zabkiadam 15.02.05, 10:12 Zauważyłem że w M1 wyrasta nowy obiekt - może to basen - przydałby się w tej okolicy ? Może ktoś coś wie na ten temat ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pryczard Re: Besen w M1 ? 15.02.05, 11:46 Ktoś mi opowiadał ze tam ma powstać kolejny supermarket :) Hurrra Odpowiedz Link Zgłoś
agentcooper Re: Besen w M1 ? 15.02.05, 20:25 basen jest 2 km dalej przy salonie Forda na Rembielinskiej. Nie bylem co prawda ale podobno fajny. Odpowiedz Link Zgłoś
zabkiadam Re: Besen w M1 ? 16.02.05, 13:06 Tak słyszałem o tym basenie przy Rembelińskiej , chyba nazywa się Polonez - podobno fajnie ale dość drogo :-( Odpowiedz Link Zgłoś
dar.pan Re: Besen w M1 ? 16.02.05, 15:05 Niestety o basenie w M1 nic mi nie wiadomo. Natomiast 'Poloneza' (ul. Łabiszyńska) polecam go wszystkim plywajacym :) Takze w ramach "Zimy w mieście" Świetlica Środowiskowa przy ul. Westerplatte 11 organizuje wyjazd dzieci na ten basen w poniedzialek 21.02.2005. Mozna pomyslec o swoim dziecku, gdyz to naprawde swietna sprawa. Zainteresowanych odsylam na strone "Poloneza": www.osirtargowek.waw.pl/polonez.htm P.S. A czy drogo, mozna sprawdzic w cenniku ;) pozdrawiam D.P. Odpowiedz Link Zgłoś