ewucha1980 06.12.14, 09:26 Widziałam zwiastun programu UWAGA TVN o prawie walą cym się bloku w Ząbkach. Cały ma być w poniedziałek. Czy ktoś coś wie... jaki to developer taką fuszerkę odwalił i na jakiej ul ten blok jest. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hatemonday Re: program UWAGA TVN 06.12.14, 09:41 Kiedyś blok przy ul. Zielenieckiej miał wsparcie od górników. Developera który tamte bloki kiedyś stawiał można sprawdzić w necie. Ząbki to tereny pobagienne i nie można żyłować na konstrukcji. Odpowiedz Link Zgłoś
xsqr Re: program UWAGA TVN 06.12.14, 19:15 Chętnie obejrzę - tutaj kilka słów więcej - uwaga.tvn.pl/o-krok-od-katastrofy-budowlanej,151667,n.html Odpowiedz Link Zgłoś
ikar3 Re: program UWAGA TVN 06.12.14, 20:45 Samochód stał dzisiaj ok. godz. 18,30 na ul. Calineczki koło bloku na Powstańców 33. Odpowiedz Link Zgłoś
xsqr Re: program UWAGA TVN 06.12.14, 20:57 Czyżby LCC osiadało z tak dramatycznym efektem? Też widziałem dzisiaj te auto TVN-u, ale nie skojarzyłem tego z tym zapowiadanym programem. Odpowiedz Link Zgłoś
ek.0 Re: program UWAGA TVN 08.12.14, 10:32 Według znalezionych informacji: 8 gru 2014, Ząbki, Wiosenna, Uwaga TVN na żywo Odpowiedz Link Zgłoś
agness_paz Re: program UWAGA TVN 08.12.14, 13:10 Z tego co kojarzę to właśnie na Wiosennej jest ten blok z fuszerką budowlaną. To taki żółty blok za bazarkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
agness_paz Re: program UWAGA TVN 08.12.14, 15:58 W sumie to już sama nie wiem czy o ten blok na Wiosennej chodzi, bo jest info, że chodzi o bezpieczeństwo 16 rodzin, a w tamtym bloku mieszka dużo więcej, bo blok jest dość spory. To może jeszcze jakiś inny "się wali". Ale tam na Wiosennej to tez wesoło nie mają. Koleżanka wynajmowała do niedawna i widziałam szczeliny takie w mieszkaniu, że aż strach...płytki w łazience popękane, a i na tablicy wisi informacja, że do bloku musi wkroczyć Nadzór Budowlany, bo istniejąca sytuacja grozi katastrofą budowlaną...Koleżanka czym prędzej się wyprowadziła!!! Odpowiedz Link Zgłoś
andrew1610 Re: program UWAGA TVN 08.12.14, 21:42 Obejrzałem, zgadza się - Wiosenna 5. Odpowiedz Link Zgłoś
andrew1610 Re: program UWAGA TVN 08.12.14, 21:49 W programie padły słowa o inżynierach jako zawodzie zaufania publicznego. Może warto zainteresować sprawą Polską Izbę Inżynierów Budownictwa www.piib.org.pl/ Wiem że zamawiają badania opinii publicznej na temat postrzegania zawodu inżyniera budownictwa. A ten program i całą sprawa mocno tę opinię u mnie zachwiały. Choć nadal chcę wierzyć że większość to odpowiedzialni profesjonaliści. Odpowiedz Link Zgłoś
rukwiak Re: program UWAGA TVN 08.12.14, 21:05 Co do bloku, to przerażające jest to jak można było coś takiego zrobić. Brak koniecznych ścian nośnych a inne wykonane z pustaka... masakra. A tak po za tym to poziom prowadzenia tego programu przez tego pseudo dziennikarza to jakiś chory żart. Odpowiedz Link Zgłoś
mapo1 Re: program UWAGA TVN 09.12.14, 10:07 prowadzący program pan redaktor tvn zachowywał się skandalicznie, ten idiota robił sobie żarty z tragedii tych ludzi, skończony debil - zaprezentował poziom brukowca a nie poważnego programu interwencyjnego Odpowiedz Link Zgłoś
power4geart4 Re: program UWAGA TVN 09.12.14, 11:27 Szczegóły na stornie pod linkiem. Zapraszam www.facebook.com/pages/Z%C4%85bki-co-w-trawie-piszczy/1440868616201405 Odpowiedz Link Zgłoś