Dodaj do ulubionych

problem z uzyskaniem kredytu z powodu dewelopera

10.11.06, 19:31
czy ktos ma równiez problemy lub miał z powodu niejasnosci w tłumaczeniach co
do pełnomocnictwa bo bank sląski ma duze wątpliwości co do poprawności i
zgodności tych tłumaczeń
Obserwuj wątek
    • piotrlen Re: problem z uzyskaniem kredytu z powodu dewelop 12.11.06, 21:56
      Słyszałem od osoby z IV etapu o takich problemach, z tłumaczeniem
      pełnomocnictwa dla pana Yarona Shamy.
      Pytanie czy w I etapie ten sam Yaron był na Waszych umowach ?? i czy banki
      robiły problemy ??

dzieki za wszelkie info
      • jerson71 Re: problem z uzyskaniem kredytu z powodu dewelop 13.11.06, 00:38
        Witam,
        Na naszych umowach był p. Yaron Shama, ale banki nie robiły problemu -
        millenium.
        • piotrlen Re: problem z uzyskaniem kredytu z powodu dewelop 13.11.06, 02:03
          Miejmy nadzieję,że to tylko widzimisie banku Śląskiego. A cała budowa
          szczęśliwie się zakończy .
          • bergamotka11 Re: problem z uzyskaniem kredytu z powodu dewelop 13.11.06, 07:24
            u mnie poki co problemu nie bylo, ale umowy nie mam jeszcze podpisanej wiec nie
            mow hop;) skladamy wnioski w 2 bankach i jak nam powiedziano w obu, juz lesna
            polane kredytowali, wiec mam nadzieje ze w Twoim wypadku tez bedzie ok, moze
            zloz wniosek w innych bankach
            • m.tarnas Re: problem z uzyskaniem kredytu z powodu dewelop 13.11.06, 21:55
              a w jakich bankach jeszcze nie robia problemow?
              czy ktos brak kredyt w multi banku moze?
              wiem ze najlatwiej byloby w wbk ale warunki maja srednie.
              dzieki z gory za info
              M.
              • matlenka Re: problem z uzyskaniem kredytu z powodu dewelop 14.11.06, 11:07
                Fortis bank - bezproblemowy, bardzo zadowolona jestem- no i filia blisko- przy
                rondzie, obok Praskiej Giełdy Spożywczej;)- oczywiscie sa tez oddziały w Waw;)

pzdr/matlenka
              • yoggivw Re: problem z uzyskaniem kredytu z powodu dewelop 20.11.06, 22:48
                Witam,
                mam kontakt do dobrego przedstawiciela GE,maja dobra warunki, jesli ktos bylby
                zainteresowany, prosze o kontakt 504000115.
                Do tej pory zaden z moich znajomych nie mial problemu aby dostac tam kredyt na
                osiedle kupione na lesnej..

Pozdrawiam,
                Pawel
              • foodmax Re: problem z uzyskaniem kredytu z powodu dewelop 21.11.06, 10:07
                Ja brałem w Multibanku kredyt na mieszkanie w I Etapie, ale dokumenty były
                takie same. Dział prawny nie miał żadnych zastrzeżeń co do pełnomocnictwa dla
                pana Yarona, niestety dzień przed uruchomieniem I transzy zginęła im część
                dokumentów. Wymagało to małej awantury z udziałem kilku osób decyzyjnych ale
                wreszcie wszystko się odnalazło. Fakt faktem iż można od nich dostać LIBOR
                +0,5% zatem stawka przyzwoita (dla klientów banku)

pozdr,

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka