Dodaj do ulubionych

Są w Ząbkach jacyś geje?

03.03.05, 17:25
Jak w temacie, jestem ciekaw czy w tym przesiąkniętym kościołem mieście są
jacyś geje, bo wydaje mi się, że jestem jedyny :(
Obserwuj wątek
    • mamamarka Re: Są w Ząbkach jacyś geje? 03.03.05, 21:25
      Nie orientuję się ponieważ moja orientacja jest przeciętna ;)
      Fajnie wiedzieć, że jest jeden odważny :) to więcej niż stu skrytych.
    • megi_r Re: Są w Ząbkach jacyś geje? 04.03.05, 08:29
      arael2 napisał:

> Jak w temacie, jestem ciekaw czy w tym przesiąkniętym kościołem mieście są
      > jacyś geje, bo wydaje mi się, że jestem jedyny :(

Wedlug mnie z gejami nie masz nic wspolnego tylko starasz sie wlasnie taka
      wypowiedzia wkurzyc ludzi na gejow.
      Dzieciaczek !
      Idz robic zadymke w inne miejsce tu sie na to nikt nie nabierze.

Megi
      • arael2 Re: Są w Ząbkach jacyś geje? 04.03.05, 10:46
        Ech... chciałbym być znów dzieckiem :) Niestety te czasy są już dawno za mną. A
        co do wypowiedzi, myślę że mam rację. W mieście, w którym kościół ma takie
        wpływy, tylko jakieś nieodpowiedzialne osoby o orientacji homoseksualnej by się
        ujawniły. A jestem pewien, że w Ząbkach, jak wszędzie, są takie. Jeśli fragment
        dot. kościoła kogoś uraził to przepraszam.
    • 1975sylwek Re: Są w Ząbkach jacyś geje? 04.03.05, 12:36
      Jasne ze sa poniewaz Zabki sa pewnym przekrojem calej spolecznosci polski.
      Ale na co liczysz tutaj ? Ze po Twoim poscie podadza Ci swoje namiary ?
      Ewidentnie podpucha !
      Ale troche rozkrecilo forum wiec punkt dla Ciebie !
      Slawek
      • arael2 Re: Są w Ząbkach jacyś geje? 04.03.05, 13:02
        Nie chcę namiarów, po prostu jestem ciekaw i tyle. Poza tym chciałem poruszyć
        ten temat, byłem ciekaw reakcji mieszkańców Ząbek. W każdym bądź razie cieszę
        się, że nie ma reakcji negatywnych - widzę, że ząbkowska społeczność jest dość
        tolerancyjna :)
      • cnjry Re: Są w Ząbkach jacyś geje? 04.03.05, 15:00
        Czasem mam wrazenie ze Zabki to ta mniej wychowana czesc Polski.
        • megi_r Re: Są w Ząbkach jacyś geje? 06.03.05, 14:56
          cnjry napisał:

> Czasem mam wrazenie ze Zabki to ta mniej wychowana czesc Polski.

A wskaz mi gdzie jest ta bardziej wychowana czesc polski ... prosze ....
          Megi
          • cnjry Re: Są w Ząbkach jacyś geje? 06.03.05, 18:42
            Tam gdzie nie ma anonimowosci i sasiedzi sie znaja.

• megi_r Re: Są w Ząbkach jacyś geje? 07.03.05, 09:12
              cnjry napisał:

> Tam gdzie nie ma anonimowosci i sasiedzi sie znaja.
              >
              To sa Zabki wedlug tej defincji. Ja znam kazdego z najblizszych sasiadow bywamy
              u siebie moze nie za czesto bo praca do 20:00 i obowiazki domowe z dziecmi nie
              sporzyjaja temu i nie ma dla mnie znaczenia ze ktos jest gejem czy nie. Owszem
              jezeli zacznie jezdzic po osiedlu 150 km to mnie wkurzy ale nie jako gej tylko
              jako nieodpowiedzialny kierowca i to taki moje zdanie !
              Pozdrawiam
              Megi
              • arael2 Re: Są w Ząbkach jacyś geje? 07.03.05, 11:38
                Niestety myślę, że gdyby MOI sąsiedzi się dowiedzieli, nie miałbym już tak
                łatwego życia, ale cieszę się że ten wpis na forum nie wywołał sprzeciwów czy
                wyzywania mnie od pedałów czy zboczeńców.
    • pryczard Re: Są w Ząbkach jacyś geje? 04.03.05, 14:12
      A kto to są geje? Może rozwinie Pan kwestie? To ciekawe bardzo, że moje
      królestwo jest tak bogato różnorodne, ale nic mi nie wiadomo o takiej
      subkulturze? Czym się zajmują tacy geje - być może ja też sie do nich zaliczam?
      sir Pryczard
      • arael2 Re: Są w Ząbkach jacyś geje? 04.03.05, 14:30
        Geje zajmują się tym co wszyscy - są lekarzami, policjantami, prawnikami,
        robotnikami, kioskarzami, kolejarzami. Tylko kochają "inaczej"...
        • pryczard Re: Są w Ząbkach jacyś geje? 04.03.05, 14:41
          Czy to znaczy, ze jesli nie jestem ani lekarzem, ani policjantem, ani
          prawnikiem, ani robotnikiem, ani kioskarzem kioskarzem, ani kolejarzem i nie
          kocham inaczej to znaczy że nie jestem gejem? :( Szkoda, ale witam cię w moim
          królestwie, jako mój poddany możesz czuć się swobodnie - staram sie dbać o
          swoich poddanych - teraz niestety nie te czasy - jestem takim nieformalnym
          samozwańczym władcą Ząbek - pryncypałem - rownież i gejów. Jestem wyrozumiały i
          tolerancyjny dla swoich poddanych. Nie znoszę tylko złodzeji, morderców,
          bandziorów, gwałcicieli, pseudokibiców itp. rasę niższą dlatego całe zycie ich
          prześladuje - taki mam cel życiowy. Misje jak to niektórzy powiedzą. Cieszę
          sie, że mam i takiego poddanego i ze mój lud jest normalny.
          sir Pryczard
    • wiola_224 Re: Są w Ząbkach jacyś geje? 08.03.05, 09:28
      arael2 napisał:

> Jak w temacie, jestem ciekaw czy w tym przesiąkniętym kościołem mieście są
      > jacyś geje, bo wydaje mi się, że jestem jedyny :(

Podpowiem ze mieszkam na powstancow na duzym osiedlu i tam jest glosno o jednym
      geju . Ale wcale nie z powodu ze jest gejem . Facet jest po prostu prostakiem .
      Po osiedlowych uliczkach jezdzi jak jakis wariat trabi na matki z dziecmi ktore
      trafia sie na jego drodze zatrzymuje sie i przez otwarte okno samochodu drze
      morde jak jakis psychopata .
      A teraz najlepsze : facet jest niemcem z pochodzenia .
      I drze sie po niemiecku udajac ze nie zna polskiego tyle ze trafil kiedys zle
      na osobe ktora mowi po niemiceku . Ale to prostaka nie zmienilo .
      Po polsku udaje ze nie mowi ale zachowuje sie jakby byl na swoim folwarku w
      doslownym tego slowa znaczeniu .
      Jest mi bard\zo przykro gdy o tym pisze bo mozna z tego wyciagnac jakies zle
      wnioski ze gej ze niemiec a niestety nie wierzylam ze ten facet moze sie tak
      zachowywac dopoki kiedys nie bylam swiadkiem jego zachowania na osiedlowym
      parkingu . Nigdy nie widzialam takiego psychola co tak trabil i darl gebe na
      dzieci i matki to bylo dla mnie szokiem jakbym ogladala jakis horror .
      Z nim mieszka drugi facet i tamtem jest ok
      super czlowiek znam go bardzo fajny czesto rozmawiamy chodzi na zebrania
      wspolnot proboje walczyc o dobre rozwiazania dla wszystkich a jak wiecie w
      takich wielkich blokach to nie jest latwe
      I jaki z tego wniosek ? a no taki ze nie ma reguly czy ktos jest gejem czy nie
      po prostu czlowiek jest czlowiekiem albo prostakiem i to juz nie wazne czy gej
      czy niemiec czy polak po prostu jest nas tyle na swiecie ze kazdy z nas jest
      inny Pozdrawiam Wiola
      • arael2 Re: Są w Ząbkach jacyś geje? 08.03.05, 10:18
        ojej... w takim razie współczuję sąsiada prostaka i chama, nikt z nas nie
        chciałby aby taki człowiek mieszkał obok. Faktycznie może to budować pewne
        stereotypy i obawiam się, że wśród wielu osób mieszkających na tym osiedlu gej
        już zawsze będzie kojarzył się z kimś takim. Szkoda. Dziękuję za wpis.
        • valnen Re: Są w Ząbkach jacyś geje? 11.03.05, 01:32
          Człowieku! Czy widziałeś żeby ktoś tu biegał po forum i mówił że on jest hetero
          i lubi się inaczej niż ty kochać??? Jesteś pedałem-trudno! Nikt nic na to nie
          poradzi. Nikt się tym nie przejmie ani nie zgorszy. Ale nich już ty i tobie
          podobni przestaną się afiszować swoją orientacją seksualną. Dodam że nie jestem
          członkiem koła przyjaciół RM itp.
          • arael2 Re: Są w Ząbkach jacyś geje? 11.03.05, 10:42
            Po pierwsze, jeśli Cię ten temat nie interesuje to po co tu zaglądasz? Skoro tu
            zajrzałeś, przeczytałeś, to widocznie z jakiegoś powodu.
            Po drugie nie nazwałbym napisania tego postu afiszowaniem się. Po prostu
            zwyczajne pytanie, możesz potraktować je jako socjologiczne. Nie denerwuj się
            człowieku.
          • 4pietro Re: Są w Ząbkach jacyś geje? 15.03.05, 19:04
            valnen napisał:

> Człowieku! Czy widziałeś żeby ktoś tu biegał po forum i mówił że on jest
            hetero
            >
            > i lubi się inaczej niż ty kochać??? Jesteś pedałem-trudno! Nikt nic na to nie
            > poradzi. Nikt się tym nie przejmie ani nie zgorszy. Ale nich już ty i tobie
            > podobni przestaną się afiszować swoją orientacją seksualną. Dodam że nie
            jestem
            >
            > członkiem koła przyjaciół RM itp.

tezmnie wkurzaja z tym obnoszeniem sie czy jak ja jestem strazakiem to bede
            pisal halo czy sa w zabkach jacys strazacy bo chce sie tak dowiedziec czy sa
            jakies strazacy ? no sa ?
            • clara2 Re: Są w Ząbkach jacyś geje? 15.03.05, 19:40
              No właśnie:). I nic tu do rzeczy nie ma przynależność do Kościoła Katolickiego
              czy jej brak.Ja się do Niego poczuwam, ale nie przeszkadza mi to wściekać się
              na władze Ząbek ani też nie przeszkadza mi to szanować niektórych gejów.
            • arael2 Re: Są w Ząbkach jacyś geje? 15.03.05, 20:57
              4pietro napisała:

> valnen napisał:
              >
              > > Człowieku! Czy widziałeś żeby ktoś tu biegał po forum i mówił że on jest
              > hetero
              > >
              > > i lubi się inaczej niż ty kochać??? Jesteś pedałem-trudno! Nikt nic na to
              > nie
              > > poradzi. Nikt się tym nie przejmie ani nie zgorszy. Ale nich już ty i tob
              > ie
              > > podobni przestaną się afiszować swoją orientacją seksualną. Dodam że nie
              > jestem
              > >
              > > członkiem koła przyjaciół RM itp.
              >
              > tezmnie wkurzaja z tym obnoszeniem sie czy jak ja jestem strazakiem to bede
              > pisal halo czy sa w zabkach jacys strazacy bo chce sie tak dowiedziec czy sa
              > jakies strazacy ? no sa ?

Tylko, że za to że jesteś strażakiem, żaden oszołom nie pomaże Ci drzwi albo
              nie porysuje samochodu. Albo nie napisze, że to przejaw małomiasteczkowości,
              jak jeden z forumowiczów.
      • agentcooper Re: Są w Ząbkach jacyś geje? 08.03.05, 10:27
        a to mieszkamy wiolu w tym samym bloku. Mi to ze Ci goscie sa gejami zupelnie
        nei przeszkadza i prawde mowiac nie spotkalem sie z jakims chamskim zachowaniem
        tego Niemca, no ale moze po prostu sie z nim tylko mijam w windzie. A swoja
        droga to mam wrazenie ze kiedys w tym bloku bylo fajniejsze towarzystwo, ale z
        moich znajomych z ktorymi utrzymywalem kontakty towarzyskie wszyscy sie juz
        wyprowadzili. Pozdrowiam marcowo wszystkie panie w Zabkach :)
        • mamamarka Re: Są w Ząbkach jacyś geje? 08.03.05, 10:51
          Dziękuję :)
    • cfaniakmiodowy Re: Są w Ząbkach jacyś geje? 15.03.05, 20:13
      Najlepiej zakończyc ten temat bo się rzygać chce :( wchodzisz na forum Ząbki a
      tu o jakić cioturzycach temat nr 1 - małomiasteczkowość wyłazi - no ale jak
      mieszkaja tu ludzie z całej Polski z jakiś wiosek za chlebem przyjechali to tak
      jest :( lipa czy tu są sami kościółkowcy i geje czy jak?
      • arael2 Re: Są w Ząbkach jacyś geje? 15.03.05, 20:53
        Ojej, to może weź coś na niestrawność skoro masz kłopoty gastryczne.
      • clara2 Re: Są w Ząbkach jacyś geje? 17.03.05, 09:42
        Ty, Warśiawiak! W takim razie skąd ta degradacja? Dlaczego zamieszkałeś na
        wiosce? Bo przecież Ząbki to większa wieś niż niejedna miejscowość naszego
        (Ząbkowian napływowych) pochodzenia!
        • cfaniakmiodowy Re: Są w Ząbkach jacyś geje? 17.03.05, 09:53
          Pani ja z Pragi - jaka degradacja - zapytaj "Kiełbasy" i "Balerona" czemu
          jestem tu na "delegacji" kilka lat hahah :) więcej jak to się u nas mówi nie
          mogę ci powiedzieć bo musiałbym cie zabić :)
    • clynt Re: Są w Ząbkach jacyś geje? 26.04.05, 13:38
      Spytaj proboszcza...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka