misiunia85 13.10.05, 11:06 czy ktos wie gdzie jest siłownia w Ząbkach??czy wogole jest? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomry Re: Siłownia???? 13.10.05, 16:20 czy ktos wie gdzie jest siłownia w Ząbkach??czy wogole jest? Jest kilka. Ostatnio otwarta na Szwoleżerów w tym kolorowym osiedlu Dolcanu Nie byłem więc nie wiem jak się prezentuje. Moja lepsza połowa twierdzi że jest trochę mała ale OK. Dwie są na Legionów. Obydwu nie polecam. Brak profesjonalnych trenerów, prowizorka. Kiepski sprzęt Jezeli dysponujesz autem to serdecznie polecam silownie Saturn na Kuflewskiej w Wawie (nad sklepem REMA na Targówku, tak na wysokości sklepu OBI)). Extra warunki, profesjonalni trenerzy. Pierwsze rozpisanie trenningu gratis. Sauna bez ograniczeń w cenie karnetu. Różne dodatkowe zajęcia ATB, TBC, Pilates itp. Bywam od od 2 lat. To chyba najlepszy tego typu obiekt w okolicy. Jeszcze jest Fit Fan na Bródnie, przy trasie Toruńskiej, ale tam nie byłem pzd tom Odpowiedz Link Zgłoś
arek-zabki Re: Siłownia???? 13.10.05, 17:41 Zajebista duża siłownia jest w Ząbkach na ul. Legionów. Byłem kilka razy. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
jola_79 Re: Siłownia???? 11.05.06, 11:10 jeśli chodzi o profesjonalizm trenerów to nie masz racji , chodziłem na pare siłowni i tak jest wszędzie chyba że podsypiesz trenerowi pieniędzy. tam przynajmniej robi to bez tego . ja chodziłem na fit fana i tam jest tragedia , sprzęt ten sam co 15 lat temu a intruktor nie powiedział mi nawet cześć. atmosferaq do kitu . to samo w saturnie na targówku. banda napinaczy i nic więcej , w ząbkach mam przynajmniej dobrą atmosfere mimo że nie wyglądam jak byk !!! a to sie liczy . tam przekrój ludzi jest różny. dlatego moja żona też tam chodzi mimo że mało jest kobiet !!!!!!!!!!!!! jeśli chodzi o sprzęt to trzeba samemu zobaczyć i porównać . nie bedziecie zawiedzeni Odpowiedz Link Zgłoś
gooroo2 Kobieta na siłowni :) 11.05.06, 11:38 Moje dwie przyjaciółki np. jawnie mówią, ze chodzą na siłownię tylko i wyłącznie aby zawiesić oko na umęsnionych facetów, popatrzeć, moze zagadać jak jak pojawi sie jakis intellektualista :) cóż one tam napakują :) kobieta której zależy na figurze chodzi na fitness, uprawia jakiś sport a nie włóczy się po siłowniach i ociera o umięśnionych byczków :) No chyba ze dla trenera przychodzi :) A ja zamiast siedzieć w smrodzie wśród naspeedowanych, wyłysiałych nastolatków, z po zimowym celulitem wolę isć sobie na basenik popływac wśród pięknych i urzekających skąpo odzianych pań lub pogadać z nimi o inflacji w saunie Odpowiedz Link Zgłoś
jola_79 Re: Siłownia???? 11.05.06, 11:13 tom - artykuły reklamowe z tak dokładnym kierunkiem siłowni możesz rozdawac na ulicy. daj spokój z takimi opisami. chcesz reklamować to zrób strone fan klubu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda85 Re: Siłownia???? IP: *.fiberlink.pl 26.07.22, 22:37 Ja ostatnio odkryłam super siłownię w moim nowym miejscu zamieszkania - jest to Centrum Treningowe Gościnna, goscinna.com/, super wyposażona i przede wszystkim ze świetną atmosferą :) Odpowiedz Link Zgłoś