hardc 10.11.06, 19:31 czy ktos ma równiez problemy lub miał z powodu niejasnosci w tłumaczeniach co do pełnomocnictwa bo bank sląski ma duze wątpliwości co do poprawności i zgodności tych tłumaczeń Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piotrlen Re: problem z uzyskaniem kredytu z powodu dewelop 12.11.06, 21:56 Słyszałem od osoby z IV etapu o takich problemach, z tłumaczeniem pełnomocnictwa dla pana Yarona Shamy. Pytanie czy w I etapie ten sam Yaron był na Waszych umowach ?? i czy banki robiły problemy ?? dzieki za wszelkie info Odpowiedz Link Zgłoś
jerson71 Re: problem z uzyskaniem kredytu z powodu dewelop 13.11.06, 00:38 Witam, Na naszych umowach był p. Yaron Shama, ale banki nie robiły problemu - millenium. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrlen Re: problem z uzyskaniem kredytu z powodu dewelop 13.11.06, 02:03 Miejmy nadzieję,że to tylko widzimisie banku Śląskiego. A cała budowa szczęśliwie się zakończy . Odpowiedz Link Zgłoś
bergamotka11 Re: problem z uzyskaniem kredytu z powodu dewelop 13.11.06, 07:24 u mnie poki co problemu nie bylo, ale umowy nie mam jeszcze podpisanej wiec nie mow hop;) skladamy wnioski w 2 bankach i jak nam powiedziano w obu, juz lesna polane kredytowali, wiec mam nadzieje ze w Twoim wypadku tez bedzie ok, moze zloz wniosek w innych bankach Odpowiedz Link Zgłoś
m.tarnas Re: problem z uzyskaniem kredytu z powodu dewelop 13.11.06, 21:55 a w jakich bankach jeszcze nie robia problemow? czy ktos brak kredyt w multi banku moze? wiem ze najlatwiej byloby w wbk ale warunki maja srednie. dzieki z gory za info M. Odpowiedz Link Zgłoś
matlenka Re: problem z uzyskaniem kredytu z powodu dewelop 14.11.06, 11:07 Fortis bank - bezproblemowy, bardzo zadowolona jestem- no i filia blisko- przy rondzie, obok Praskiej Giełdy Spożywczej;)- oczywiscie sa tez oddziały w Waw;) pzdr/matlenka Odpowiedz Link Zgłoś
yoggivw Re: problem z uzyskaniem kredytu z powodu dewelop 20.11.06, 22:48 Witam, mam kontakt do dobrego przedstawiciela GE,maja dobra warunki, jesli ktos bylby zainteresowany, prosze o kontakt 504000115. Do tej pory zaden z moich znajomych nie mial problemu aby dostac tam kredyt na osiedle kupione na lesnej.. Pozdrawiam, Pawel Odpowiedz Link Zgłoś
foodmax Re: problem z uzyskaniem kredytu z powodu dewelop 21.11.06, 10:07 Ja brałem w Multibanku kredyt na mieszkanie w I Etapie, ale dokumenty były takie same. Dział prawny nie miał żadnych zastrzeżeń co do pełnomocnictwa dla pana Yarona, niestety dzień przed uruchomieniem I transzy zginęła im część dokumentów. Wymagało to małej awantury z udziałem kilku osób decyzyjnych ale wreszcie wszystko się odnalazło. Fakt faktem iż można od nich dostać LIBOR +0,5% zatem stawka przyzwoita (dla klientów banku) pozdr, Odpowiedz Link Zgłoś