzi o wizytę osoby dorosłej.Czy można się rano dodzwonić i zarejestrować? Pytam, bo już bardzo dawno nie korzystałam z usług. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
robertrobo Re: lekarze w przychodni Orla 03.10.12, 18:49 Legendy mówią, że można się dodzwonić. Nie przypominam sobie, żeby mi się kiedyś udało. Pani na miejscu zazwyczaj mówi, że należy przyjść o 7 rano i stać w kolejce to może się uda zapisać. Odpowiedz Link Zgłoś
bartmam.net Re: lekarze w przychodni Orla 03.10.12, 20:39 A mnie nie zdarzyło się nie dodzwonić, ale faktem jest , że aby się dostać na dany dzień - trzeba zacząć dzwonić od 7.30 i nie dawać za wygraną:) Przyjmują dr Burbicka. Moszczyńska, Guzowska- innych nie znam. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
suiana Re: lekarze w przychodni Orla 03.10.12, 22:32 Ja tam za każdym razem się dodzwaniam,tylko trzeba od 7,30 no i trzeba być cierpliwym-jeszcze nigdy nie odprawiono mnie z kwitkiem.Polecam dr Małgorzatę Koźbiał-bardzo dobry lekarz. Odpowiedz Link Zgłoś
artlion Re: lekarze w przychodni Orla 16.02.15, 10:34 suiana napisała: > Ja tam za każdym razem się dodzwaniam,tylko trzeba od 7,30 no i trzeba być cier > pliwym-jeszcze nigdy nie odprawiono mnie z kwitkiem.Polecam dr Małgorzatę Koźbi > ał-bardzo dobry lekarz. Doktor Koźbiał pracuje w CM LeczyMed od 1 lutego, a nie na Orlej. CM LeczyMed Odpowiedz Link Zgłoś
wzw1 Re: lekarze w przychodni Orla 16.02.15, 19:21 Dr Koźbiał jeszcze do końca lutego pracuje na Orlej Odpowiedz Link Zgłoś
artlion Re: lekarze w przychodni Orla 17.02.15, 13:49 wzw1 napisał: > Dr Koźbiał jeszcze do końca lutego pracuje na Orlej Oczywiście, nawet warto dodać, że na urlopie ;) ROTFL Odpowiedz Link Zgłoś
mmilkkaa Re: lekarze w przychodni Orla 27.06.14, 00:26 Byłam w tej przychodni u Okulisty oczywiście prywatnie bo na NFZ trzeba poczekać i co mnie zastało wizyta pani doktor bez kropli co zazwyczaj się robi, ale ok pomińmy to. Gabinet nr.11 Wypisana recepta oczywiście błąd mojego Nazwiska i oczywiście zła data. Data wystawiona z dniem wstecz to już chyba o czymś świadczy i głupie tłumaczenie pani doktor to dziś nie jest ten dzień oj przepraszam szlak człowieka weźmie ale to jeszcze nić na recepcie zabrakło odległości źrenic- zwracam uwagę pani doktor. Pani Karolina Biała- Gosek bo tak się nazywała specjalista chorób oczu która wykonywała badanie odpowiedziała ze nie ma sprzętu do pomiaru i że może zrobić to linijką SKANDAL. Odesłała do pana optyka który no notabene miał swój gabinet obok. Gabinet nr.10 Grzecznie wchodzę i pytam o zmierzenie odległości i słyszę cytuje "a pani będzie robiła okulary u mnie bo jak nie to nie trzeba pomiaru". To co ja no to znowu zapytałam o pomiar oczywiście w każdym padaniu taki pomiar powinien być i nie zależne czy się będzie kupowało akurat w danej placówce okulary. Pan ok 35 lat może więcej ale na tyle dla mnie wyglądał był tak arogancki i nie miły powiem jednym słowem kawał skurw... że tak jak by nie docierało do niego o co ja pytam dopiero po małej awanturze usłyszałam cytuje jego słowa " dobrze zrobię pani ten pomiar na odczepnego " Zachowanie po niżej krytyki to jeśli tak się traktuję pacjenta który płaci za wizytę to już nie chce wiedzieć jak są traktowani pacjenci na NFZ SKANDAL Dlatego przestroga dla osób nie Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
mmilkkaa Re: lekarze w przychodni Orla 27.06.14, 09:05 Dodam, że chodzi o NIEPUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ VISIONR GABINETY OKULISTYCZNE . PORADNIA OKULISTYCZNA Ząbki , ul. Orla 1 Odpowiedz Link Zgłoś
arllet3 Re: lekarze w przychodni Orla 07.10.14, 14:51 Ja i moi znajomi mamy odmienne zdanie na temat okulistów na orlej w Visionr (chyba dobrze napisałam nazwę) Również jeśli chodzi o Pana optyka. Mi oraz mojej mamie doradzał okulary na które obie dostałysmy fajny rabat, a poza tym by baaaaardzoł cierpliwy bo przychodziłysmy 3 razy, bo nie mogłysmy się zdecydowac na oprawki :) mmilkka jeśli chodzi o badanie rozstawu źrenic to nie ma obowiązku nikt ci tego wykonywać bo z tego co wiem nie wchodzi to w sklad badania, a doboru szkieł ( wiem bo noszę okulary praktycznie całe zycie) więc myśle że millkkaa to po prostu zwykła sfrustrowana krowa, ktora chciała kupic sobie okulary w internecie i nie miała rozstawienia źrenic. Głupii babsztyl :P Odpowiedz Link Zgłoś