zussanka 04.12.12, 15:37 Gdzie w Zabkach ( i czy w ogole?) mozna zamowic dobre potrawy wigilijne tzn chodzi mi o uszka i pierogi? Czy jest tu takie miejsce ktore polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fraszka_igraszka Re: Potrawy wigilijne 04.12.12, 18:17 no pewnie, że można :)))) polecam Pierogarnię przy torach kolejowych, w pawilonie na parterze (przy salonie Orange) to miejsce mam sprawdzone od kilku lat, ale może ktoś poda Ci jeszcze inne Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkzab Re: Potrawy wigilijne 05.12.12, 10:58 Nie pamiętam nazwy ulicy, ale wjazd jest od ul. Skorupki (główna ulica w Ząbkach), nastepna ulica za Stefczyka. Na rogu jest wulkanizacja, ubezpieczenia a nastepnie punkt z wyrobami garmażeryjnymi. Pierogi jakie sobie zażyczysz: ruskie, z mięsem, kapustą , soczewicą, szpinakiem, owocami itd, pasztety, galaretki i inne. Szczerze polecamm. Kupujemy tam juz ponad 3 lata. Odpowiedz Link Zgłoś
anna_boleyn Re: Potrawy wigilijne 05.12.12, 12:04 zamawiałam pierogi, uszka w obydwu w/w punktach i obydwa polecam, ceny porównywalne. Musisz się szybko decydować, Pani przy torach ma dużo chętnych w zeszłym roku ok 8 dni przed Wigilią już nie przyjmowała zamówień Odpowiedz Link Zgłoś
koziorozec08 Re: Potrawy wigilijne 05.12.12, 13:47 Ja tez chetnie polece ten punkt na ul.Rembertowskiej (przy wulkanizacji). Bardzo smaczne rzeczy panie tam robia. W zeszlym roku bralam rybe po grecku i byla pyszna. W ciagu roku zajezdzam po rozne rzeczy i zawsze sa smakowite! K. Odpowiedz Link Zgłoś
zussanka Re: Potrawy wigilijne 09.12.12, 15:33 Bardzo dziękuję za odzew i informację. Zamówienie już złożyłam w pierogarni przy torach (rzeczywiście lista chętnych była już dość pokaźna :) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
delphine_delphine Re: Potrawy wigilijne 26.12.12, 22:30 Ja po Waszych wpisach zamówiłam na Rembertowskiej. Pierogi faktycznie bardzo dobre. Myślę, że skorzystam jeszcze nie raz :) A jak Wasze zamówienia? Odpowiedz Link Zgłoś