lagodzinska 08.01.07, 22:13 Chcialabym zapytac czy moge malemu juz podac mleko z kleikiem przed snem bo nie przesypia nocy budzi sie conajmniej 3 razy na butle ma juz 3,5 miesiaca.Czy poczekac jeszcze te 2 tyg.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magda1402 Re: Kleik 09.01.07, 10:51 witam. Ja zaczęłam podawać kleki i inne jedzonka przed ujkończeniem 4 miesiąca. Mały był zadowolony, bo bardzo mu smakują. Mam nawet problm, bo samego mleka nie chce za bardzo jeśc woli to zagęszczane kaszką!!! Nie wiem czy to coś zmieni jeśli chodzi o karmienie nocne, bo u mnie nie ma z tym różnicy, dziecko ma zegarek w brzuszku. Czy dostanie na noc z kaszką czy też nie zawsze obudi sie o tej samej godzinie.Pewnie to już przyzwyczajenie!!!Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
barbara.gierowska Re: Kleik 09.01.07, 14:38 Witam, prosze spróbować,ale poczatkowo prosze podawać niewielkie ilości - 1-2 miarki na porcję mleka Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lagodzinska Re: Kleik 09.01.07, 14:49 Lyzeczke od cherbaty .Takie kaszke zeby pil przez butle co ile dni zwiekszac porcje kaszki? Odpowiedz Link Zgłoś
barbara.gierowska Re: Kleik 09.01.07, 20:10 Witam, Conajmniej co 3-4 dni. Kaszka nie może byc za gęsta ,aby przecodziła bez problemów przez smoczek Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś