Dodaj do ulubionych

Rozpoczyna się remont stacji PKP

07.06.13, 08:29
Właściciel stacji PKP Nieruchomości także po naszej :-) intrerwencji podjął w na początku roku decyzję o remoncie.

Remont stacji PKP Ząbki
prawdopodobnie już w czerwcu!
Obserwuj wątek
    • zaza4.4 Re: Rozpoczyna się remont stacji PKP 07.06.13, 18:48
      No rzeczywiście SUKCES burmistrz jest po prostu wielki, wyremontują i odmalują nam stację PKP dzięki jego staraniom.
      Kurcze może wreszcie zacząłby sam się brać za swoją robotę i wyremontowałby ulice ząbkowskie. Ale takiemu nierobowi co tylko potrafi się promować to dziękujemy, podobnie jak Tuskowi za jego PR
      • jedyny-michal Re: Rozpoczyna się remont stacji PKP 07.06.13, 20:39
        Uwielbiam wypowiedzi słoików Ząbkowskich;) przecież przez kadencje pana Perkowskiego w Ząbkach nie powstała żadna ulica, tunel zbędna inwestycja bo przecież lepiej jechać przez przejazd pół godziny, basen tez nie potrzebny bo lepiej trolować forum całymi dniami a te ulice(maps.google.pl/maps/ms?ie=UTF8&hl=pl&msa=0&msid=201798130630525622708.00049c93ebcd0a42d4d93&z=14) zaznaczone na czerwono nie istnieją to fikcja jeździmy po drogach polnych :D i z tego co plotki noszą miasto jednak niema nieograniczonego funduszu jak ty i nie na wszystko stać.. mimo to niedługo powstanie wiosenna i kołątaja. I taka ciekawostka ulice się buduje dłużej niż 5 min ;) Pozdrawiam
        • extreme78 Re: Rozpoczyna się remont stacji PKP 07.06.13, 22:07
          Propo Wiosennej to w czerwcu miała zostać zakończona jej budowa a puki co nawet nic nie słychać o budowie więc takie to pasmo sukcesów nie zupełnie prawdziwe..
        • attiya wow 09.06.13, 08:24
          naprawdę Kołłątaja zrobią???? wow, jestem pod wrażeniem
          szkoda, że pseudo wiejskie rządziciele z um nie wpadli na pomysł w pierwszej kolejności wyremontowania tejże ulicy a potem puszczania ruchu objazdowego, bo taka jest kolejność prawidłowa
          ale w ząbkach wpierw puszcza się ruch a potem po roku robi się ulice
          dziwię się, że ZTM nie odwołało swoich autobusów z tejże drogi, bo takiej drugiej to nigdzie nie widziałam - jedyna w swoim rodzaju
        • zaza4.4 Re: Rozpoczyna się remont stacji PKP 10.06.13, 16:06
          szczerze mówiąc (pisząc), nie bardzo rozumiem twoją wypowiedź.
          Chcesz chyba chwalić Perkowskiego za jego rozmach inwestycyjny budowa tunelu (aby nie dla łodzi podwodnych jak w Warszawie, bo ciekawa jestem gdzie odprowadzi te wody opadowe) oraz basenu (jako pamiątki jego wielkości, zobaczymy jakie będą realne koszty jego utrzymania, aby nie było trzeba go było rozbierać tak jak stadionów).
          Natomiast ja pokazuję, że wybudować to nie sztuka, tak samo jak wziąć kredyt na te budowy. Tymczasem brakuje najprostszych działań, takich jak bieżące utrzymanie istniejącej infrastruktury. Co mi po nowych jezdniach, jeśli się walą, są nierówne, zalewane, jeśli wypadają krawężniki i kostka brukowa.
          Dlatego parafrazując ciebie uwielbiam wypowiedzi autochtonów Ząbkowskich;) i z tego co plotki noszą miasto jednak ma nieograniczone fundusze i nie na wszystko je stać.., jednak zawsze stać to miasto na wywalanie co miesiąc dużej kasy dla Perkowskiego i znajomych, tylko za to że istnieją.
      • postnihilism Re: Rozpoczyna się remont stacji PKP 07.06.13, 22:08
        E tam remontować ulice, zamiast remontować ulice powinien metro zbudować, z trzy linie. I jeszcze lotnisko. I wyciąg narciarski.
        • robrum Re: Rozpoczyna się remont stacji PKP 07.06.13, 22:36
          Ktoś tu o porcie zapomniał! Najlepiej z najwyższą w Polsce latarnią;)
          • tk-1 Re: Rozpoczyna się remont stacji PKP 07.06.13, 23:55
            na Wiosenną / Błotną przywieźli ostatnio jakąś budę taką jakie stawia się na budowie dla budowlańców, nie wiem co to ma oznaczać
            burmistrz gadał na swoim blogu ostatnio że opóźnienie w budowie Wiosennej / Błotnej wynika z tego, że nie mogą się dogadać z jednym z developerów którzy tu budowali i mieli później uczestniczyć zgodnie z warunkami pozwolenia na budowę w kosztach budowy ulicy - niech ktoś zgadnie który do developer, czy też raczej "developer" .....

dla ułatwienia tylko dodam, że on wszystko robi z pasją - buduje też .....
            no właśnie swoje osiedle budował tam z taka pasją, że wyszło trzy lata opóźnienia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka