Dodaj do ulubionych

Mac Plast czy Emmerson?

10.08.06, 14:49
Który developer solidniejszy i która lokalizacja korzystniejsza Zielonej
polany czy Garden Plaza?
Przymierzam się do kupna mieszkanka w Ząbkach i byłabym wdzięczna za opinie.
Uprzedzając pierwszą radę już przejrzałam posty, ale ...
Z góry dziękuję za info
Obserwuj wątek
    • sowa60 Re: Mac Plast czy Emmerson? 10.08.06, 16:08
      Musisz przejechać się do jednej firmy i do drugiej. Zobacz poprzednie inwestycje
      Mac Plastu np. Mazowiecka Dolinka która jest w trakcie budowy. ja chciałem tam
      kupić mieszkanie ale nie było juz. Zobacz plany mieszkań, garaży. Zapytaj o ceny
      i czynsz. Zapytaj o balkony i piwnice.
      Jedna i druga inwestycja ma tyle samo do Piłsudzkiego, no.. Emmerson troszke
      dalej ale jest blizej Zołnierskiej. Na Garden Plazie jest przedszkole i szkoła
      ale i obok Zielonej Polany to jest chociaz szkoła do trzeciej klasy. Ma być
      jednak szkoła na Powstanców. Ja się zastanawiałem nad jedną i nad druga ale
      narazie walczę z kredytem- a raczej pensją.
      • mowika Re: Mac Plast czy Emmerson? 10.08.06, 20:36
        Na Postańców jest Leśna Polana, a Emmerson to firma obrotu nieruchomościami, nie
        deweloper...
        • gosia.kontra1 Re: Mac Plast czy Emmerson? 11.08.06, 07:25
          tak racja lesna polana, dzięki za sprostowanie :)
    • abozek11 Re: Mac Plast czy Emmerson? 11.08.06, 12:45
      Witam. Ja kupiłam mieszkanie w Mac-Plaście na Mazowieckiej. Narazie nie
      narzekam - wykańczają ładnie, są dobre tynki, okna, eleganckie balkony. Maja
      trochę opóźnienia ale to jak każdy. To tylko informacja a nie zachęta a zrobisz
      jak chcesz. Pozdrawiam
      • eee.tam Re: Mac Plast czy Emmerson? 16.08.06, 16:14
        tak w ramach sprostowania: lesna polana to tylko nazwa osiedla:), buduje chyba
        ENGEL Group.
        Nic nie wiem nt Macplastu, ale na lesnej polanie mieszkaja moi znajomi. na
        uwage zasluguje chyba fakt, ze w tym blokach nie jest podlaczony gaz. wydaje mi
        sie, ze developer jest solidny, oddal mieszkania w terminie, zadnych problemow
        z podpisaniem aktow notarialnych, elewacja zostala źle wykonana (plamy), wiec
        pomalowano jeszcze raz, dość szybko uporzadkowano plac, są juz trawniki itp.
        doradzam Ci przejażdzke aby obejrzeć budynki. te na leśnej polanie robią bardzo
        dobre wrażenie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka