Dodaj do ulubionych

cisza nocna

22.04.07, 22:38
Mam pytanie,jestem mieszkańcem osiedla na zielenieckiej dokładnie 15 czy nie przeszkadza wam bardzo głośne słuchanie i rozrabianie "innych mieszkańców" i czy ktoś w ogóle reaguje na to?i dodam że to jest nasz wspólny dom i trzeba o niego dbać.pozdrawiam wszystkich.
Obserwuj wątek
    • arek-zabki Re: cisza nocna 22.04.07, 22:51
      A ja jestem mieszkańcem osiedla Orla II na Ks. Skorupki i na przeciwko bloku mam
      sklep nocny.
      A obok siebie (mieszkanie obok) studentów imprezujących noc w noc.
      Może ktoś podpowie co z tym wszystkim zrobić.
      Bo o ile ze studentami można jeszcze się jakoś dogadać, o tyle z bywalcami
      sklepu (szczególnie w weekendy) nie bardzo.
      I nawet powiem wam że dość często bywa pod tym sklepem policja, ale kompletnie
      sobie z tymi najgłośniejszymi (najbardziej rozrabiającymi) nie radzi.
      Szkoda wielka że w Ząbkach nie ma straży miejskiej, bo policjantów chyba po
      prostu jest za mało.
    • anita.anita80 Re: cisza nocna 23.04.07, 06:26
      ja tez nie mogłam spać (często takie imprezy się nie zdarzają) ale z pewnośćią
      bardzo utrudniają życie zwłaszcza jak są to dwie nocki pod rząd ( 20\21 i 21
      \22 .04.07) a najgorsze jest jak się ma małe dzieci , które się wybudzają co
      chwila
      a czy ktoś reaguje? reagują , ale często to nie skutkuje , a ochrona zwraca
      uwage , ale imprezowicze mają to gdzieś czasami pomaga interwencja policji ale
      na krótko( mieszkam już od 2002 na tym osiedlu)
      ja wszystko rozumie można sobie po imprezować , ale po 22 powinni się
      zachowywać ciszej są ludzie , którzy idą do pracy w sobote i muszą wstac o
      6 :00 lub mają małe dzieci
      ale czy ktoś to rozumie nie
      pozdrawiam
      pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka