Dodaj do ulubionych

Zabudowa balkonu

19.08.15, 18:47
Czy ktos moze korzystał z usług firmy do zabudowy balkonu? Jaki jest mniej wiecej koszt? Jaka firmę polecacie ?
Obserwuj wątek
    • fraszka_igraszka Re: Zabudowa balkonu 23.08.15, 22:50
      polecam wyszukiwarkę, odpowiadałam już kilku osobom
    • viola378 Re: Zabudowa balkonu 16.02.16, 20:37
      radzę skorzystać z usług tej firmy: ojbud.pl to moja zaufana firma i sama mi kiedyś remontowała dom i uważam, że można skorzystać z usług tej firmy.
    • kapsi18 Re: Zabudowa balkonu 14.03.16, 17:43
      mi zabudowywała firma zabudowybalkonu.info, zabudowa piękna i solidna, polecam
    • renia.pol Re: Zabudowa balkonu 01.04.16, 10:29
      UWAGA ! Przestrzegam przed firmą zabudowabalkonu.info bądź unicate ( firma ma dwie nazwy) . Przedstawiciel z tej firmy przyjechał do mnie na wycenę wszystko było ok gadka szmatka, dokonał pomiaru i powiedział że musi pobrać zaliczkę w odpowiedniej kwocie , pobrał zaliczkę, a po jakimś czasie dostałam informację z tej firmy , że na moim balkonie " nie da się " zrobić zabudowy. Ludzie nie dajcie się oszukać ! nigdy nie dawajcie żadnych zaliczek , ja do dzisiejszego dnia nie mogę odzyskać swoich pieniędzy
    • jowkakotka Re: Zabudowa balkonu 05.11.16, 12:03
      Ja korzystałam z usług firmy allux zabudowy i jestem bardzo zadowolona. Są solidni, wszytko zrobili na czas a do tego nie biorą dużo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka