aguchab1 27.06.07, 15:00 Witam przyszłych sasiadow. Szukam firmy ktora robi pod zabudowe kuchnie ladnie i tanio:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iza107 Re: Kuchnie pod zabudowe 28.06.07, 13:34 Witam Jak zapewne wiesz, wszędzie gdzie nie pójdziesz to będą Ci kazać czekać na meble ponad miesiąc, no ale niestety co poradzić. Ja kupiłam kuchnię na ul. Radzymińskiej 116, kawałek za OBI, po tej samej stronie ulicy co OBI. Tam jest sporo sklepików z glazurą, panelami, itp. Jak tam wjedziesz, to zaraz za bramą po prawej str. jest ten sklep meblowy Stanex. Najlepiej rozmawiać z właścicielką - miła pani, umie doradzić i można ponegocjować. Nie jest to jakiś wypasiony salon, nie robią projektów trójwymiarowych, ale jeśli dokładnie powiesz czego oczekujesz, to zapewne sprostają. Ja przed zamówieniem tam kuchni, troche sie nachodziłam, i z tego co się zorientowałam, to ceny mają przystępne. W sklepie na ekspozycji jest kuchnia w kolorze wenge, polecam, sama mam taką i jestem zadowolona. Przejechać się nie zaszkodzi. Powodzenia i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
aguchab1 Re: Kuchnie pod zabudowe 29.06.07, 14:36 Dzieki serdeczne, w przyszlym tyg. podjade zobaczyc.Mieszkanie odbieramy w tym tyg. najpier robimy wykonczeniowa robote wiec na kuchnie moge poczekac m-c to nie problem:_) dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
iza107 Re: Kuchnie pod zabudowe 29.06.07, 16:35 Pewnie trochę dłużej niż miesiąc trzeba będzie poczekać. Mam okna akurat na tą stronę osiedla, że widzę nowych sąsiadów, którzy właśnie teraz odbierają mieszkania... jak sobie przypomnę jak ja się musiałam nalatać, naszukać, wybrać to wszystko... powodzenia życzę :-) i cierpliwości. Większość rzeczy się przeciąga, wychodzą po drodze nieoczekiwane kwiatki... no ale po co ja to piszę, pewnie o tym wszystkim wiesz :-) A tak jeszcze wracając do kuchni - dobrze by było, jakbyś na takim etapie remontu zamówiła kuchnię, bo jest jeszcze możliwość przeniesienia gniazdek, przeróbek rury gazowej, odpowiedniego ułożenia glazury itd. Wiem po sobie, że potem to już nie tak łatwo coś zmienić. Powodzenia i pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
aguchab1 Re: Kuchnie pod zabudowe 02.07.07, 10:01 Tak sie zastanawiam bo zrobilam wstepne rozeznanie jezeli chodzi o kuchnie wyceniono na kwote 8 - 10 tys z płyty oczywiscie, zastanawiam sie czy to standard czy mozna znalezc tansze? Odpowiedz Link Zgłoś
iza107 Re: Kuchnie pod zabudowe 03.07.07, 13:56 To musisz mieć bardzo dużą tą kuchnię i dużo szafek przewidujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
blackmrozia125 Re: Kuchnie pod zabudowe 15.08.07, 18:03 Moę polecić solidnego fachowca htpp://taniemeble.freebox.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś