Dodaj do ulubionych

PO (st) w Ząbkach.

11.10.06, 21:22
Czy to ugrupowanie istnieje, czy są poza Chibowskim jacyś ludzie przyznający
się do PO?
WIele osób płacze że tzw. Nowe Zabki będą głosować na PO.PO czyli na kogo,
jakiś przypadkowych ludzi.Nie wierzę że inteligentni, młodzi, wykształceni
ludzie dadzą sobie wcisnąć taki erzatz.

Platformy w Ząbkach nie ma - jest natomiast jej elektorat.
Obserwuj wątek
    • gosia1976 Re: PO (st) w Ząbkach. 11.10.06, 22:59
      qznia napisał:

> Platformy w Ząbkach nie ma - jest natomiast jej elektorat.

No właśnie, ja bym chętnie zagłosowała na PO, ale czytałam ich forum i
      wypowiedzi Pana Chibowskiego oraz jego polemikę z Uścińskim i Stacherą w Co
      Słychać. Dlaczego PO zdecydowało się w Ząbkach popierać takich ludzi jak
      Chibowski. Czy nie ma jakichś normalnych ludzi? Wolałabym gdyby PO tworzyli Ci
      ludzie, którzy tworzą w Ząbkach PiS, albo nawet Stachera. Wtedy z miłą chęcią
      zagłosowałabym na PO.
      Poczekajmy parę dni, będzie wiadomo co i kto.
      • qznia Re: PO (st) w Ząbkach. 11.10.06, 23:27
        gosia 1976 między innymi głosowała

Wolałabym gdyby PO tworzyli Ci
        ludzie, którzy tworzą w Ząbkach PiS, albo nawet Stachera. Wtedy z miłą chęcią
        zagłosowałabym na PO.

Wybory samorządowe są szansą aby wybierać ludzi nie partie.I jeśli chodzi o
        kapitał ludzi to ludzie Perkowskiego i Uścińskiego są o lata świetlne przed
        PO,ludzmi Stachery że o poczciwym burmistrzu ( z litości ) nie wspomnę.
        Są wszechstronnie wykształceni, młodzi nie unikają spotkań z mieszkańcami Ząbek.
        Jedyne co może im zaszkodzić to przeniesienie "dużej polityki" do polityki
        samorządowej.
        A PO to byt wirtualno-towarzyski, jeśli nawet będą mieli jakąś reprezentację to
        będzie to reprezentacja z łapanki.
        • netgater Re: PO (st) w Ząbkach. 11.10.06, 23:42
          Qznia, Ty chyba popierałaś Stacherę kiedyś czy mi się coś pomieszało? Zmieniłaś
          zdanie?

Faktem jest, że PiS tworzą ludzie o średniej wieku koło 30-tki i trudno się nie
          identyfikować z nimi, bo faktycznie tacy normalni są, a przy tym nie tacy
          zacietrzewieni jak ich starsi koledzy - Stachera i Chibowski. I to mówię ja -
          wyborca PO w wyborach parlamentarnych...
          • qznia Re: PO (st) w Ząbkach. 11.10.06, 23:49
            Nigdy nie popierałem W.Stachery - natomiast zawsze byłem p-ko jasnie panującemu
            burmistrzowi.
            Ja również w duzych wyborach nie miałbym wątpliwości i zagłosowałbym na PO ( bo
            przecież nie na dorna czy Zawiszę) ale w samorządowych też nie mam wątpliwości i
            zagłosuję na tych którzy prezentują się profesjonalnie - czyli na PiS ( Rada
            Miasta, Burmistrz i Powiat)
            • netgater Re: PO (st) w Ząbkach. 11.10.06, 23:57
              > Nigdy nie popierałem W.Stachery

a to przepraszam, jakoś tak mi utkwiło. Tak wogóle to zapodałem wątek z
              sondażem przedwyborczym niedawno to nikt nie chciał się wypowiadać, bo że za
              wcześnie, a teraz na forum sami zdecydowani...
        • wstachera Re: PO (st) w Ząbkach. 12.10.06, 00:35
          qznia napisał:

> Wybory samorządowe są szansą aby wybierać ludzi nie partie.I jeśli chodzi o
          > kapitał ludzi to ludzie Perkowskiego i Uścińskiego są o lata świetlne przed
          > PO,ludzmi Stachery

Dlaczego według Ciebie jestem całe lata świetlne za ludźmi Perkowskiego i
          Uścińskiego? Kogo jeszcze uważasz za ludzi Stachery? Piszesz tak, jakbyś znał
          osoby, które ze mną współpracują. Wymień je i powiedz dlaczego tak nisko ich
          cenisz.

W.Stachera
          • qznia Re: PO (st) w Ząbkach. 12.10.06, 00:44
            wstachera napisał:

> qznia napisał:
            >
            > > Wybory samorządowe są szansą aby wybierać ludzi nie partie.I jeśli chodzi
            > o
            > > kapitał ludzi to ludzie Perkowskiego i Uścińskiego są o lata świetlne prz
            > ed
            > > PO,ludzmi Stachery
            >
            > Dlaczego według Ciebie jestem całe lata świetlne za ludźmi Perkowskiego i
            > Uścińskiego? Kogo jeszcze uważasz za ludzi Stachery? Piszesz tak, jakbyś znał
            > osoby, które ze mną współpracują. Wymień je i powiedz dlaczego tak nisko ich
            > cenisz.
            >
            > W.Stachera
            Panie Waldemarze, bardzo cenię że jako jeden z nielicznych zabkowskich
            polityków staje Pan z odkrytą przyłbicą.
            Jednak stwierdzić że Pana komitet to Pan i ............ długo, długo nic.Typowe
            ugrupowanie wodzowskie.
            Życzę powodzenia.
            Aha muszę się odnieść dlaczego wyżej cenię ludzi z piS niż z Komitetu W
            Stachery.Ano dlatego że ich propozycje sa znane mi chyba od czerwca kiedy
            dostałem na festynie gazetkę Żabkowski pis.Ci ludzie istnieją w Ząbkach byłem
            na ich spotkaniu z kamińskim - świetne, teraz byłem na spotkaniu w ostatnią
            niedzielę i ludzie Perkowskiego np.Ziemski zaskakiwali mnie swoimi pomysłami i
            wiedzą.
            Sąnaprawde nieźli.Nie było pływania.
            • wstachera Re: PO (st) w Ząbkach. 12.10.06, 01:09
              Do qznia

Nadal mi Pan nie odpowiedział, dlaczego uważa, że jestem lata świetlne za
              Uścińskim i Perkowskim.

W.Stachera
              • gosia1976 Re: PO (st) w Ząbkach. 12.10.06, 09:34
                wstachera napisał:
                > Do qznia
                > Nadal mi Pan nie odpowiedział, dlaczego uważa, że jestem lata świetlne za
                > Uścińskim i Perkowskim.

Panie Stachera, qznia nigdzie nie napisał, że jest Pan lata świetlne za
                Uścińskim i Perkowskim, pisał o Pana ludziach. Ja oczywiście nie uważam, że
                słusznie, jednak niech Pan nie manipuluje robiąc takie skróty myślowe, bo sie
                chłopaki mogą na Pana zdenerwować. Chyba, że już nie zamierzacie współpracować
                z Perkowskim i Uścińskim, jesli tak to dlaczego? Wydawało mi się, że w polemice
                z PO na łamach Co Słychać zaakcentowaliście przyjazne stosunki.
                Chętnie poznam "Pana ludzi", zapewne nie chce Pan ich ujawniać przed
                zgłoszeniem list (nie wiem czemu, ale jakoś tak komitety ukrywają się, PO
                także) ale liczę, że na początku przyszłego tygodnia dowiem się, kogo Pan widzi
                jako swojego zastępcę, jacy ludzie są na waszych listach etc.
                • wstachera Re: PO (st) w Ząbkach. 12.10.06, 09:42
                  gosia1976 napisała:
                  > Panie Stachera, qznia nigdzie nie napisał, że jest Pan lata świetlne za
                  > Uścińskim i Perkowskim, pisał o Pana ludziach.

To tym bardziej dziwne, że osądza ludzi, których nie zna.
                  To jest dopiero manipulacja.

> Wydawało mi się, że w polemice
                  > z PO na łamach Co Słychać zaakcentowaliście przyjazne stosunki.

Mnie też się tak wydawało, ale analiza postów na tym forum, dała mi dużo do
                  myślenia. Mam przykre wnioski.

W.Stachera
                • wstachera Re: PO (st) w Ząbkach. 12.10.06, 09:54
                  gosia1976 napisała:

> liczę, że na początku przyszłego tygodnia dowiem się, kogo Pan widzi
                  > jako swojego zastępcę, jacy ludzie są na waszych listach etc.

Niektóre partie mają już kandydatów na najważniejsze stanowiska. Stawiają się w
                  roli zwyciężcy i tak podchodzą do negocjacji. Uważam, że w ten sposób zamykają
                  drogę do rozsądnych negocjacji z ewentualnymi koalicjantami. Chyba, że ktoś
                  zamierza powtórzyć wariant przed 8 lat, kiedy ustanowiono tylu burmistrzów ilu
                  było koalicjantów.

Jeżeli wygram, na stanowisko wiceburmistrza powołam osobę, która przede
                  wszystkim pomoże mi w politycznych negocjacjach z Warszawą (odpowiednie relacje
                  z MPWiK i ZTM będą kluczowe dla jakości życia w naszym mieście). Nie uważam,
                  żeby specjalista od funduszy unijnych musiał mieć rangę wiceburmistrza. Dla
                  takiej osoby przewiduję stanowisko kierownicze w referacie UM.

W.Stachera
        • sdarp Re: PO (st) w Ząbkach. 12.10.06, 01:14
          qznia napisał:

>
          > PO,ludzmi Stachery że o poczciwym burmistrzu ( z litości ) nie wspomnę.
          > Są wszechstronnie wykształceni, młodzi nie unikają spotkań z mieszkańcami Ząbek.

> Jedyne co może im zaszkodzić to przeniesienie "dużej polityki" do polityki
          > samorządowej.
          > A PO to byt wirtualno-towarzyski, jeśli nawet będą mieli jakąś reprezentację to
          > będzie to reprezentacja z łapanki.

Ciekawe skąd masz taką wiedze na temat Zabkowksiego PO
          żeby móc porównywać z Uścińskim Perkowskim ?
          Umiesz wymienić chociaż pare nazwisk z Ząbkowskiego PO ?
          Znasz ich wykształcenie, przygotowanie merytoryczne, doświadczenie samorządowe ?
          Ilu z nich to ludzie młodzi, dynamiczni, wykształceni ?

Na jakiej podstawie twierdzisz, że "PO to byt wirtualno-towarzyski" ?

Ja nie posiadam takowej wiedzy na temat PO ząbkowksiego PO żeby
          jakieś sądy wydawać.

Odnosze wrażenie że wątek założony przez Ciebie to tylko próba
          dykredytowania Ząbkowskiego PO
          chyba że masz jakąś wiedze na temat kandydatów PO.

Masz prawo do swojej oceny panów z PiS.

Ja oceniam całą dotychczasową rade w tym radnych z PiS.
          bardzo krytycznie. Tak na prawde nieczymy dobrym ta rada miasta nie wsławiła. Była poniżej przeciętnej z dotycznasowych.
          To była rada zastoju i prowizorek, a nie rozwoju.
          A swoją nieudloność prubuje ciagle tłumaczyć zasłaniając się konfliktem z Boksznajderem. Bardzo łatwo zwalić wszystko co sie złego wydarzyło w mieśćie
          i wszystkich zaniedbań na burmistrza. Jakby radni nie przykładali wogółe do tego ręki.

Uważasz, że pracownik służby więziennej, na stanowisku administracyjnym w areszcie na Białołęce, człowiek który myli zlewnie ścieków z oczyszczalnią ścieków to dobry kandydat na burmistrza ??

Ja mam poważne wątpliwośći.

Ale jak nie będze będzie żadnego lepszego kandydata to będe musiał wybrać to mniejsze zło.
          • monic18 Re: PO (st) w Ząbkach. 12.10.06, 08:13
            Tak naprawdę różnica pomiędzy Platformą i PiSem tkwi gdzie indziej. Pisowcy od
            wielu, miesięcy prowadzą stałą, zaplanowaną i przemyślaną kampanię
            informacyjną, w której pokazują swoją aktywność i swoje dokonania na lokalnej
            płaszczyźnie. Czasem robią to razem ze Stacherą a czasami samodzielnie.

Natomiast PO poza przywożeniem sejmowymi brykami coraz to nowych posłów tej
            formacji właściwie nie robi nic na poziomie miasta. Co najwyżej Chibowski pisze
            krytyczne artykuły w "Co słychać". Nie widzę natomiast długofalowej stategii
            wyborczej.
            Widać wyraźnie że Uściński przyjął jako taktykę wyborczą oderwanie się od
            wielkiej polityki (bo PiS w kraju dołuje) i oparł stategię na omawianiu
            problemów ściśle związanych z Ząbkami. Moim zdaniem bardzo słusznie. Chibowski
            wręcz odwrotnie "przykleił się" do ogólnegopolskiego, wznoszącego poparcia PO.

Mamy jeszcze równo miesiac do wyborów samorządowych, więc z cała pewnością
            dowiemy się czegoś więcej o propozycjach PO, Stachery i innych ugrupowań. O ile
            się nie mylę, to dzisiaj mija termin rejestracji list - więc zapewnie dopiero
            od przyszłego tygodnia kampanie ruszą pełną parą.
            • grripen Re: PO (st) w Ząbkach. 12.10.06, 09:03
              Nieprzekona się przekonanych, ale tych, którzy nie wierzą póki nie zobaczą i
              nie dotkną, serdecznie zapraszamy dziś na godzinę 18.00 do Miejskiego Ośrodka
              Kultury na deptaczku, przy ul. Orlej na spotkanie z Adamem Szejnfeldem
              wiceprzewodniczącym sejmowej Komisji Gospodarki.
              • monic18 Re: PO (grippen) w Ząbkach. 12.10.06, 11:25
                grripen napisał:

zapraszamy dziś na godzinę 18.00 do Miejskiego Ośrodka Kultury na deptaczku,
                przy ul. Orlej na spotkanie z Adamem Szejnfeldem wiceprzewodniczącym sejmowej
                Komisji Gospodarki.

???
                Link kieruje do wypowiedzi Legionisty dotyczącego modelu przezroczystej gminy.
                Czy temu będzie poświęcone spotkanie?
                • grripen Re: PO (grippen) w Ząbkach. 12.10.06, 12:55
                  Specjalnie dla Pani Moniki18 wklejam poprawiony link:
                  zabki.platforma.org
                  Spotkanie, jak mniemam będzie poświęcone problemom ząbkowskich przedsiębiorców,
                  bo to dla nich głównie jest organizowane.
              • muller-miller Re: PO (st) w Ząbkach. 12.10.06, 22:32

Nie chcę marudzić ale mimo iż interesuje się nadchodzącymi wyborami dowoedziałem
                się o tym spotkaniu po fakcie.
                Dlaczego tak marnie rozreklamowane było to spotkanie?
                A może zależało PO tylko na przedsiębiorcach?
                • muller-miller Re: PO (st) komuna. 12.10.06, 22:33

A ja widziałem to tak zapisane.
          • walach2 Re: Wczorajsze spotkanie ząbkowskiego PiSu - EXTR 12.10.06, 22:46
            >Uważasz, że człowiek który myli zlewnie ścieków z oczyszczalnią ścieków to
            >dobry kandydat na burmistrza ??
            ja to mylenie inaczej rozumiem
            hasło "oczyszczalnia ścieków" widniejące na jednym ze slajdów prezentacji
            programu na Powstańców było omawiane wyrażnie jako modernizacja istniejacej
            zlewni ścieków, (która jak można było usłyszeć właściwie już się rozpoczęła).
            Natomiast wpływy do kasy miasta za jej użytkowanie proponował omawiający
            wykorzystać częściowo na inwestycje z korzyścią dla sąsiednich mieszkańców jako
            rekompensatę za jej ograniczane, ale nadal uciążliwe sąsiedztwo.
            • monic18 Hurrra. Jest kandydat PO na burmistrza. Ojej 13.10.06, 09:39
              Dzisiaj smignęłam Piłsudskiego i Warszawską i co widzę wielki bilbord PO z
              kandydatem na burmistrza miasta, o ile się nie mylę Panem Stoczyńskim. Już
              myślałam, że to być może nasz przyszły burmistrz. Niestety małymi lierkami
              pisało: "Kandydat na burmistrza Konstancina-Jeziorny". Widocznie dużo kasy ma
              PO jeżeli reklamuje kandydata na burmistrza K-J w Ząbkach.
              • gosia1976 Re: Hurrra. Jest kandydat PO na burmistrza. Ojej 13.10.06, 15:47
                Mam jakąś rodzinę w konstancinie. Może zadzwonię i dowiem się jaki jest
                kandydat PO na burmistrza w Ząbkach, pewnie im się bilbordy pomyliły i
                Chibowski wisi w Konstancinie :)
        • tijufit Re: PO (st) w Ząbkach. 12.10.06, 12:01
          qznia napisał:

> PO,ludzmi Stachery że o poczciwym burmistrzu ( z litości ) nie wspomnę.

Zgadzam się z Tobą. Perkowski, Uściński prezentują się zupełnie nie-pisowo i
          chyba niskie notowania PiS'u nie zaszkodzą im w wyborach samorządowych.

> A PO to byt wirtualno-towarzyski, jeśli nawet będą mieli jakąś reprezentację
          to
          > będzie to reprezentacja z łapanki.

Jeśli chodzi o PO, to tylko to, że "woda jest czynnikiem rekreacji" :) Szkoda.
        • zulu2000 Re: PO (st) w Ząbkach. 16.10.06, 09:22
          I ci o lata świetlne (swoją drogą to muszą być jacyś kosmici?) ludzie muszą
          strzelać lans przed wyborami. Bo po latach świetlnych jakoś nie widać ich
          wielkich dokonań.
          Pan Uściński owszem, robił to co należy do radnego, czasem coś napisał.
          Idę jednak o zakład, że bez wsparcia p. Stachery piszczałby cienko w radzie.
          A dokonania p. Perkowskiego. Jaki to kapitał dokonań ma do zaoferowania?
          A jego przyszły zastępca. Estakady? Ilu jest w Wawie inżynierów? Pozyskiwanie
          środków unijnych? Tego urzędowego żebractwa jest cała masa.
          Gdzie ten ludzki kapitał?
          Ja rozumię prawa przedwyborczej agitacji. Rozumię hiperbolizację. OK.
          Ale jak widać łatwo popaść przy okazji w śmieszność.
          • monic18 Re: PO (st) w Ząbkach. Zulu 2000 16.10.06, 10:48
            No cóż zbiżają się wybory a na forum pojawiają się Zulu200o i inne nicki, które
            zapewnie zaraz po wyborach znikną w odmętach codzienności.
            • pppwz Re: PO (st) w Ząbkach. Zulu 2000 16.10.06, 11:24
              monic18 napisała:

> No cóż zbiżają się wybory a na forum pojawiają się Zulu200o i inne nicki, które
              >
              > zapewnie zaraz po wyborach znikną w odmętach codzienności.

monic zapewne głosowac bedziemy róznie ale tu sie z tobą zgodzę znikną na pewno

• zulu2000 Re: PO (st) w Ząbkach. Zulu 2000 16.10.06, 13:15
              monic18 napisała:

> No cóż zbiżają się wybory a na forum pojawiają się Zulu200o i inne nicki,
              które
              >
              > zapewnie zaraz po wyborach znikną w odmętach codzienności.

Oczywiście, znikną. Tak jak znika aktywność waszych liderów ;-)
          • piotruscinski Re: PO (st) w Ząbkach. 16.10.06, 14:00
            zulu2000 napisał:
            > Ja rozumię prawa przedwyborczej agitacji. Rozumię hiperbolizację. OK.

Jeden z moich kolegów radnych bardzo często mówi "ja rozumię" zamiast "ja
            rozumiem". Mam nadzieję, że to nie on ukrywa się pod nickiem zulu2000, chociaż
            kto wie. Ale gratuluję zulu spostrzegawczości i wykorzystania tegoż błędu
            językowego popełnianego przez jednego z radnych do tej prowokacji, którą
            prowadzisz od 2 dni.
            Współczuję Waldkowi Stacherze, któremu poparcie wyrażają forumowicze pokroju
            zulu2000.
            • zulu2000 Re: PO (st) w Ząbkach. 16.10.06, 14:29
              >piotruscinski napisał:
              > do tej prowokacji, którą
              > prowadzisz od 2 dni.

Panie Uściński. Wam w tym PiSie to już zupełnie się poprzestawiało. Wszędzie
              spiski, prowokacje, układy, tajni agenci.
              Widocznie taki już wasz urok. Ale to zaczyna pachnieć lekką (?) obsesją.
              I nie, żebym miał coś przeciwko pisowi. Sam w ostatnich wyborach głosowałem na
              P. Lecha Kaczyńskiego.
              Oczywiście, łatwiej jest węszyć wszędzie prowokacje niż odnieść się do zarzutów
              czy mojej opinii o waszych liderach.
              Świat jest wtedy mniej skomplikowany a przez to można go łatwiej ogarnąć.
              Uważam, że popełniliście duży, naprawdę duży błąd wystawiając p. Perkowskiego a
              nie popierając p. Stacherę. Obym się mylił. ale skończy się to kolejną kadencją
              p. Boksznajdera. Obym się mylił.
              A ja współczuję p. Jarosławowi Kaczyńskiemu, że popierają go ludzie typu pp.
              Kurskiego, Mojzesowicza, Leppera, Giertycha a teraz to już nawet będzie chyba
              popierała sama miss Beger.
              I co Pan na to?
              • tijufit Re: PO (st) w Ząbkach. 16.10.06, 15:35
                zulu2000 napisał:

> Uważam, że popełniliście duży, naprawdę duży błąd wystawiając p. Perkowskiego
                > a
                > nie popierając p. Stacherę.

Ale może *wyborcy* by zdecydowali kogo wolą, Perkowskiego czy Stacherę?
                • zulu2000 Re: PO (st) w Ząbkach. 16.10.06, 15:51
                  tijufit napisał:
                  >Ale może *wyborcy* by zdecydowali kogo wolą, Perkowskiego czy Stacherę?

Oczywiście, wyborcy (dlaczego ten cudzysłów?)zdecydują.
                  Jeśli jednak wszystkim chodzi o odsunięcie P. Boksznajdera, to konsolidacja sił
                  jego oponentów wydawaćby się mogła czymś oczywistym i pożądanym.
                  Moje wątpliwości budzi możliwość zwycięztwa p. Perkowskiego nad p.
                  Boksznajderem, nawet, jeśli przejdzie on do 2 tury.
                  Jakoś ludzie nie chcą się uczyś z historii.

• tijufit Re: PO (st) w Ząbkach. 16.10.06, 16:05
                    zulu2000 napisał:

> >Ale może *wyborcy* by zdecydowali kogo wolą, Perkowskiego czy Stacherę?
                    >
                    > (dlaczego ten cudzysłów?)

Gdzie widzisz cudzysłów?

> Moje wątpliwości budzi możliwość zwycięztwa p. Perkowskiego nad p.
                    > Boksznajderem, nawet, jeśli przejdzie on do 2 tury.

Boksznajder nie przejdzie do drugiej tury (o ile wystartuje, w co szczerze
                    wątpię).
                    • zulu2000 Re: PO (st) w Ząbkach. 16.10.06, 16:12
                      tijufit napisał:
                      > Gdzie widzisz cudzysłów?
                      > Boksznajder nie przejdzie do drugiej tury (o ile wystartuje, w co szczerze
                      > wątpię).

A te gwiazdki, to niby co? (*wyborcy*)
                      Nie mam pojęcia, skąd czerpiesz tą pewność.
                      A ja mam inne przeczucia. Subiektywne, owszem. Ale odkąd pamiętam, p.
                      Boksznajder miał być pokonany w cuglach. Pamiętasz oststnie wybory? Pan Słomka
                      miał być wunderwafe i w cuglach pogonić p. Burmistrza. I co z tego wyszło?
                      Bryndza.
                      Nie doceniasz siły oddziaływania samego p. Boksznajdera i jego środowiska oraz
                      sprzymierzeńców. A tych nie brakuje.
                      Wielu, zwłaszcza starszym osobom on naprawdę odpowiada.
                      • tijufit Re: PO (st) w Ząbkach. 16.10.06, 16:26
                        zulu2000 napisał:

> A te gwiazdki, to niby co? (*wyborcy*)

To zdecyduj się, cudzysłów czy gwiazdki?

Gwiazdki oznaczają tutaj podkreślenie znaczenia tego słowa (analogicznie jak
                        pogrubienie wyrazu).
                        • zulu2000 Re: PO (st) w Ząbkach. 16.10.06, 16:30
                          tijufit napisał:
                          > To zdecyduj się, cudzysłów czy gwiazdki?

OK. Jeśli to dla ciebie takie ważne, to uznałem, że użyłeś gwiazdek w
                          charakterze cudzysłowu.
                          Cieszy mnie jednak niezmiernie, że właśnie to jest dla ciebie takie ważne a nie
                          inne rzeczy o których napisałem.
    • zulu2000 Jaka partia, tacy liderzy. 15.10.06, 20:25
      Ostatnie gazeciane (Co Słychać?) wyczyny p. Chibowskiego, no to po prostu
      mistrzostwo świata. Koleś wyskoczył jak Filip z podpalonej plantacji konopii
      indyjskiej.
      Swoją drogą jak ktoś nie czai kiedy wybory, to zaraz zakuma po tym, że p.
      Chibowski wybudza się gwałtownie z letargu i wypisuje różne takie odpałowe
      teksty.
      A może p. Chibowski liczy na Pulitzera?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka