Dodaj do ulubionych

Kotleciarze!

06.11.16, 14:19
Bardzo"fajnie"w niedzielę rano obudzić się pod dyktando klepania schabowych.Z niespożytą energią i zapalczywością taki oto Kotleciarz obwieszcza wszem:Dziś niedziela!
Wiem k...... ,że jest niedziela i ósma rano.
Kotlecirzu,pod tobą mieszkają ludzie.Tak mieszkają i to nie jest piwnica jak w wiejskim domu.Do bicia kotletów używa się kamiennej "deski" ograniczającej hałas.Nie rezonuje cały blat i szafki pod nim z zawartością.Być może Kotleciarzu dziwi cię wiele rzeczy.
Powst.60.
Obserwuj wątek
    • onazabki1 Re: Kotleciarze! 12.11.16, 11:32
      Jak Pan widzi, nikt nawet nie zareagował na ten wpis bo dzisiaj niestety tacy "kotleciarze" (itp.) są normą. Co świadczy o tym, że kto jest normalny i ma taką możliwość niech stąd ucieka jak najszybciej, zanim się wykończy nerwowo.
    • bartek9630 Re: Kotleciarze! 16.11.16, 08:55
      Może zamienimy się na mojego niedzielnego pracusia, który kulturalnie czeka do 9.00 żeby szaleć wiertarką i ciągle coś zbijać i wkręcać w ściany.
      • motyl69 Re: Kotleciarze! 04.12.16, 07:52
        Namierzyłem.Dziś akcja o 7.10.Nadaję mu kryptonim wrocławskiej audycji satyrycznej.Wieczorem powtórzę wizytę.Satyrycznie już nie będzie.
        • tygrynio1966 Re: Kotleciarze! 05.12.16, 11:39
          a co jaj mam powiedzieć jak mam u siebie kotleciarza i pracusia na zmianę :(
    • gregra Re: Kotleciarze! 09.12.16, 08:29
      przeraza mnie alienacja arystokracji ząbkowskiej...
      kupują wyszukane ze smakiem apartamenty w blokach z pustaków ceramicznych, w dynamicznie przecież rozwijajacej się okolicy i dziwią się , zę ktoś bezczelnie zakłóca cisze nocna szepcąc o północy w mieszkaniu obok... budzą się skoro świt, wsiadaja do swoich wypasionych opli astra rocznik 2003 i z zaciśniętymi zębami przeklinaja innych, stają niejednokrotnie do wyścigów z pieszymi przy przejściach dla pieszych, a największa satysfakcję osiągają ze zwycięstw w tzw kombinacji ząbkowskiej tj. przed matkami prowadzącymi dzieci.... niestety, ale zażenowanie poziomem ząbkowian codziennie osiąga nowe "maxima"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka