17.11.13, 14:16
Szanowni sąsiedzi z pięter budynku C! Trochę kultury. Jeśli zapraszacie gości na libacje i ktoś ma już wyraźnie dość akoholu to zadbajcie o swoich gości i bądźcie łaskawi wskazać im drzwi swojej łazienki, bo sprzątanie ZARZYGANEGO ogródka to średnia przyjemność! Pomijam już rzucanie petów co jest nagminnie apelowsne przez posiadaczy ogródków.
Obserwuj wątek
    • kruq_1 Re: bezczelni 22.11.13, 16:28
      Tak to jest, tego już nikt nie gromi, nie piętnuje a pewnie są tacy, którzy się cieszą "bo skoro chciało się mieć ogródek no to się tak ma".
      Ale gdyby napisał/a Pan/Pani, że goście nie mieli gdzie stanąć bo wszystkie miejsca były zajęte a część przez mieszkańców, to zaraz posypałyby się komentarze o cwaniakach, chamach, nieznajomości zasad współżycia itp. A ponieważ śmiałem wytknąć ten fakt, to zaraz pewnie znajdą się "krzykacze" którzy naskoczą na mnie.
    • kerajm Re: bezczelni 24.11.13, 08:19
      Widzę, że na Osiedlu jakaś gówniarzeria się wprowadziła, idę do Kościoła ktoś dał kopa i rozwalił pierwszą bramkę a drugą nie można otworzyć. Mam nadzieję, że strażnik coś widział i gówniarz (właściciel imprezy) zapłaci za te części wspólne.
      • 7andrzej223 Impreza 24.11.13, 09:02
        impreza była prawdopodobnie w dużym lub małym C !
        Może ktoś z sąsiadów wie, gdzie dudniła muza?
      • ulazabki Re: bezczelni 24.11.13, 10:39
        druga można otworzyć, tylko trzeba lekko szarpnąć.
    • pysiak222 Re: bezczelni 24.11.13, 18:59
      W budynku C działają wandale w zeszłym tygodniu zbili lustro w windzie a dzisiaj w nocy ukradli poręcz w windzie dzicz i chamy !!!!
      • dlinci Re: bezczelni 24.11.13, 19:14
        Gość w dom... cukier do kredensu ;-)
        • kklm Re: bezczelni 25.11.13, 15:59
          Mnie w weekend obudziła awantura imprezowiczow z bloku 113d . Jakaś kobieta wrzeszczala z balkonu, a na dole stało kilku osobników (było około 2 ej nad ranem). Po chwili dwaj panowie odeszli w kierunku furtki, watpię żeby mieli klucze. Jeśli goście powodują szkody to należy obciążyć właściciela. Pytanie ile da się wyciągnąć z monitoringu. Bliżsi sąsiedzi z budynku 113 d pewnie wiedza gdzie była impreza. Co, do 113c to jestem w szoku..
          • ulazabki Re: bezczelni 25.11.13, 16:41
            hmmm. mieszkam w budynku D i nie mam pojęcia gdzie była impreza....obudziły mnie w nocy z soboty na niedziele jakies hałasy zewnątrz ale myślałam ze to z bloku naprzeciwko (czyli A albo B) bo nie były az tak głośne i poszłam dalej spać.
    • 2proanty1 Re: bezczelni 26.11.13, 09:57
      Impreza (i to bardzo głośna) była w 113D na 2 piętrze - środkowy balkon nad wejściem do bloku.
    • ulazabki Re: bezczelni 26.11.13, 10:06
      o kurcze piętro wyżej mieszkam i niewiele słyszałam (a na środkowym balkonie mam sypialnie). A w nocy obudziły mnie tylko śmiechy (chyba z balkonu).
      • 113dvital Re: bezczelni 26.11.13, 15:12
        Bardzo przepraszamy wszystkich sąsiadów za imprezę, która odbyła się w nocy z soboty na niedzielę. Nie było nas wtedy w Ząbkach, a imprezę bez naszej wiedzy i zgody zorganizował siostrzeniec (studiuje zaocznie i w czasie zjazdów bywał u nas, celowo piszę bywał, gdyż ten weekend był jego ostatnim w naszym mieszkaniu). Niestety zaufaliśmy mu i pozwoliliśmy u nas przebywać, a teraz są tego skutki.
        Jeszcze raz najmocniej przepraszamy.
        Właściciele mieszkania w 113D.
        • kruq_1 Re: bezczelni 26.11.13, 15:32
          Piękna, choć niestety rzadka, postawa. Gratuluję!
          • 2proanty1 Re: bezczelni 26.11.13, 18:05
            Postawa godna naśladowania. Pozdrawiam.
            • smile53 Re: bezczelni 26.11.13, 21:20
              sąsiad, a już myślałem, że to z Ciebie taki "wiraszka"... - spoko, nie przejmuj się

jedyny problem to osiedlowe zniszczenia...

Pozdrawiam
              • kruq_1 Re: bezczelni 26.11.13, 22:41
                Zniszczenia powstały chyba wcześniej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka