blue_a 01.11.05, 01:16 o nowe dostawy do MAGAZYNU... stęskniłam się Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cyria Re: Uprasza się 01.11.05, 01:41 Takie sobie...ale finał z przesłaniem ... Rozmawia chomik i szczur. Szczur mówi: -Słuchaj chomik, jak to jest? Ty masz cztery łapki i ja mam cztery łapki. Ty masz wystające dwa ząbki i ja mam wystające dwa ząbki. Ty masz ogonek i miękkie futerko i ja też. Ale ciebie ludzie kochają i chcą mieć a mnie nienawidzą, zastawiają pułapki, wysypują trutki. Czemu? -Wiesz co szczurek? Ty masz po prostu do d**y Public Relations. Odpowiedz Link Zgłoś
blue_a Re: Uprasza się 01.11.05, 01:53 Uwielbiam Cię, Wariatko!!! Jeszcze. (może niekoniecznie od razu :) Odpowiedz Link Zgłoś
hasanet Re: Uprasza się 01.11.05, 08:55 Pogadaj z Żyra. Ona jest na Forumie od tego pierwszą specjalistką. Odpowiedz Link Zgłoś
blue_a a wiem :) 01.11.05, 10:05 skoro wymówiłaś jej imię, może przyjdzie :) czekamy ładnie jest, więc pewnie obgryza listki (i ściskam Cię, hasanet) Odpowiedz Link Zgłoś
hasanet Re: jak zwykle Ż strzela fochy :] 01.11.05, 23:10 Tłumaczę to sobie inaczej, jest bardziej zajęta. Odpowiedz Link Zgłoś
hasanet Re: jak zwykle Ż strzela fochy :] 01.11.05, 23:28 Żyrafa jest pełna miłości do świata, a znakomicie na drutach dzierga modne sieci, znaczy dobrze widzi. Odpowiedz Link Zgłoś
blue_a ok :) 01.11.05, 23:30 lubicie czytać blogi? monosapiens.blog.pl/ podnosi nastrój :) Odpowiedz Link Zgłoś
hasanet Re: ok :) 01.11.05, 23:56 ja nie, bo długie i monotonne, ale dla Ciebie się przełamię i jutro przeczytam. Spodziewam się rewelacji pt Żyra bohaterka bloga. Odpowiedz Link Zgłoś
cyria ok 02.11.05, 00:04 do Magazynu Seks - męski i damski punkt widzenia Marketing kobiecy 1.. Jesteś na imprezie i widzisz atrakcyjnego faceta, podchodzisz i mówisz: "Jestem dobra w łóżku". To jest Marketing Bezpośredni. 2.. Jesteś na imprezie z przyjaciółmi, widzisz atrakcyjnego faceta, jeden z twoich znajomych podchodzi i mówi: "Tamta laska jest świetna w łóżku". To jest Reklama. 3.. Jesteś na imprezie i widzisz atrakcyjnego faceta, prosisz go o numer telefonu, następnego dnia dzwonisz i mówisz: "Jestem dobra w łóżku". To z kolei jest Telemarketing. 4.. Jesteś na imprezie i widzisz atrakcyjnego faceta, rozpoznajesz go, odświeżasz mu w pamięci znajomość i pytasz: "Pamiętasz, jak dobra jestem w łóżku?" To się nazywa Customer Relationship Management (CRM). 5.. Jesteś na imprezie i widzisz atrakcyjnego faceta, wstajesz, poprawiasz ubranie i fryzurę, podchodzisz, stawiasz mu drinka. Mówisz mu, jak ładnie pachnie oraz zachwycasz się jego garniturem. Napomykasz, jak dobra jesteś w łóżku. To się nazywa Public Relations. 6.. Jesteś na imprezie i widzisz atrakcyjnego faceta, podchodzi i mówisz: "Jestem dobra w łóżku", następnie pokazujesz mu jeden sutek lub całą pierś. To jest Merchendising. 7.. Jesteś na imprezie i widzisz atrakcyjnego faceta, on podchodzi i mówi: "Słyszałem, że jesteś świetna w łóżku" - to jest uznana marka, czyli Branding. Marketing męski 1.. Podchodzisz do laski na imprezie i mówisz: "Jestem fenomenalny w łóżku, potrafię spędzić całą noc kochając się bez przerwy." To nazywa się Nieuczciwa Reklama i jest karane w większości krajów UE. Odpowiedz Link Zgłoś
hasanet Re: ok 02.11.05, 08:17 To, o czym piszesz, mieści sie poza moimi zainteresowaniami. Dobrze, że streściłaś mi bloga. Nie muszę juz tam zaglądać, szkoda by było czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
odbiornick Re: jak zwykle Ż strzela fochy :] 02.11.05, 00:12 ...i dlatego jest równiejsza? Odpowiedz Link Zgłoś
odbiornick Re: jak zwykle Ż strzela fochy :] 02.11.05, 00:20 a sądzisz że wiesz o czym mówisz? Odpowiedz Link Zgłoś
cyria Re: jak zwykle Ż strzela fochy :] 02.11.05, 00:28 a Ty masz pewność ,że wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
odbiornick Re: jak zwykle Ż strzela fochy :] 02.11.05, 00:34 nie powtarzaj po mnie Odpowiedz Link Zgłoś
cyria Re: jak zwykle Ż strzela fochy :] 02.11.05, 00:36 Więc jak z tą Twoją pewnością? Odpowiedz Link Zgłoś
odbiornick Re: jak zwykle Ż strzela fochy :] 02.11.05, 00:39 wiesz lepiej ode mnie co mam na myśli? Odpowiedz Link Zgłoś
cyria Re: jak zwykle Ż strzela fochy :] 02.11.05, 00:41 nie pytam o Twoje mysli...to Twój problem. Pytam o pewność...,czyzbyś ją miał? Odpowiedz Link Zgłoś
odbiornick Re: jak zwykle Ż strzela fochy :] 02.11.05, 00:44 jak nie wiesz o czym mowa to się nie wcinaj w wątek Odpowiedz Link Zgłoś
cyria Re: jak zwykle Ż strzela fochy :] 02.11.05, 00:47 Węc może przestaniesz krążyć i wyjaśnisz, przecież grzecznie pytam. Czy wątek jest Twój? zastrzeżony? Odpowiedz Link Zgłoś
cyria Re: jak zwykle Ż strzela fochy :] 02.11.05, 00:53 ooooooo... to faktycznie zamyka temat. I to by było na tyle.(c.n.u.) Nie mam więcej pytań. Dobrej nocy. Odpowiedz Link Zgłoś
hasanet Re: jak zwykle Ż strzela fochy :] 02.11.05, 08:23 Czego? Odpowiedziałeś Cyrii, moim zdaniem, zbyt oględnie. Jednego się nie chce, ale lubi się drugie. Sądzę, że to i tamto pójść winno do bani, konsekwentnie. Odpowiedz Link Zgłoś
hasanet Re: jak zwykle Ż strzela fochy :] 02.11.05, 08:20 Ta Wsza rozmowa przypomina piosenkę Pietrzaka. Odpowiedz Link Zgłoś