Dodaj do ulubionych

Młode mamy z Ząbek-poznajmy się

13.01.17, 13:01
Hej. Jestem z Ząbek,z okolic ul. Powstańców. Mam 15 miesięczną córkę. Często na spacerach mijam mlode mamy,a w tej okolicy jest nas naprawde sporo 😊 Tak sobie pomyślałam,ze chetnie poznałabym inne mamy w celu spędzania wspólnie czasu, spacerów itd.
Obserwuj wątek
    • sandra-sidni100 Re: Młode mamy z Ząbek-poznajmy się 27.01.17, 21:51
      Cześć :) jestem z Pragi północ i mam 13 miesięcznego synka i tez się z chęcią spędzilibyśmy z kimś wspólnie czas jesteśmy zmotoryzowani zawsze możemy podjechać :) pozdrawiam
      • mazuzik Re: Młode mamy z Ząbek-poznajmy się 28.01.17, 12:51
        Dzięki za odzew 😊 Próbowałam znaleźć w okolicy cos na kształt Klubu Mam ale okazało sie,ze w Ząbkach juz nie funkcjonuje (podobno male zainteresowanie). Czy w Twojej okolicy jest cos takiego? Moja córka jest teraz na takim etapie,ze bardzo interesuje sie innymi dziećmi. Dlatego chcialabym umożliwić jej spotkania z rówieśnikami.
        • aqq2000 Re: Młode mamy z Ząbek-poznajmy się 30.01.17, 09:49
          Cześć, jestem mamą 1,5 rocznego chłopca. Bardzo lubimy chodzić na sale zabaw (np. Maciarenka) jeśli masz ochotę to dzieciaki mogły by się razem pobawić.
          • mazuzik Re: Młode mamy z Ząbek-poznajmy się 02.03.17, 12:18
            Hej. Bardzo chetnie zwłaszcza,ze to blisko mnie 😊 nie bylam tam jeszcze. Często tam chodzisz?
          • mazuzik Re: Młode mamy z Ząbek-poznajmy się 02.03.17, 12:35
            Nigdzie nie ma informacji jakie są zasady korzystania z sali (cena, godziny).
            • aqq2000 Re: Młode mamy z Ząbek-poznajmy się 03.03.17, 11:11
              Staramy się być raz w tygodniu przeważnie po południu, żeby mały miał kontakt z dziećmi. sala jest otwarta codzeinnie chyba do 19, w weekendy często są urodziny więc chodzimy w tygodniu, cena to 10/godz. Mają tam konstrukcję z piłeczkami, zabawki, domek, kuchnię, samochodziki itp.
              jeśli masz ochotę to możemy się tam spotkać.
              • mazuzik Re: Młode mamy z Ząbek-poznajmy się 03.03.17, 12:31
                Brzmi ciekawie. Na pewno mała znajdzie cos dla siebie. Bardzo chetnie się spotkamy. W jakich godzinach tam chodzisz? Ja mogę przyjść po popołudniowej drzemce, tzn. ok 14. Powiedz mi jak tam jest z miejscem na wózek? Bo czytalam gdzies w komentarzach, ze nie ma podjazdu na wozki itp.
                • aqq2000 Re: Młode mamy z Ząbek-poznajmy się 03.03.17, 13:02
                  niestety nie ma podjazdu, ale są dwa stopnie, więc bez przesady :) Panie ze sklepu pewnie pomogą, a wózek myślę że można zostawić w środku. Możemy umówić się np. w poniedziałek o 15.30?
                  • mazuzik Re: Młode mamy z Ząbek-poznajmy się 05.03.17, 21:13
                    Niestety ja nie mogę w poniedziałek. Mogę zaproponować czwartek o tej samej godzinie,co Ty na to? 😊
                    • aqq2000 Re: Młode mamy z Ząbek-poznajmy się 06.03.17, 09:20
                      ok, do zobaczenia w czwartek.
    • malowanalalala Re: Młode mamy z Ząbek-poznajmy się 02.02.17, 11:43
      Hej! Też jesteśmy z Powstańców! 22 miesiące ma córka, może wspolny spacer? :)
      • nellaazurri Re: Młode mamy z Ząbek-poznajmy się 16.02.17, 15:04
        Hej, mój synek właśnie skończył 21 miesięcy, mieszkamy na Powstańców.Z chęcią wybierzemy się na wspólny spacer😊
        • mazuzik Re: Młode mamy z Ząbek-poznajmy się 02.03.17, 12:21
          Moja córka ma prawie 17 miesięcy i tez chetnie wybierzemy się na spacer.
    • malowanalalala Re: Młode mamy z Ząbek-poznajmy się 02.02.17, 11:44
      Nie wiem jak możemy się skontaktować, czy można tu wiadomość wysłać prywatną :)
      • mazuzik Re: Młode mamy z Ząbek-poznajmy się 02.03.17, 12:42
        Można tylko trzeba aktywować konto. Ja właśnie to zrobiłam i mam juz dostęp do poczty 😊
    • magdalensja Re: Młode mamy z Ząbek-poznajmy się 18.07.18, 21:22
      witam, jestem z okolic kopernika /powstańców mam 2 córeczki jedną 6letnia a druga półroczną chętnie nawiaze nowe znajomosci

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka