asia1191 06.05.06, 11:09 od monentu przeprowadzki do Ząbek nigdy nie jechałam autobusem.teraz od czerwca jestem zmuszona dojeżdżać do pracy 345lub 145.mam pytanie gdzie kupuje się bilety na te linje?ile kosztuje miesięczny?dziękuję i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yapkovitz Re: bilety autobusowe 06.05.06, 11:17 Zainwestuj w Warszawska Karte Miejska i w bliet 90 dniowy. W tym linku znajdziesz pelne info: www.ztm.waw.pl/wkm.php Wg. mnie najprosciej jest kupic na poczacie i rowniez na tej poczcie dokonac doladowania. Karte aktywujesz zblizajac do oznaczonego miejsca na kasowniku i spokojnie jedzisz sobie 90 dni, tylko pod koniec okresu mozesz kolejny raz zblizyc karte do kasownika, aby zobaczyc kiedy koncza sie oplacone przejazdy. Odpowiedz Link Zgłoś
anarkaa Re: bilety autobusowe 06.05.06, 14:08 karta miejska - 66 zł miesięcznie, doładaować można w niektórych kioskach, automatach (w Warszawie)+ poczta Odpowiedz Link Zgłoś
robert_swiatkiewicz Re: bilety autobusowe 06.05.06, 15:43 Zwykłe możesz podobno kupić w sklepie na Piłsudskiego naprzeciwko przystanku MZA. Ale proponuję kartę miejską 30 dni - 66 zł, 90 dni - 166 zł. Kartę możesz kupić lub doładować np. na Metrze-Ratusz, zaś ponownie nabić na poczcie na 3-go maja (spore kolejki. Robert Odpowiedz Link Zgłoś
gusia18 Re: bilety autobusowe 06.05.06, 15:47 Np: w sklepie na Powstańców 2. Bilet normalny kosztuje 2,4, miesięczny 66 zł, ale najbardziej opłaca się trzy mieczieczny - kosztuje 166 zł. Niestety z tego, co ja wiem to u nas można tylko nabyć bilety zwykłe. Ładować karty można tylko w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
robert_swiatkiewicz Re: bilety autobusowe 08.05.06, 12:24 Ja swoją ładuję na poczcie na 3-go maja. Odpowiedz Link Zgłoś
ponponka1 Re: bilety autobusowe 09.05.06, 19:32 robert_swiatkiewicz napisał: > Ja swoją ładuję na poczcie na 3-go maja. A ile stoisz w kolejce ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś