arael2 03.03.05, 17:25 Jak w temacie, jestem ciekaw czy w tym przesiąkniętym kościołem mieście są jacyś geje, bo wydaje mi się, że jestem jedyny :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamamarka Re: Są w Ząbkach jacyś geje? 03.03.05, 21:25 Nie orientuję się ponieważ moja orientacja jest przeciętna ;) Fajnie wiedzieć, że jest jeden odważny :) to więcej niż stu skrytych. Odpowiedz Link Zgłoś
megi_r Re: Są w Ząbkach jacyś geje? 04.03.05, 08:29 arael2 napisał: > Jak w temacie, jestem ciekaw czy w tym przesiąkniętym kościołem mieście są > jacyś geje, bo wydaje mi się, że jestem jedyny :( Wedlug mnie z gejami nie masz nic wspolnego tylko starasz sie wlasnie taka wypowiedzia wkurzyc ludzi na gejow. Dzieciaczek ! Idz robic zadymke w inne miejsce tu sie na to nikt nie nabierze. Megi Odpowiedz Link Zgłoś
arael2 Re: Są w Ząbkach jacyś geje? 04.03.05, 10:46 Ech... chciałbym być znów dzieckiem :) Niestety te czasy są już dawno za mną. A co do wypowiedzi, myślę że mam rację. W mieście, w którym kościół ma takie wpływy, tylko jakieś nieodpowiedzialne osoby o orientacji homoseksualnej by się ujawniły. A jestem pewien, że w Ząbkach, jak wszędzie, są takie. Jeśli fragment dot. kościoła kogoś uraził to przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
1975sylwek Re: Są w Ząbkach jacyś geje? 04.03.05, 12:36 Jasne ze sa poniewaz Zabki sa pewnym przekrojem calej spolecznosci polski. Ale na co liczysz tutaj ? Ze po Twoim poscie podadza Ci swoje namiary ? Ewidentnie podpucha ! Ale troche rozkrecilo forum wiec punkt dla Ciebie ! Slawek Odpowiedz Link Zgłoś
arael2 Re: Są w Ząbkach jacyś geje? 04.03.05, 13:02 Nie chcę namiarów, po prostu jestem ciekaw i tyle. Poza tym chciałem poruszyć ten temat, byłem ciekaw reakcji mieszkańców Ząbek. W każdym bądź razie cieszę się, że nie ma reakcji negatywnych - widzę, że ząbkowska społeczność jest dość tolerancyjna :) Odpowiedz Link Zgłoś
cnjry Re: Są w Ząbkach jacyś geje? 04.03.05, 15:00 Czasem mam wrazenie ze Zabki to ta mniej wychowana czesc Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
megi_r Re: Są w Ząbkach jacyś geje? 06.03.05, 14:56 cnjry napisał: > Czasem mam wrazenie ze Zabki to ta mniej wychowana czesc Polski. A wskaz mi gdzie jest ta bardziej wychowana czesc polski ... prosze .... Megi Odpowiedz Link Zgłoś
cnjry Re: Są w Ząbkach jacyś geje? 06.03.05, 18:42 Tam gdzie nie ma anonimowosci i sasiedzi sie znaja. Odpowiedz Link Zgłoś
megi_r Re: Są w Ząbkach jacyś geje? 07.03.05, 09:12 cnjry napisał: > Tam gdzie nie ma anonimowosci i sasiedzi sie znaja. > To sa Zabki wedlug tej defincji. Ja znam kazdego z najblizszych sasiadow bywamy u siebie moze nie za czesto bo praca do 20:00 i obowiazki domowe z dziecmi nie sporzyjaja temu i nie ma dla mnie znaczenia ze ktos jest gejem czy nie. Owszem jezeli zacznie jezdzic po osiedlu 150 km to mnie wkurzy ale nie jako gej tylko jako nieodpowiedzialny kierowca i to taki moje zdanie ! Pozdrawiam Megi Odpowiedz Link Zgłoś
arael2 Re: Są w Ząbkach jacyś geje? 07.03.05, 11:38 Niestety myślę, że gdyby MOI sąsiedzi się dowiedzieli, nie miałbym już tak łatwego życia, ale cieszę się że ten wpis na forum nie wywołał sprzeciwów czy wyzywania mnie od pedałów czy zboczeńców. Odpowiedz Link Zgłoś
pryczard Re: Są w Ząbkach jacyś geje? 04.03.05, 14:12 A kto to są geje? Może rozwinie Pan kwestie? To ciekawe bardzo, że moje królestwo jest tak bogato różnorodne, ale nic mi nie wiadomo o takiej subkulturze? Czym się zajmują tacy geje - być może ja też sie do nich zaliczam? sir Pryczard Odpowiedz Link Zgłoś
arael2 Re: Są w Ząbkach jacyś geje? 04.03.05, 14:30 Geje zajmują się tym co wszyscy - są lekarzami, policjantami, prawnikami, robotnikami, kioskarzami, kolejarzami. Tylko kochają "inaczej"... Odpowiedz Link Zgłoś
pryczard Re: Są w Ząbkach jacyś geje? 04.03.05, 14:41 Czy to znaczy, ze jesli nie jestem ani lekarzem, ani policjantem, ani prawnikiem, ani robotnikiem, ani kioskarzem kioskarzem, ani kolejarzem i nie kocham inaczej to znaczy że nie jestem gejem? :( Szkoda, ale witam cię w moim królestwie, jako mój poddany możesz czuć się swobodnie - staram sie dbać o swoich poddanych - teraz niestety nie te czasy - jestem takim nieformalnym samozwańczym władcą Ząbek - pryncypałem - rownież i gejów. Jestem wyrozumiały i tolerancyjny dla swoich poddanych. Nie znoszę tylko złodzeji, morderców, bandziorów, gwałcicieli, pseudokibiców itp. rasę niższą dlatego całe zycie ich prześladuje - taki mam cel życiowy. Misje jak to niektórzy powiedzą. Cieszę sie, że mam i takiego poddanego i ze mój lud jest normalny. sir Pryczard Odpowiedz Link Zgłoś
wiola_224 Re: Są w Ząbkach jacyś geje? 08.03.05, 09:28 arael2 napisał: > Jak w temacie, jestem ciekaw czy w tym przesiąkniętym kościołem mieście są > jacyś geje, bo wydaje mi się, że jestem jedyny :( Podpowiem ze mieszkam na powstancow na duzym osiedlu i tam jest glosno o jednym geju . Ale wcale nie z powodu ze jest gejem . Facet jest po prostu prostakiem . Po osiedlowych uliczkach jezdzi jak jakis wariat trabi na matki z dziecmi ktore trafia sie na jego drodze zatrzymuje sie i przez otwarte okno samochodu drze morde jak jakis psychopata . A teraz najlepsze : facet jest niemcem z pochodzenia . I drze sie po niemiecku udajac ze nie zna polskiego tyle ze trafil kiedys zle na osobe ktora mowi po niemiceku . Ale to prostaka nie zmienilo . Po polsku udaje ze nie mowi ale zachowuje sie jakby byl na swoim folwarku w doslownym tego slowa znaczeniu . Jest mi bard\zo przykro gdy o tym pisze bo mozna z tego wyciagnac jakies zle wnioski ze gej ze niemiec a niestety nie wierzylam ze ten facet moze sie tak zachowywac dopoki kiedys nie bylam swiadkiem jego zachowania na osiedlowym parkingu . Nigdy nie widzialam takiego psychola co tak trabil i darl gebe na dzieci i matki to bylo dla mnie szokiem jakbym ogladala jakis horror . Z nim mieszka drugi facet i tamtem jest ok super czlowiek znam go bardzo fajny czesto rozmawiamy chodzi na zebrania wspolnot proboje walczyc o dobre rozwiazania dla wszystkich a jak wiecie w takich wielkich blokach to nie jest latwe I jaki z tego wniosek ? a no taki ze nie ma reguly czy ktos jest gejem czy nie po prostu czlowiek jest czlowiekiem albo prostakiem i to juz nie wazne czy gej czy niemiec czy polak po prostu jest nas tyle na swiecie ze kazdy z nas jest inny Pozdrawiam Wiola Odpowiedz Link Zgłoś
arael2 Re: Są w Ząbkach jacyś geje? 08.03.05, 10:18 ojej... w takim razie współczuję sąsiada prostaka i chama, nikt z nas nie chciałby aby taki człowiek mieszkał obok. Faktycznie może to budować pewne stereotypy i obawiam się, że wśród wielu osób mieszkających na tym osiedlu gej już zawsze będzie kojarzył się z kimś takim. Szkoda. Dziękuję za wpis. Odpowiedz Link Zgłoś
valnen Re: Są w Ząbkach jacyś geje? 11.03.05, 01:32 Człowieku! Czy widziałeś żeby ktoś tu biegał po forum i mówił że on jest hetero i lubi się inaczej niż ty kochać??? Jesteś pedałem-trudno! Nikt nic na to nie poradzi. Nikt się tym nie przejmie ani nie zgorszy. Ale nich już ty i tobie podobni przestaną się afiszować swoją orientacją seksualną. Dodam że nie jestem członkiem koła przyjaciół RM itp. Odpowiedz Link Zgłoś
arael2 Re: Są w Ząbkach jacyś geje? 11.03.05, 10:42 Po pierwsze, jeśli Cię ten temat nie interesuje to po co tu zaglądasz? Skoro tu zajrzałeś, przeczytałeś, to widocznie z jakiegoś powodu. Po drugie nie nazwałbym napisania tego postu afiszowaniem się. Po prostu zwyczajne pytanie, możesz potraktować je jako socjologiczne. Nie denerwuj się człowieku. Odpowiedz Link Zgłoś
4pietro Re: Są w Ząbkach jacyś geje? 15.03.05, 19:04 valnen napisał: > Człowieku! Czy widziałeś żeby ktoś tu biegał po forum i mówił że on jest hetero > > i lubi się inaczej niż ty kochać??? Jesteś pedałem-trudno! Nikt nic na to nie > poradzi. Nikt się tym nie przejmie ani nie zgorszy. Ale nich już ty i tobie > podobni przestaną się afiszować swoją orientacją seksualną. Dodam że nie jestem > > członkiem koła przyjaciół RM itp. tezmnie wkurzaja z tym obnoszeniem sie czy jak ja jestem strazakiem to bede pisal halo czy sa w zabkach jacys strazacy bo chce sie tak dowiedziec czy sa jakies strazacy ? no sa ? Odpowiedz Link Zgłoś
clara2 Re: Są w Ząbkach jacyś geje? 15.03.05, 19:40 No właśnie:). I nic tu do rzeczy nie ma przynależność do Kościoła Katolickiego czy jej brak.Ja się do Niego poczuwam, ale nie przeszkadza mi to wściekać się na władze Ząbek ani też nie przeszkadza mi to szanować niektórych gejów. Odpowiedz Link Zgłoś
arael2 Re: Są w Ząbkach jacyś geje? 15.03.05, 20:57 4pietro napisała: > valnen napisał: > > > Człowieku! Czy widziałeś żeby ktoś tu biegał po forum i mówił że on jest > hetero > > > > i lubi się inaczej niż ty kochać??? Jesteś pedałem-trudno! Nikt nic na to > nie > > poradzi. Nikt się tym nie przejmie ani nie zgorszy. Ale nich już ty i tob > ie > > podobni przestaną się afiszować swoją orientacją seksualną. Dodam że nie > jestem > > > > członkiem koła przyjaciół RM itp. > > tezmnie wkurzaja z tym obnoszeniem sie czy jak ja jestem strazakiem to bede > pisal halo czy sa w zabkach jacys strazacy bo chce sie tak dowiedziec czy sa > jakies strazacy ? no sa ? Tylko, że za to że jesteś strażakiem, żaden oszołom nie pomaże Ci drzwi albo nie porysuje samochodu. Albo nie napisze, że to przejaw małomiasteczkowości, jak jeden z forumowiczów. Odpowiedz Link Zgłoś
agentcooper Re: Są w Ząbkach jacyś geje? 08.03.05, 10:27 a to mieszkamy wiolu w tym samym bloku. Mi to ze Ci goscie sa gejami zupelnie nei przeszkadza i prawde mowiac nie spotkalem sie z jakims chamskim zachowaniem tego Niemca, no ale moze po prostu sie z nim tylko mijam w windzie. A swoja droga to mam wrazenie ze kiedys w tym bloku bylo fajniejsze towarzystwo, ale z moich znajomych z ktorymi utrzymywalem kontakty towarzyskie wszyscy sie juz wyprowadzili. Pozdrowiam marcowo wszystkie panie w Zabkach :) Odpowiedz Link Zgłoś
cfaniakmiodowy Re: Są w Ząbkach jacyś geje? 15.03.05, 20:13 Najlepiej zakończyc ten temat bo się rzygać chce :( wchodzisz na forum Ząbki a tu o jakić cioturzycach temat nr 1 - małomiasteczkowość wyłazi - no ale jak mieszkaja tu ludzie z całej Polski z jakiś wiosek za chlebem przyjechali to tak jest :( lipa czy tu są sami kościółkowcy i geje czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
arael2 Re: Są w Ząbkach jacyś geje? 15.03.05, 20:53 Ojej, to może weź coś na niestrawność skoro masz kłopoty gastryczne. Odpowiedz Link Zgłoś
clara2 Re: Są w Ząbkach jacyś geje? 17.03.05, 09:42 Ty, Warśiawiak! W takim razie skąd ta degradacja? Dlaczego zamieszkałeś na wiosce? Bo przecież Ząbki to większa wieś niż niejedna miejscowość naszego (Ząbkowian napływowych) pochodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
cfaniakmiodowy Re: Są w Ząbkach jacyś geje? 17.03.05, 09:53 Pani ja z Pragi - jaka degradacja - zapytaj "Kiełbasy" i "Balerona" czemu jestem tu na "delegacji" kilka lat hahah :) więcej jak to się u nas mówi nie mogę ci powiedzieć bo musiałbym cie zabić :) Odpowiedz Link Zgłoś