Dodaj do ulubionych

nowy rozkład Ząbki 2

08.02.13, 07:43
Czy ktoś wie gdzie znajdę rozkład jazdy linii - Ząbki 2, który będzie obowiązywał od poniedziałku?
Obserwuj wątek
    • awawawaw Re: nowy rozkład Ząbki 2 08.02.13, 08:09
      Jak tylko w Urzędzie Miasta przypomną sobie o tym obowiązku, to będzie tu:
      www.zabki.pl/index.php?option=18&action=articles_show&art_id=77&menu_id=100&page=1
      PKS Grodzisk nie ogląda się na naszych urzędników i publikuje rozkład linii Ząbki-1 na swojej stronie.
      www.pksgrodzisk.com.pl/rozkladkza.html
      • zabe-k25 Re: nowy rozkład Ząbki 2 08.02.13, 08:47
        Dziękuję :)
    • awawawaw Re: nowy rozkład Ząbki 2 09.02.13, 14:12
      Żeby nie tworzyć nowego wątku podepnę się tutaj.

Na stronach internetowych Urzędu Miasta i PKSu GM są nowe rozkłady linii Ząbki-1 obowiązujące od 11.02. Co ciekawe, są one zupełnie inne :)
      A Ty, biedny pasażerze domyśl się, który jest właściwy :)
      zabki.pl/components/download/send.php?pos_id=1414
      www.pksgrodzisk.com.pl/baza/zabki/rozklad/Zabki_1_1.pdf
      • duze.piwo Re: nowy rozkład Ząbki 2 10.02.13, 17:55
        Już chyba są takie same, a wcześniej ten "nowy" z Grodziska przypominał toczka w toczkę ten stary.
        • bombel_b Re: nowy rozkład Ząbki 2 11.02.13, 13:46
          Jak dla mnie nowy rozkład Ząbki-2 jest lepszy niż był i za to mogę dziękować - nawet jeśli to obowiązek naszych władz. Wreszcie reakcja na nasze wnioski i prośby.
          Mam nadzieję, że na tym UM nie poprzestanie w udoskonaleniu życia dojazdowego na naszą korzyść, bo to jeszcze dalekie o stanu pożądanego i sporo trzeba zorganizować, żeby dojazdy były sprawne.
          • truskawka87 Re: nowy rozkład Ząbki 2 11.02.13, 14:59
            2 ma 6 godzin przerwy ;/
            • bombel_b Re: nowy rozkład Ząbki 2 11.02.13, 15:10
              Ma od początku roku (oszczędności - bo tunel kasę chłonie), ale przynajmniej do SKM w Rembertowie wreszcie w miarę dostosowany.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka