Dodaj do ulubionych

codzienny brak wody....

12.07.06, 20:32
Na nowym osiedlu na ulicy Szwoleżerów codzień od godz 18 do 22 nie ma ani
kropli wody (poza parterem).Kochany Burmistrz wywiesil karteczke zeby nie
podlewac ogródków i nie myc aut ...Kurcze biorą tyle kasy za sprzedaż gruntów
pod osiedla a kompletnie nic nie robią w Ząbkach..
Oszalec można..

Obserwuj wątek
    • ponponka1 Re: codzienny brak wody.... 12.07.06, 21:25
      Jest susza. Studnie wysychaja. Dlatego woda siega tylko parteru. Jesli uwazasz,
      ze czystosc samochodu jest wazniejsza niz woda w kranie, to nie sluchaj glupiego
      burmistrza (od razu pisze, ze nie glosowalam i nie bede glosowala na niego)
      Na poludniu Europy co roku jest zakaz podlewania trawnikow i mycia samochodow.
      Czemu Polacy nie potrafia raz na 10 lat? ;-P
      • klody1 Re: codzienny brak wody.... 12.07.06, 22:00
        Co roku w Ząbkach jest ten sam problem!!!
        Jeżdze często po UE i jakos nie spotykam sie z taką sytuacją..
        Mieszkalam ponad 20 lat na Ursynowie-susza nie susza ..a nigdy nie bylo
        problemu z ciąglym brakiem wody pomimo olbrzymiej ilości mieszkań!!!!!!
    • klody1 Re: codzienny brak wody.... 12.07.06, 22:02
      I mam nadziję ze kiedyś przeniosę się z tej mega dziury na Ursynów lub inne
      normalne miejsce!!!!!!!!!!
      • dragon26 Re: codzienny brak wody.... 12.07.06, 22:41
        ...i wcale mi Ciebie żal nie będzie! "mega dziur" to sobie poszukaj gdzie
        indziej. ...wiesz,zapytam tylko: po jaką cholerę przeprowadziłeś sie do tej
        "mega dziury"?? ...co do wody,to dla mnie też porażka... URSYNÓW -TRAGEDIA,SYF i
        MALARIA!

Pozdrawiam
        • rembert Re: codzienny brak wody.... 13.07.06, 09:18
          Za to w centrum Ząbek poprawa, mamy wodę.
    • gooroo2 do klody1 13.07.06, 11:07
      klody1 jak się w ogóle ośmieliłeś obrazić to miasto i jak się okazzuje
      niestrudzonych ostrazników cnoty tego miasta i całego państwa. To ty jestes
      winien, bo tu zamieszkałes i siejesz defetyzm. Mało tego Wypijasz i marnujesz
      ich wodę. Zżarłeś ich święte jabłka, zbeszcześciłeś najwyższa świętość. Ale ja
      sądze ze to sa agenci PiS-u i do tego jakiegoś układu zabkowskiego. Uwazaj co
      piszesz itd. bo cię znajdą i spalą na stosie za takie bezeceństwa jakie
      osmieliłes się tutaj ogłaszać. Masz sie usmiechać, wychwalać Ząbki ponad stan,
      mówić wszystkim, ze jest tu najpiekniej, urzędnicy tutaj są w miarę uczciwi, a
      ludzie umieraja rzadko i są szcesliwi, ze moga tu żyć. Bo taka jest włąśnie
      Polska - kraj szczęsliwych ludzi jak z reklamy: wstaje nowy dzień... :)
      • hankow Re: do klody1 13.07.06, 22:08
        Za oknami świta, widać, że rozkwita , rosną domy z prawej, z lewej będą też,
        przecież to jest nasza duma pospolita, a Wy jacyś tacy, toż to przecież grzech (
        chyba z przed trzydziestu lat, a jednak aktualne).
      • dragon26 Re: do klody1 13.07.06, 23:23
        cód! mam wody mnóstwo! mimo upałów i konowałów (gooroo2:) ) chłopie,lubię Cię1
        potrafisz mnie rozbawić do łez!:) cHłOPTASIU GOOROO1:)) ...CHYBA ZACZYNAM SIE
        GODZIć Z LOSEM,żE MIMO (PODOBNO...) SIę WYPROWADZIłES STąD,TO NADAL zaśmiecasz
        to forum:) szkoda tylko,że naprawdę ważne dla nas mieszkańców Ząbek sprawy,są
        zanieczyszczane przez Twoją osobę...no ale cóż,widocznie Ty uwielbiasz jak masz
        posłuch...a może jednak wrócisz na swoją wieś,skąd pochodzisz,co?:)))

bez szacunku ;)
    • libromante Re: codzienny brak wody.... 14.07.06, 11:28
      klody1 napisała:
      >Kurcze biorą tyle kasy za sprzedaż gruntów
      > pod osiedla a kompletnie nic nie robią w Ząbkach..

O ile się nie mylę to te działki były kupione od prywatnych właścicieli jak z
      resztą większość. To, że gmina ma tyle działek to mit... pewnie miała tyle
      działek ale jeszcze przed rokiem 90-tym.

Co do wody to masz rację. Dalej odsunięte osiedla są niemal pozbawione wody na
      wyższych piętrach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka