art.28 07.06.07, 14:30 Mam pytanko co z tym LIDLEM?Czy ktoś ma jakieś informacje co dalej z rozkopaną budową?Czy dalej będziemy oglądać wielkie nic czy może w końcu po zmianie władzy w Ząbkach coś się zmieni na plus? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tedglen Re: Co z tym LIDLEM? 11.06.07, 11:02 art.28 napisał: > Mam pytanko co z tym LIDLEM?Czy ktoś ma jakieś informacje co dalej > z rozkopaną budową?Czy dalej będziemy oglądać wielkie nic czy może w > końcu po zmianie władzy w Ząbkach coś się zmieni na plus? Od zimy nic się nie dzieje na budowie. Próbowałem porozmawiać i się czegoś dowiedzieć od strażnika, który pilnuje budowę, ale jedyne co był w stanie wydusić z siebie to: "Gdzieeee?", "Czego?", "Nie wiem", "Nie wiem", "Nie można". Odpowiedz Link Zgłoś
e_zabki.pl Re: Co z tym LIDLEM? 11.06.07, 12:27 Lidl Polska: nie potwierdzamy ani nie zaprzeczamy że budowany obiekt będzie naszym sklepem. Odpowiedz Link Zgłoś
netgater Re: Co z tym LIDLEM? 11.06.07, 14:55 Były informacje (np. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=97&w=57859777&a=57884613) że budowa została rozpoczęta niezgodnie z prawem. Warto wiedzieć że w powiecie zmienił się cały nadzór budowlany. Stary wyleciał z hukiem, a nowy jest piekielnie precyzyjny w egzkwowaniu obowiązków inwestorskich. Odpowiedz Link Zgłoś
e_zabki.pl Re: Co z tym LIDLEM? 11.06.07, 15:03 że informacja była to wiem ;) ... napisałem jedynie jakie jest na dzień dzisiejszy stanowisko centrali Lidla :] Odpowiedz Link Zgłoś