efbijaj 06.09.04, 16:27 W weekend widzielismy jak z naszego lasku wylonil sie patrol konny policji. Objechali okolice i pojechali sobie dalej. Mam nadzieje ze to nie byl odosobniony przypadek ich wizyty i nie zabladzili do nas przypadkiem :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arek_k Re: POLICJA KONNA 06.09.04, 16:54 no to "zabladzili" juz conajmniej dwa razy ja widzialem zolto-odblaskowe kamizelki na dwoch pieknych kasztanowych koniach jakies dwa trzy tygodnie temu w naszym lesie Pzdr Arek Odpowiedz Link Zgłoś
husky_ Re: POLICJA KONNA 06.09.04, 19:55 To była prawdopodobnie "Straż Przyrody" . Jest to grupa ludzi którzy społecznie patrolują lasy ale tak naprawdę nie mają żadnych praw . Zielone kamizelki zafundował im Starosta powiatu Wołomińskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
arek_k Re: POLICJA KONNA 07.09.04, 09:16 husky_ napisał: > Zielone kamizelki > zafundował im Starosta powiatu Wołomińskiego. Kto mówi że były zielone ??? Przeczytaj dokładnie ! Napisałem że były ŻÓŁTE, z napisem czarnym na plecach: POLICJA A tych zielonych ludzików Twoich to ktoś jeszcze widział w lesie u nas ?? Arek Odpowiedz Link Zgłoś
efbijaj Re: POLICJA KONNA 07.09.04, 13:07 arek_k napisał: > husky_ napisał: > > Zielone kamizelki > > zafundował im Starosta powiatu Wołomińskiego. > Kto mówi że były zielone ??? > Przeczytaj dokładnie ! > Napisałem że były ŻÓŁTE, z napisem czarnym na plecach: POLICJA > > A tych zielonych ludzików Twoich > to ktoś jeszcze widział w lesie u nas ?? Miejmy nadzieje ze nikt wiecej ich nie widzial bo sie zaczną porwania i drugie Roswell Odpowiedz Link Zgłoś
rawi_pozn Re: POLICJA KONNA 08.09.04, 09:39 efbijaj napisała: > W weekend widzielismy jak z naszego lasku wylonil sie patrol konny policji. > Objechali okolice i pojechali sobie dalej. > Mam nadzieje ze to nie byl odosobniony przypadek ich wizyty i nie zabladzili > do nas przypadkiem :)) Jak nie oni na pewno byli z Marek od nas :) Rawi Odpowiedz Link Zgłoś