Dodaj do ulubionych

norauto - opinie

31.08.14, 16:59
Miałem nadzieję, że znalazłem miejsce gdzie (w przeciwieństwie do innych garażowych warsztatów) będzie profesjonalnie, kulturalnie i uczciwie. Niestety jest tylko czyściej i drożej. Jak wróciłem z prośbą o weryfikację tego co zrobili wcześniej to mnie wyśmiali i nie zrobili nic. Sam doszedłem co było nie tak. Nie polecam i dalej szukam warsztatu godnego zaufania. Peace
Obserwuj wątek
    • kerajm Re: norauto - opinie 04.09.14, 19:15
      To fakt wyskoczyło mi w Oplu kontrolka auto z kluczykiem, pojechałem aby dokonać diagnostyki, podłaczyli do kompa wydrukowali i co i nic, problem dalej występuję.
    • p605 Re: norauto - opinie 04.09.14, 22:23
      Dobrzy fachowcy od samochodów mają swoje warsztaty a nie pracują w norauto za nędzne stawki. Ja tam tylko wymieniam żarówki od świateł mijania. Jakoś nie mam do nich zaufania. Zawsze jak tam jestem to wciskają mi przegląd i napełnianie klimy, twierdzą że opony stare i są do wymiany itp.
      • kerajm Re: norauto - opinie 05.09.14, 09:42
        a są w Ząbkach godne polecenia warsztaty, taki który zdiagnozuje dlaczego w Oplu 1.7 cdti świeci kontrolka auto z kluczykiem i naprawi to.
        • p605 Re: norauto - opinie 05.09.14, 10:05
          Może tutaj: www.opel-serwis.pl. Miałem kiedyś podobny komunikat w nissanie. Niestety w Ząbkach żaden warsztat nie potrafił tego naprawić. Pomogła wizyta w serwisie. I obyło się bez kosmicznego rachunku za naprawę.
          • msthk Re: norauto - opinie 05.09.14, 11:31
            Polecam p. Turowskiego w Kobyłce, drogo ale dobrze
            www.autostarter.waw.pl/
    • kerajm Re: norauto - opinie 10.09.14, 12:21
      I zadziałało, kontrolka auta zaczęła mrugać i wyszło 0380, błąd świec żarowych lub sterownika....serdeczne dzięki.
    • oopinie Re: norauto - opinie 10.05.15, 13:15
      AutoGlob - po wstępnej rozmowie zrezygnowałem, co się zapytałem jedna odpowiedź "nie wiem, trzeba sprawdzić" więc zapytałem o inne, ile kosztuje rozrząd? na tle innych 200zł drożej w Sieci też mówią, że jest 200zł taniej niż AutoGlob bierze.
      Orla - nie polecam nawet opon wyważyć nie umieją dobrze i wszystko co naprawiali poprawiał inny mechanik, czyli strata wszystkich pieniędzy co im dałem.
      Lipowa - nie polecam przy jednej z napraw jedno naprawione drugie uszkodzone, po kilku miesiącach zobaczyłem, że część sobie leży odkręcona na szczęście nie spadła i przez ten nieprzykręcony element wymagane rozebranie całego mechanizmu (droga sprawa). Inna naprawa nie przyniosła efektu.
      Mazowiecka - nie polecam mimo zwracania uwagi nawet nie potrafią wyważyć kół, samochód cały faluje, spojrzałem na koła i wszystko jasne... zrezygnowałem z dalszej współpracy.
      Błękitna - tutaj jest trzech, nie wiem który, ale jeden z nich popsuł znajomemu część i musiał nową kupować i gdzie indziej robić (droga sprawa).
      • piotrsson Re: norauto - opinie 10.05.15, 16:37
        wklejasz wszędzie ten sam tekst a w tym przypadku chodzi o opinię norauto,myśle że nieprzypadkowo wszystkich negujesz,,skoro masz sprawdzonego mechanika ,który poprawia po innych to czemu jeździsz do innych?
        • artmich11 Re: norauto - opinie 12.05.15, 15:30
          Kilka razy byłem w NORAUTO.
          Ceny do zaakceptowania.
          Jakość usługi dobra.
          Terminy - niestety trzeba umawiać sie z wyprzedzeniem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka